Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Gość o wzroście
stroju kasjerki z biedronki to o tej porze nie załatwisz :) biedronka jest juz zamknięta

nie załatwię 😭 to moze do tesco zawitam,oni maja czynne całą dobę qwertz jesteś dobra, ale jako kierowniczka musisz byc najlepsza

Gość o wzroście
jak wczoraj było powiedziane że ritbergerów nikt w naszej grupie nikt nie potrafi podjąłem się tego arcytrudnego zadania żeby posiąść tą umiejętność i muszę to przekazać choć jednemu członkowi zespołu:) trafiło na Ciebie nie masz wyjścia

Gość o wzroście
jasne wiesz ile mnie to wysiłku kosztowało:)

Gość o wzroście
musimy się porozumieć co do miejsca i czasu treningu

Gość o wzroście
sprzęt mam ale szkoda że nie mam warsztatu

ech to zycie.. ale wrocilam i widze, ze za ostre treningi sie bierzecie :D jakies korepetycje, egzaminy.. no bardzo ladnie. Cwiczcie, cwiczcie ;) ja usadowie sie na wygodnym krzesle menagera ;) i jak przyjdzie co do czego, bede liczyla kase :D mnie sie podoba, a Wam? :)

Gość mahcokop
...:classic_cool:jak powiada moja babcia:jak będziesz stary to znajdziesz laske..:classic_cool:

hey dziolchy wrocilem ale zdeka napity :D kurcze nie wiem czy jutro bede dysponowany :) bylem na parapetowie i jak skoczyla sie wodka to pilismy bimber - mam problem z aparatem mowy i z palcami bo odmawiaja mi posluszenstwa :) a ty fanka pamietj ti juz dzisiaj obys sie nie spoznila !

u mnei lakki kac ale na kaca najlepsza jest praca wiec sie nie martw :D trening dostaniesz jak cza wiec uszykuj sobie jakis kreszowy dres bo u mnie na warsztacie jest taki zwyczaj ze trenujemy tylko w kreszowych dresach

ale jesteś wymagający zapytam na bazarze,moze kolezanki zza granicy maja jeszcze takie dresy qwertz -moze ty masz taki dres do pozyczenia

Gość o wzroście
co wy takie niecierpliwe myślicie że taki trening trwa dwie - trzy godziny to musi potrwac dłużej :)

Gość o wzroście
ja to chyba uciekam stąd bo słyszałem że ma przejść ludzkie pojęcie

Gość o wzroście
o przechodzeniu ludzkiego pojęcia już dawno słyszałem :)

Gość o wzroście
o przechodzeniu ludzkiego pojęcia już dawno słyszałem :)

Gość o wzroście
a ile może trać taki trening ? to nie jest takie proste

franek ze swoją fanką-franką ćwiczą whispers gdzies zagineła w akcji wy też gdzieś się zmyliście nie mam jak etrącać swoich komentarzy ni z gruchy ni z pietruchy to z braku laku idę poćwiczyć ritbergety (czy jak to tam leciało) pod lodówką, moze dolecę do łózka karaluchy w poduchy i takie tam💤 🖐️

hey dziolchy wiecie co fanka zaginela - nie pojawila sie na korkach i nie wem co sie z nia stalo - zarzadzam ogolnokafeteryjne poszukiwania zakronone na wielka skale - no dziolchy ubierac sie w moro buty glany bojowki zabrac latarki i w droge - FANKE TRZEBA ODSZUKAC !!!

o zesz.. FRANKA ZAGINELA!!! jak nie poszla na korepetycje, to cos waznego musialo sie stac. Ja jestem gotowa na poszukiwania :) glany, kurtka - bo zimko, latarka, kompas i idziemy. Troche co prawda jestem w stanie wskazujacym, ale co tam.. Znajdziemy ja :) !!! a jak ja jaszczomb porwal? matko jedyna, to wezme jeszcze proce - uszczelimy pierona 😠