Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meneater

Figura Victori Beckham-to proste

Polecane posty

Gość Meneater

Viki swoja sylwetke zawdziecza nie dietom, a głodówkom, ona prawie nic nie je-co pomaga jej wytrwac w tym? co sprawia, ze nie rzuca sie na zarcie? Ona pije bardzo duzo herbaty mietowej, potrafi nawet 11 godzin nic nie jesc, tylko ja pic. PROSTE ;) I SKUTECZNE

Gość gsg
uwielbiam herbate mietowa :)

Gość gsg
i skalpelu :)

Gość Meneater
PO 1. JESTEM KOBIETA ;) PO 2. NIE wazne, co ma wymienione, wazne jak wyglada- chudosci nie da sie zrobic- nawet odsysanie fat nie da tyle, na ile wyglada Vicki

Gość bnhuytjhaergsbg
ale przeciez beckhamowa w ogole nie ma figury, ona po prostu jest przerazliwie chuda, o figurze moze tylko pomarzyc

Gość ojoojooojjooo
ona mi sie bardzo podoba:)chociaz czasem na zdjeciach wychodzi jak paszczur no ale nie zawsze sie pieknie wyglada:P ale ja bym nie dala rady nic nie jesc ino pic herbete mietowa..z tego co czytalam to ona je tylko biale mieso ryby chude i warzywa..co to za zycie...taka bogata a na warzywkach zyje..:(

Gość peiekna figure mozna osiagnac
bez wyniszczenia organizmu. zrownowazona dieta i cwieczenia. to co ma victoria nazywa sie anoreksja i z zadnej strony nie jest ladne. polaczenie wielkiej glowy i watlego ciala jest oznaka skrajnego wycienczenia. ta kobieta umiera na oczach calego swiata, a wy sie tym zachwycacie. nie wiem co bardziej jest chore..

Dziewczyny! Bez przesady! Ja osobiscie nic do niej nie mam, ale jej chudosc nie wyglada ladnie, a wrecz chorobliwie:O

Gość piekna figure mozna osiagnac
ja rowniez nic do niej nie mam, ale pisze o tym co widze i nie jest to ani zdrowe, ani tym bardziej kobiece. niestety. sama mam 170cm wzrostu i waze50 kg, ale zejscie ponizej tej wagi jest niebezpieczne, choc poczatkowo tego nie widac..

Gość armage
czy chudosc wyglda ladnie czy nie to jedno a ze swiat kreci sie kolo wagi cm.krawieckiego to drugie :-o teraz nie mowi sie ze ktos jest sexy tylo ze jest rexy :-o

Gość dfvbmdfk
kazdy z nas sam decyduje, wokol czewgo kreci sie nasz swiat. Kobiety usilnie daza do bycia wieszakiem i nie moga pojac, ze to sexy w ogole nie jest. A Victoria Beckham jest aseksualna, po prostu potwor.

Gość armage
a to calkiem nowa nazwa nie nowego juz wizerunku sexownej kobiety : ""Bardzo chuda Kate Moss jest tak zadowolona ze swojej figury, że postanowiła nadać jej nazwę "rexy". Jest to połączenie słów "anoreksja" i "sexy". Właśnie tym mianem modelka i jej przyjaciele opisują, ich zdaniem, najmodniejszą sylwetkę w tym sezonie.""

herbate mietowa? chyba mietowke na spirytusie. Przeciez jej znajomi wyjawili gazetom jej sekret- ona glod zapija alkoholem! nie wiem skad pomysl herbaty...

Gość piekna figure mozna osignac
prawda jest taka, ze ta kobieta ma wiecej uzaleznien niz kilogramow. anorektyczka, alkoholiczka, zakupohliczka i Bog wie jeszcze co..

Gość kobieta2007
Tak, anorektyczki potrafią to wytrzymać :>

Gość pompeczka
Macie nawalone w dyniach.Zajmijscie sie kims innym ,dziecmi, rodzicami ,przyjaciółmi a nie siedzicie i czytacie te ploty o swiecie.pożal sie boże Victoria nawet nie wie ze istniejecie a wy chcecie byc takie jak ona.Gdzie wasz rozum