Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheer

Pytanie do mężczyzn .Co sądzicie o mojej figurze??Jest fotka

Polecane posty

Gość No tak tylko nie wiem
czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj To wazne co tam lezy tak na to trzeba patrzec cycuś:)

Gość Facet PAWEŁ
za chuda i pustak widac to po wypowiedziach Faceci lubia sexowne kobietki a ty taka nie jestes

Gość facet x XY
do PT Oborowego: jeśli nie stać Cię na komentaarz merytoryczny, choćby przykry, to daj se na zatrzymanie, bo się faktycznie zersrasz i dostaniesz pasożytów.

Gość No tak tylko nie wiem
czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj

Gość wymiary...
wygladasz naprawde fajnie... opalona szczupla i wysoka... podaj ile masz wzrostu, i ile wazysz, dzieki

Gość jakie tam wymiaryczytaj tu
czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj

Gość jrcvnu
ten tekst przejdzie do historii :P

Gość Bo to prawdziwy tekst
a nie oszukiwanie sie powłoka która i tak okrywa czego:hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj

Gość do Bo to prawdziwy tekst
buraku jeden, skończ z tym obornikiem zawierającym pasożyty, robaki i inne świństwa, poniał? Bo Cię na łańcuchu niczem burka uwiążę.

Gość No wiec dlatego

Gość dddddddddddddd
BEZNADZIEJNA GŁUPIA BABA

Gość Co nie zmienia faktu że

Gość cheer
poziom jaki większość z Was reprezentuje jest żenujący,ż-e-n-u-ją-c-y! dobranoc

Gość Co nie zmienia faktu że
czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj,DOBRANOC

niby do męzczyzn..a prawie same kobiety tu sie wypowiadają :P a tak nawiasem to zazdroszcze Ci troche brzucha...bo figure to mamy prawie identyczna:P

Gość zIoMaLmm
Prawda jest taka ze jestes nijaka Ja jestem facetem i lubie cycki a ty takich nie posiadasz

Gość Cfok
krzyżem, czekając na cud do zasranej śmierci. Mam rację żeś ćwok? 01:21:03 ale fajne myślałem ćwoku jeden, że sobie dokoptujesz resztę, czyli : leżąc krzyżem, czekając na cud do zasranej śmierci. Mam rację żeś ćwok? 01:21:11 ~bbdcbcd: ale fajne myślałem ćwoku jeden, że sobie dokoptujesz resztę, czyli : leżąc krzyżem, czekając na cud do zasranej śmierci. Mam rację żeś ćwok? 01:21:16 ~LuftBallon ;-): wiesz możesz znaleźć jakiś gabinet .. 01:21:16 ~bbdcbcd: ale fajne myślałem ćwoku jeden, że sobie dokoptujesz resztę, czyli : leżąc krzyżem, czekając na cud do zasranej śmierci. Mam rację żeś ćwok? 01:21:24 ~bbdcbcd: ale fajne myślałem ćwoku jeden, że sobie dokoptujesz resztę, czyli : leżąc krzyżem, czekając na cud do zasranej śmierci. Mam rację żeś ćwok? 01:21:27 ale fajne myślałem ćwoku jeden, że sobie dokoptujesz resztę, czyli : leżąc krzyżem, czekając na cud do zasranej śmierci. Mam rację żeś ćwok?

Gość usmiechniety*pyszczek*
sliczna figurka,ja mam taka sama:P tylko biust wiekszy,rozmiar c:)moge zamiescic fotke jesli chcecie bo zaczyna mnie to bawic:)

Gość Nie ma sie z czego smiac
A kogo to obchodzi jaka Ty masz figurke:)

Gość Nie ma sie z czego smiac
No tak tylko nie wiem czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj

Gość 54435
wrzucaj fotke pyszczku :D

Gość jest ok
figura niezla,tylko jedno mnie interesuje:).Ile masz lat???????

Gość jolaf
Figura ładna, zgrabne nogi, brzuch, ale jednak ten brak biustu razi :/. Kobieta powinna mieć trochę biustu inaczej wygląda nie jak kobieta, ale jak... dziewczynka. Z drugiej strony nikt nie jest idealny.

Gość usmiechniety*pyszczek*
do 54435 - chyba jednak nie jestem tak odwazna jak kolezanka;)po co maja sobie po mnie jezdzic?:)mezczyzni uwazaja mam super cialo i przesliczna buzke,ja tez jestem zadowolna ale kobiety ehh...wiekszosc zazdrosne i zawistne:-/ skad to sie bierze w nich? wiadomo ze kazda kobieta jest lub moze byc piekna i nie mam tu na mysli tylko wygladu zewnetrznego;)bo uroda jak wiadomo szybko przemija;)pozdrowienia dla slicznotek,przecietnych kobietek i brzydkich kaczatek ktore pewnie maja wiele innych wiekszych zalet:)

Gość 54435
Nie ma sie z czego smiac No tak tylko nie wiem czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj

Gość DCGCGVV
ALE JAK ONA MA MIEC BIUST SKORO LEZY A JAK SIE LEZY TO ZAWSZ EPIERSI OPADAJA NATURALNE.

Gość Sandro L
chuda to nie znaczy ladna Jak kobieta ma kraglosci to jest ok ale jak nie ma na czym siedziec i czym oddychac to Ja uwazam ze jest aseksualna Ty raczej taka jestes Nie moj typ

Gość a TA FOTKA TO JEST DO BANI

Gość Michu Pychu
Ale głupia dziwka Pustak kurwa PO CHuj dajesz tutaj swoje zdjecie

Gość 54435