Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumena

bolące ramiona

Polecane posty

Gość Lumena

nie wiem czy powinnam sie niepokoić ale.. codziennie rano gdy sie obudzę i chcę ruszyć rękoma.. to nie mogę, bolą mnie głównie ramiona, to taki dziwny ból, nie potrafię go do niczego przyrównać.. boli bardziej jak mega zakwasy.. a przecież nie ćwiczę tak intensywnie bo aktualnie jestem zajęta, to trwa już ponad pół roku, kiedyś sądziłam, że ból jest skutkiem jazdy na rowerze gdyż wtedy jeszcze jeździłam często i dużo, ale teraz nie jezdże a boli nadal.. miał ktoś z was coś podobnego?

Gość Angelcake
Hej, ja mam to samo, pracuję dużo ze schyloną głową i kiedyś ktoś powiedział mi że to właśnie przez to. Podobno szyja połączona jest z ramionami trójkątnym mięśniem, i przez to niby boli mnie ramię. Starałam się pracować na ugiętych nogach z wyprostowaną szyją, ale nic nie pomogło. Kiedy zjechałam na urlop i przespałam się na swoim starym łóżku bóle nagle ustąpiły. Wydaje mi się że z tą szyją to chyba prawda, bo chyba w moim przypadku chodzi o poduszkę i ułożenie na niej głowy. Ponieważ te moje tutaj są zbyt sflaczałe i niewystarczająco twarde. Na dniach postaram się kup[ić nową poduszkę, taką jaką mam w domu, zobaczymy czy pomoże... aaaa, no i jeszcze jedno. Coś chyba musi być z materacem ,bo wcześniej w sypialni mieliśmy inne łóżko z innym materacem. Odkąd zmieniliśmy łóżko pojawiły się moje problemy :(