Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrankaaa

Od jakiego miesiaca zaczelyscie lub musialyscie nosic ciazowe ubrania?

Polecane posty

Gość ubrankaaa

ja koncze 4 miesiac i zaczynam:)

Gość wcale nie nosilam
:)

Gość lilastars
ja w ogole nie kupowałam ciazowych jedynie koszulki o rozmiar wieksze

Gość Kończę 18 tc
i zauważyłam, że ostatnio brzuszek zaczął się powiększać. Kupiłam sobie spodenki takie fajne z dzianinowym pasem, ale nie w sklepie z odzieżą ciążową i bluzeczki o rozmiar większe. NIe wszystkie dobrze pasują, jedną musiałam zwężać w biuście. Jak na razie typowo ciążowych ubrań nie noszę. Zamówiłam na próbę figi ciążowe-rosnące wraz z brzuszkiem i na razie tyle. Generalnie w większość moich zwykłych ubrań mieszczę się.

ja od 5 miesiąca... w sumie to kupiłam tylko spodnie jeansowe z takim specjanym pasem, reszta rzeczy to tylko dłuższe bluzki i spodnie w gumkę w których będę mogła chodzić także po ciąży

Gość ja od 18 tygodnia
przestalam sie miescic w zwykle spodnie, wiec nosze ciazowe juz drugi tydzien, w sukienki sie mieszcze pol na pol - bo pare mam luzniejszych, bluzki jeszcze tez ok.

Gość SanSan
w 7 miesiacu kupilam pierwsze ciazowe spodnie bluzki dokupywalam wczesniej bo moje nie ciazowe byly za krotnie poprostu... zaleazy tez od pory roku, ja ciaze zaczynam latem i wiadomo ze w jeansach nie chodzilam przez 3 miesiace wiec nie musialam nic zmieniac, pozniej nosilam spodnie na gumce a w 7 zmienilam na typowo ciazowe ;)

Gość Gonia1987
w 3 miesiącu brzusio mi się uwypuklił , bo byłam wcześniej bardzo szczupła. kupiłam wtedy ciążowe spodnie, żeby było mi wygodniej i nic mnie nie uwierało. nie musisz kupować takich rzeczy w sklepach dla kobiet w ciąży bo tam mają kosmiczne ceny - ja za spodnie zapłaciłam 120 zł, a potem znajoma poleciła mi....lumpeksy - znalazłam tam mnóstwo ślicznych ciuszków ciążowych, niektóre miały nawet metki. były bardzo tanie. Ciuszki można tez znależć na alegro.