Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitkaaa

dobór welonu

Polecane posty

Gość nitkaaa

czy jak mam suknie bez trenu to mogę mieć długi welon ?tzn. taki co będzie dłuzszy niż suknia?taki se zamowiłam i teraz nie wiem czy dobrze?miał ktos tak,prosze o fotki

Fotek niestety na chwile obecna nie mam. Mojego brata żona miala prosciutka suknie, tzn. bez zadnych dodatkow na sukni, jedynie delikatny haft przy szyi i trohe poszerzana od bioder w dol. Trenu nie miala zamiast tego miala dlugi welon w odcieniu różu ciagnacy sie po ziemi. Musze powiedzieć że całkiem fajnie sie prezentowała. Jak cos to Ci kilka wybiore i prześle, ale musisz jedną rzecz zrobić podać mi swojego maila ;). Pozdrawiam Hej

Gość nitkaaa
z tego co piszesz to Twoja bratowa miałą podobną suknię do mojej!mój email:mmarta7@op.pl

Gość ty najpierw się polskiego
naucz a poltem wychodź za mąż... z której wsi pochodzisz??? sory to obraza dla wsi, bo ja też ze wsi ale wysłowić się potrafię

Gość nitkaaa
po co sie odzywasz nie na temat,co cie to obchodzi gdzie mieszkam,nie rozumiem po co wchodzidz na te forum jak poradzic nie umiesz tylko obrażac,może nie masz za kogo wyjśc za mążi stąd ta bezsensowna złośliwość

Gość ty najpierw się polskiego
męża mam od kilku lat... w takim razie doradzę ci... myślę ze długi welon będzie pasował do sukni... jak SE taki zamówiłaś to dobrze, ważne zeby tobie się podobało i żebyś ty się dobrze czuła... a na TE forum weszłam bo zainteresował mnie temat, a mam prawo wchodzić wszędzie gdzie mi się podoba... a ty zakładając nowy temat, zgodziłaś się na to aby każdy bez ograniczeń na niego wchodził...

Gość nitkaaa
dzięki za rady,oczywiście ze masz prawo wchdodzic gdzie chcesz i czytac co chcesz,chodziło o te ataki ze jestesm ze wsi bo nie znam polskiego,znam polski,pisząc ten topic nie zwracałam uwagi na dokładność itp. ale ok już