Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienkawgemkach

Jak sobie radzicie kiedy kobiety szaleja za Waszym mężczyzną?

Polecane posty

Gość gienkawgemkach

kiedy na waszych oczach kolezanki lajdaczą sie do waszych facetow? migdala i trzepoczą rzęskami, przy każdej sytuacji probują dotknąć lub nawiązać rozmowe? robicie cos w takich sytuacjach? pokazujecie w jakis sposob , ze to wasz facet i basta!? calujecie go, przytulacie, rzucacie sie na szyje czy stoicie z boku i sie przyglądacie? ja nie wiem jak się zachowywac w takich sytuacjach..

Gość iiiiiiiiiu
uppppp

Gość Aaanka 20
Ja stoje z boku i sie z nich śmieje... Mój facet jest przystojny... Ale nie wie jak sie zachowywać w takich sytuacjach... Lubie patrzeć i słuchać jak sie wykręca od wszystkich głupich propozycji :) Jasne że jestem zazdrosna ale już jakiś czas jesteśmy razem i zdążyłam się przyzwyczaić :)

Gość helawopalach
to najlepiej polubic te kolezanki;) lub im wspolczuc badzo glosno. U mnie działa;)

Gość helawopalach
niegdy przenigdy nie pokazywac zazdrosci!!! bo to oznaka słabosci, i nie pytac sie czy im sie podobaja. Najzwyklej w świecie olac cała sprawe a najlepiej wysmiac;)))

Gość gienkawgemkach
ale wiecie o co mi chodzi? o to ze kiedy jakas laska zarywa do waszego faceta wy podchodzicie i dajecie mu buzi w policzek lub rzucacie się mu na szyje, tak zeby ja spłoszyc i speszyc albo zeby poorządnie zamknac jej gębulke? :D macie moze jakis pomysl?:)

Gość gienkawgemkach
chodzi mi o takie bezczelne pokazanie jej kto tu rządzi! :P

Gość zla_kobieta
ja zwykle stoje z boku i sie smieje, a potem mu dogryzam ze biedny jest taki obojetny... ale jak sobie wypije to np zdzrylo mi sie wejsc miedzy nich plecami do tej laski zaczelam z nim rozmawiac, tak centralnie ja olalam jak powietrze..zrobilam to bo byla totalna kretynka...ale miala mine :P a raz jak przy barze przyczepila sie do niego jedna panna, podeszlam do niego od tylu, polizalam po szyi, podlam reke przedstawialm sie jakbysmy sie nie znali i poprosilam zeby postawil mi drinka...lasce szczeka opadla;)

Gość ddetr
a co ejsli znajome kolezanka sie lajdacza do twojego faceta? bo mam takie ktore swieca oczkami do mojego chlopaka :o zla kobieta rzadzisz!!!! :D

Gość ddetr
upup

Gość chlippppppp
:D

Gość ghytrfdgfggftyhjkiuytr
wedlug mnie to facet powienien odpowiednio zareagowac i dac do zrozumienia, ze nie jest zainteresowany..niestety te kobiety lechca ego facetow i im wcale nie przeszkadzaja ich zaloty:(

Gość Julia19
A to różnie... czasem też stoje i się śmieje, ale jak laska przegina to podchoche do ni8ej i mowie pare milych slow, ale tylko wtedy jak jakis szlauf podrywa beszczelnie mojego chlopaka!!!!!

Gość DANIELA
Łatwo mnie wyprowadzić z równowagi więc jak jakaś laska przeginałaby spuściłabym jej niegrzecznie mówiąc wpierdol!!! A jemu mówię parę ,,miłych słów"!!! Choć zazwyczaj jestem tą odwrotną stroną to on przyskakuje do potencjalnego podrywacza. Jednak mi nic nie mówi tylko przytula i całuje.

Gość dawac wiecej
kobiety jestescie bezbłedne :D

Gość kabel
a ja udaję jego siostrę i wtedy mamy najlepszą zabawę

Ja miałam kilka nieprzyjemnych sytuacji, i zawsze drażniła mnie obojętność facetów. Teraz zawszę uczulam na \'bluszcze\' swoich facetów, i upewniam się, że incydent się nie powótrzy. Faceci niestety, ale często są ślepi na różne gesty i to, co my odbieramy jako kokieterię, oni odbierają jaka głupią gadkę. Nie lubię przemocy (he, he) ale czasem trzeba zarzucić dobrym, starym Szwejkiem: \'Nachalne te ku*** i zuchwałe!\'. ;D

Gość agivp
a ja zawsze stoje obok i smyram go hihih albo lapie za reke - a on czerwienieje z zazdrosci a potem delikatnie mowie " to co kochanie, idziemy juz? hihi