Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaastaazjaa

pare lat temu zginal w wypadku moj 23l mąż

Polecane posty

Gość anaastaazjaa

pare lat temu zginal w wypadku moj mąż zostawiajac mnie z 2 letnim dzieckiem sama,bez pracy,nikt mi wtedy nie pomógł, dostałam rente w wys ok 400 zl!ilu jest takich ludzi pytam sie?co to za prezydent, zyd jeden,aby dawac po 100000 zl rodzinom ofiar?Nawet potracona przez syna Wałesy tyle nie dostała,czym sie rózni ta tragedia we francji od innych tragedii? ja tego nie rozumiem....szmira zydowska

Gość //////////////////////////////
a bo to właśnie jest prawo i sprawiedliwość dla wszystkich :P nie przejmuj się -> nic to nie pomoże... niestety...

Gość anaastaazjaa
ale zeby do takiego stopnia?

Przecież teoretycznie żałoba narodowa powinna być codziennie, biorąc pod uwagę ile ludzi ginie na polskich drogach, ilu popełnia samobójstwo z powodu tragicznej sytuacji życiowej, ile osób szlag trafia z powodu nieudolnego rządu... :O Długo by wyliczać... Tradycyjna polska pokazówka:O

Gość blaiko
Odcinam się od debaty w sensie merytorycznym. TYlko jedna małą uwaga - prezydent jest tylko o 2cm. niższy od kwaśniewskiego. Tak naprawdę jego wizerunek medialny był taki że nikt prawie nie zauważył że jest kurduplem...:-P

Wiesz, gdyby był innym człowiekiem, zapewne nikt by go kurduplem nie tytułował... ;) Prawda jest taka, że jak się kogoś nie lubi, to wszystko przeszkadza...;)

Jeżżżżżżżżżuuuuuuuuuuuu przestańcie. Wolałybyście aby niczego nie zrobiono???? Zginęło 26 osób a wy tu licytację w centymetrach i złotówka uprawiaćie.

to nie chodzi juz o wypadek pokazujemy tu ,jaka jest niesprawiedliwosc w rządach sprawiedliwosci :-0

A widziałaś kiedyś sprawiedliwy rząd???? Sprawiedliwość to utopia :P

Gość oczywiscie niesprawiedliwosc
ale nie rozumiem, co maja do tego zydzi?

Bo wszystkiemu są winni zydzi i masoni :D :P

no wlasnie musze sie tutaj z wami zgodzic, ci ludzie nie straciulil majątku, a swoje rodziny, swoich mężow, ojcow Poza tym skoro to zagraniczna wycieczka to na biednych nie trafilo Wiem ze to moze strasznie brzmi, ale czy te rodziny z czestochowy co przez churagan stracily dorobki swojego zycia nie zaslugują bardziej na pieniadze? :O wytlumaczcie mi to :(

Gość no kurcze przecież
ktoś musiał wybrać TAKIEGO prezydenta!!! Więc do kogo teraz pretensje??? jaki kraj- taki prezydent :O

Różnica jest taka, że dla kaczynskich nastały teraz niepewne czasy - rozłam koalicji, słabo wypdają w sondażach, bark poparcia ze strony zniechęconego i pozbawionego nadziei społeczeństwa, zero wizji na przyszłość. Teraz będą obiecywać złote góry,bo tak naprawdę trwa już kampania przedwyborcza, a skoro można za nią zapłacic bezkarnie z \"naszych\" pieniędzy to czemu nie? Prezydent poleciał do Francji i z drżącym głosem wypowiadał sie o tragedii tych biednych ludzi. Może i był wzruszony, ale na pewno nie bezinteresowny...

nawet jesli to prawda, to i tak nie zmienia faktu ze nawet taka decyzja naszego prezydenta zamiast 100 % poparcia tylko podzielila spoleczenstwo :O no bo naprawde nie rozumiem co te 100 tys. pomoze rodzinom ofiar? :O zlote nagrobki mają za to postawic czy jak? :O a ci co mieszkają pod namiotami? ciekawe jak oni sie tam teraz czują,tyle rodzin w czestochowie stracilo dach nad glowa i o tyle dobrze ze jeszcze mamy lato, ale wrzesien juz niedlugo... potem powiedzą jak ktos nie daj boze zamarznie...ze zima ich zaskoczyla :O 🖐️