Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuje combo

odtwarzacz samsung czy philips??

Polecane posty

Gość kupuje combo

Albo inny?? widziałam tez funai ale o 200 zł tańszy telewizor mam philipsa i chciałabym dokupic odtwarzacz dvd + video w jednym to sie bodajze nazywa combo i mam dylemat - samsung i philips to koszt około 500 zł, funai 300 co radzicie?? moze warto kupić pod komplet do telewizora?? czy to niewazne

Tydzień temu wymieniliśmy telewizor,ale jak mieliśmy jeszcze stary(Samsung),to jak kupowaliśmy DVD+VIDEO(tak jak Ty chcesz),to kupiliśmy pod telewizor,czyli SAMSUNG :) Pozdrawiam :) ♥♪♫ Znawcy twierdzą,że najlepiej kupować sprzęt jednej firmy,a nie różnych.

Gość kupuje combo
tez własnie pomyslałam by kupić tej samej marki dziekuje!!

Gość tylko nie samsung
mialam kamere cyfrowa, 3 m-ce lezała w szafie od nowosci i teraz juz ponad pol roku po serwisach sie wozi, za dvd + magnetovid dalam 800 zł (combo) i po 3-4 miesiacach sie juz dvd zjebalo- a film ogladalam na nim raz na tydzien. Nigdy w zyciu nie kupie nic samsunga!!!!!!!!!!!!!!!

Mercedesy też się psują :D Dziwne,telewizor firmy Samsung działał nam bez zarzutu przez około 12 lat.Spalił się,ale producent nie miał z tym nic wspólnego. Natomiast,mieliśmy kiedys telewizor marki JVC i co?Zaraz go szlag trafił.:O I to tak,że nie oplacało się naprawiac(moduł). Ale nie powiem,że JVC jest zła.Po prostu trafił się taki egzemplarz i trudno. kupuje combo------->nie zmieniaj zdania i kup sprzęt pod TV.:) Pozdrawiam 🌻 ♥♪♫