Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjg

czy ktos wie jak wlaczyc światła cofania w samochodzie?

Polecane posty

Gość hgjg

nie pamiętam....

Gość hgjg
i wtedy gdzie się one włączają?sorry ale nie pamiętam;)

Gość wwwwwww wachocku
??

Gość hgjg
sama jestes idiotką.nie przeanalizowałas nawet sytuacji...nie wiesz czemu o to pytam a nazywajac mnie wten sposob (oczywiscie na pomaranczowo) wykazalas sie głupotą. gratuluję. mam 17 lat. niedługo chce się zapisać na prawo jazdy ale do tej pory ucze się sama...skąd mam wiedziec takie rzeczy to wie ktoś?

Gość hgjg
nie bo zadałam drugie pytanie:)

Gość ja bym chciała
Ci odpowiedzieć, ale nie wiem jak. Gdzie zapalają się swiatła cofania? W tych plastikowych czerwonych/pomarańczowych kloszach z tyłu samochodu

Gość hgjg
ok dzieki:) przynajmniej wiem ze jest tu ktoś kto nie jest umysłowo ograniczony i pozbawiony tolerancji:)

Gość ja bym chciała
uff udało się! Powodzenia na egzaminach!

Gość marcjannia
hehheh w czerwonych kloszach hehehhehehe, na pewno nie masz prawo jazdy, światło cofania to jedno białe światło za pasażerem

Gość ridigro
Światła cofania właczają się automatycznie kiedy wbijasz bieg wsteczny.

Co to samochód czy ufo? \"światło cofania to jedno białe światło za pasażerem\" Taaa statek kosmiczny jak nic, a ty to pewnie kosmita? Jedno białe światełko? hahahaha Kto prawko wydawał? Wydrukowałaś na drukarce? Światła cofania włączają się automatycznie gdy w skrzyni biegów wrzucisz wsteczny. W tedy z tyłu samochodu zapalają się białe światełka (dodam, że są dwa - jedno z prawej strony, drugie z lewej, czasami może pojawić się i trzecie światełko w szybie bagażnika). No prościej już nie umiem.

Gość ja bym chciała
marcjannia, a jakiego kolrou są ZAZWYCZAJ powtarzam ZAZWYCZAJ klosze lamp?

Gość marcjannia
zresztą -najpierw napisalas ze w czerwonych kloszach hehhehe wiec pojecfie masz marne

Gość ja bym chciała
czerwonych lub pomarańczowych - zależy jakim autem będizie jeżdzić. A uczenie się samochodu, którym będzie się zdawało egzamin to porażka, tak samo jak objeżdżanie tras egzaminacyjnych by je zapamiętać. Wiem z autopsji. Nauczyłam się jeżdzić po zdaniu prawa jazdy.

Gość ja bym chciała
a skoro ona jeszcze się nie zapisała na kurs, to pewnie ćwiczy na aucie rodziców

Gość marcjannia
to ja ci powiem ze zaby zdac egzamin trezba sie nauczyc samochodu egzaminacyjnego doslownie na pamiec poniewaz warunkim zdania jest bez zajakniecia umiejetnosc pokazania palcem kazdego swiatla i wlaczenie go

Gość marcjannia
malo tego trzeba rowniez umiec pokazac wszystkie plyny pod maska tego konkretnego modelu

Gość ja bym chciała
ciekawe jak to zrobić, skoro z samochodem egzaminacyjnym zapoznajesz się..... na egzaminie dopiero. W każdym samochodzie inaczej bierze sprzęgło, pedał gazu itd.

Gość marcjannia
na kursie jezdzisz takim modelem jakim zdajesz egzamin, a co ma sprzeglo i gaz do swiatel?

Gość Alexxxa
W szybie są światła hamowania, a nie cofania. Co jeden to ma większą wiedzę

Gość marcjannia
hehehe tego nawet nie zauwazylam, niezle pojechalas z tym trzecim na szybie

Gość czasem jest jedno a czasem dwa
ja np mam jedno w swoim samochodzie, a moi rodzice dwa, i tyle na temat ilosci swiatel cofania :P

Gość marcjannia
ja tez mam 2 ale dziewczyna pyta o egzamin wiec odpowiadam, ze egzaminacyjne maja jedno biale za pasazerem

Gość czasem jest jedno a czasem dwa
hm ja umialam na egzaminie jezdzic, to masakra uczyc sie dopuiero jak sie wyjedzie, to jest dopiero zagrozenie dla innych kierowcow, czasem jest potrzebna bardzo szybka reakcja do ktorej jest sie zdolnym tylko na podstawie doswiadczenia i obycia z samochodem a nie wykucia.

Gość intstruktor pj
do nelka26 światło cofania jest tylko jedno!!!! jest umieszczane zawsze po PRAWEJ stronie Służy ono raczej nie do oświetlania drogi, tylko do ostrzegania, że samochód jedzie pod prąd. Dziewczyno weź no się podoszkalaj...mam nadzieję, ze nie masz prawa jazdy i nie szalejesz na drogach:/ 2? i jedno na szybie? a moze jeszcze 4 po bokach i 6 z przodu? Boze widzisz i nie grzmisz

Gość MK kafe
zależy w jakim modelu. Nie zawsze uczysz się i zdajesz na tym samym modelu samochody. Ja uczyłam się na Uno, ćwiczyłam na swoim Polonezie, a zdawałam na Punto. I gdzie tu logika o której mówisz.