Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo pseudonim

Jak pozbyć się Kochanka??

Polecane posty

Gość Ale bezsens....
Ja nie mialam takiego problemu. Zalezy od faceta, nie ma jednego sposobu.

Gość pseudo pseudonim
Ja tez myślałam, że nie będe miała tym bardziej, że to dorosły facet który bardziej dbał o moje potrzeby niż o swoje - który zadeklarował, że jak będe chciała odejśc to da mi wolną ręke i uszanuje moją decyzję - jak widac stało się inaczej

Gość Ale bezsens....
Hmm... dziwny typ.

Gość pseudo pseudonim
Ale bezsens.... Bardzo dziwny - nie wiem o co chodzi - niestety tak wyszło, że nie mieliśmy jak porozmawiac na ten temat - ale zbliża sie w końcu ten moment - zakochac - nie zakochał się... a czy było Jemu tak dobrze ze mną? Mały problem - przeciez może znaleźc sobie inną - dlaczego facetowi tak zależy na dalszym spotykaniu się ?!

Gość Ale bezsens....
Nie chce mu sie znowu starac od poczatku :P

Gość pseudo pseudonim
No nie? Tylko tu jest taka różnica, że On nie musiał wcale sie starać - On od razu dostał to co chciał bo sama nie chciałam czekać i to chyba bardziej ja dostałam czego tak bardzo chciałam (masło maślane ;) )- bo niby czekac na co ? Aż się rozwiedzie? Albo wyskoczy z tekstem - zalezy mi ? eh...

Gość Ale bezsens....
Hmm... roznie to bywa... Skoro sie nie rozwiodl to widac nie chce, a z Toba mu wygodnie. Zone w domu ma i kochanke zawsze jak ma ochote sie pokochac, zaszalec. Moze to taki typ akurat.

Gość pseudo pseudonim
A dodam jeszcze, że nie zachowywałam się jak T Y P O W A kochanka - niby kochanki nie marudzą, ciągle się uśmiechają etc - w końcu facet szuka czegoś innego - niż ma w domu Kiedy chciałam krzyczałam, kiedy chciałam rządziłam, kiedy chciałam płakałam i marudziłam, śmiałam się i chodziłam bez makijażu... robiłam awantury (miałam powody) - w sumie - u mnie miał to samo co w domu (może i w domu miał lepiej - bo żona olewa już to wszystko) - a ten dalej lgnie... zrozum tu faceta

Gość bylakochanka
I co? poradzilas juz z nim sobie? Ja bylam w podobnej sytuacji przez 6 lat chociaz na poczatku to mi bardziej zalezalo, jego zona o nas wiedziala. Kiedy juz mialam dosc tej sytuacji i zapragnelam jakiegos innego faceta ktory bylby tylko moj kochanek rozwiodl sie z zona zeby mnie nie stracic ale na szczescie oni po rozwodzie, mieszkajac osobno rozumija sie lepiej niz podczas malzenstwa wiec do niej wrocil! Mi to rozwiazanie bardzo sie podoba. w koncu jestem wolna :)