Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adoni.P

EXTREMALNIE SKUTECZNY W WYPALAniu tłuszczu TSE

Polecane posty

Gość adoni.P

Thermo Speed Extreme to opracowana naukowo, kompleksowa kompozycja najaktywniejszych termogeników pokarmowych - tyrozyny, synefryny, epigalokatechiny (EGCG), piperyny i kofeiny. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Przeznaczony jest przede wszystkim dla sportowców z dyscyplin sylwetkowych i z limitami wagowymi jako środek wspomagający pracę nad osiągnięciem najwyższej formy startowej oraz wszystkim chcącym pozbyć się trudnych do redukcji pokładów tkanki tłuszczowej .

Gość Samantaaaa
Tratatata.Duzo ruchu, ćwiczeń, owoce,warzywa. mineralka.Nie wierze w zadne tabletki po których mo zna tylko nabys sobie zaparc i hemoroidów i oczywiscie efektu jojo.Pozatym zeby schudnąc trzeba zmienic siebie, swoje emocje i psychike.

Gość Mada faka malinki
,,,,,,,,,,,,,, Samantaaaa,,,,,,,,, Przy diecie i wysiłku kardio +TSE moznado 8 kg w ciągu miesiąca

Gość Mada faka malinki
zaznaczam to jest dla kobiet i mężczyzn a nie dla młodzieży

warto naprawde godzina cwiczen wczoraj +200 brzuszkow ,dzis 30 minut cardio ubylo mi 1 kg

samanta ma racje. gdyby te cud-tabletki tak szybko dzialaly i byly takie bezpieczne, to byloby o nich glosno na onecie, interii, a nie na kafeteryjnym zapupiu. trudno jest schudnąć. ale jest to wykonalne.

Gość SFD NA FORUM
napewno na brzuszek dzialaja potwierdzam wyprobowalam

Gość fitnesska .PL
Produkt naprawde zajebisty !! POLECAM ! ... biore Thermo Speed dopiero tydzien a juz czuje porzadne rezultaty :) , oczywiscie przynajmniej 3 razy w tygodniu trening :) jestem zadowolony

Gość bujda na resorach
panie, to kicha, przez te leki (bo to sa leki) malo na intensywnej terapii nie wyladowalam!!! unikac!!! ... ... ... (ten post napisal redfvc na dowod tego ze tez sie umie podszywac i nieobcy mu marketing szeptany)

bujda na resorach.....jak się diety nie stosowało to pewnie że kicha i trzeba brać zalecaną dawkę nie więcej ,serce mniećzdrowe i ciśnienie w normie

Gość adoni.P
bujda na resorach -nie opowiadaj głupot

Gość adoni.P
Ja brałam. Działają rewelacyjnie tylko trzeba duużo ćwiczyc bo inaczej łykanie ich nie ma sensu. Gdy nie będziesz się ruszać nic nie schudniesz. Polecam thermo+bieganie, rowerek, aerobic itp... Mój kolega w krótkim czasie zrzucił 30kg, tylko ćwiczył na siłowni. z vitalia.pl

Gość to nie reklama
Termogeniki czyli suplementy eliminujące tłuszcz zapasowy i budujące masę mięśniową. . 2. Olimp Thermo Speed Extreme - mięśnie bez grama tłuszczu! Jest to opracowana naukowo, kompleksowa kompozycja najaktywniejszych termogeników pokarmowych - tyrozyny, synefryny, epigalokatechiny (EGCG), piperyny i kofeiny. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Olimp Thermo Speed Extreme przeznaczony jest przede wszystkim dla sportowców z dyscyplin sylwetkowych i z limitami wagowymi jako środek wspomagający pracę nad osiągnięciem najwyższej formy startowej oraz wszystkim chcącym pozbyć się trudnych do redukcji pokładów tkanki tłuszczowej. Dawkowanie 2x1 kaps.

Gość lara_kroft t
bujda na resorach.....pewiem pomyliłaś z Thermal Pro

Gość lara_kroft t
w TSExtreme nie ma żadnych niebespiecznych składników a w Thermal pro jest zawarta efederyna która działa jako główny stymulant naszego układu nerwowego, może dać zarzywającym ją “kopa” lub “pobudzenie” podobne do takiego jakie można odczuwać po wypiciu 1 czy 2 filiżanek mocnej kawy.

Gość adonika
dieta niełączenia a jak ona wygląda

Gość aco to jest
kardio??

kardio to ćwiczenia typu: jazda na rowerze, biegi, spacery, aerobik...ćwiczenia podczas których dostarczasz tlenu do organizmu i podczas których najwięcej wobec tego spalasz. Od pn wieczorem biorę tse, 2 x dziennie przed śniadaniem i aerobikiem, a 2 tabletkę przed treningiem, ok 30 min. ćwiczę przynajmniej 2 h dziennie, schudłam już kilogram, oczywiście mniej jem, ale nie muszępić kawy i nie zasypiam na stojąco. w skład tse wchodzi zielona herbata, guarana, wyciąg z pieprzu, daje kopa ze względu na dawkę kofeiny. Szczerze to poleciła mi tse instruktorka aerobiku jako najlepsze na spalanie tłuszczu... Plus tych tabletek jest taki, że zwiększają metabolizm poprzez swoje działanie termogeniczne... Oczywiście bez ruchu to nie ma szans, ale jeśli ktoś tak jak ja ćwiczy regularnie, odżywia się w miarę normalnie i ma wolny metabolizm to naprawdę polecam... A też się bałam...ciśnienie mam niskie więc zawał mi nie grozi. Przeciwwskazania to: nadciśnienie, ciąża, karmienie piersią, miażdżyca, choroby serca....Jeśli nie masz żadnychz tych przeciwwskazań to z regularnym treningiem nie zaszkodzi. Acha, warto zbadać ciśnienie przed zażyciem tabletek i nie przekraczać dawki podanej przez producenta.

lisia czapa..... masz rację tabletki dużo dają jak się ćwiczy Brałąm tse jedną rano pozniej godzina cwiczeń cardio pot leciał zemnie jak deszcz i waga spadała .A miałam parę dni bez ruchu i tabletki też brałam t owaga a ni drgneła

Gość zastosuje się do zaleceń
up

Gość justyna34
hej, a ja polecam Wam moje drogie pas wibracyjny,dzieki ktoremu nie tylko wyszczuplały moje uda i pośladki ale rowniez udalo mi sie je ujędrnić. Dodatkowo kupiłam Termo-Speed Extream w aptece i udało mi się na wakacje zrzucić kilka cm. Swój pas kupiłam na allegro za 270zł, ale przez przypadek dzisiaj zauważyłam, ze można już dostać taki sam za około 140 zł, no i dodatkowy plusik jest taki, ze masuje na całej długości, a nie jakten z reklamy tv,który kupiła moja przyjaciółka wibruje tylko z przodu.. oto linkuś do aukcji, o której mowiłam http://www.allegro.pl/item226672149__nowosc_ pas_wibracyjny_trenergym_najtaniej_.html powodzenia i papa

Gość gohan
Man 16 lat i Chciałbym kupic Thermo Fat Burner ale niewiem czy to bezpieczne??/

Gość ŁośSuperKtoś
O termogenikach nasłuchałem się wielu niekorzystnych opinii.Podobno źle wpływają na zdrowie.Tak jak kolega powyżej stosuje Therm Line Man i wiem,ze nie psuję sobie zdrowia.