Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszzs

Dziewczyny sa dziwne

Polecane posty

Gość Groszzs

Spodobala mi sie pewna dziewczyna, myslalem, ze jestesmy na dobrej drodze ..az tu okazuje sie, ze przychodzi na spotkanie ze mna w koszulce 'i really love my boyfriend' Co to ma niby znaczyc:O?! nic mi nie wspominala o zadnym kolesiu, a moze tak sie droczy..jak myslicie?

Gość Groszzs
To po co ją zakladala na randkę ze mną?:O

1.albo chciala dac Ci do myslenia 2.albo nie zna angielskiego i nawet nie wie co zalozyla 3.albo na dzien dobry dostales kopa

bo reszta była w praniu, albo pomyślała, że ładnie się w niej prezentuje, chciała zrobić na Tobie wrażenie ;]

Gość Kakakasia
hehe to napewno tylko koszulka:) Widzialam takie w Mango i chcialam sama ja kupic hehe

Gość ja bym sie jej zapytal
czy naprawde kocha swojego chlopaka;p oczywiscie w formie raczej zartu i z usmiechem na ustach;p

Gość nin_a
odpuść sobie to tylko koszulka może dziewczyna nie zna angielskiego

Gość Groszzs
Udawalem ze wszystko ok, ale myslalem tylko o tej koszulce i ze daje mi do zrozumienia, ze to koniec, ale w ogole zachowywala sie jakgdyby nigdy nic:O A pod koniec juz odchodze lekko wkurzony a ona do mnie z tekstem 'nawet buziaka nie dostane a pozegnanie' Nic z tego nie rozumiem.

zawracasz sobie glowe glupia koszulke, dziewczyna zalozyla co miala pod reka a Ty robisz z tego tragedie, daj spokoj ....

Gość nin_a
ale ty jesteś drobiazgowy TO TYLKO KOSZULKA

a jakby miala koszulke z napisem \"szkoda óczy\" to bys pomyslal, ze jest analfabetka ? 😠

powalasz człowieku pytaniem daje słowo powalasz hahaha

Gość life is brutall
mysle, ze jest niezbyt kumata i nawet nie wie co ubrała i jak to cos mogło zostać odebrane:classic_cool:

Gość Groszzs
Jakby miala: szkola óczy to bym pomyslal, ze niczego sie nie nauczyla;) Moze faktycznie to tylko glupia koszulka, beznadziejna w kazdym razie. A to ze ang nie zna, to kazdy debil co sie nie uczy to by zrozumial o co chodzi:O

Gość groszzs 2
ja mam gorszy problem moja dziewczyna ost w piatek miała majtki z napisem monday;/ po calej sobocie i niedzieli spędzonej w bibliotece dowiedzialem sie co to znaczy i jestem przerazony:( i smutny co robic?? prosze o mądre porady

naucz ją angielskiego i powiedz by więcej sie nie myliła !!!

english translator przetlumaczyl to i na prawde kocha mojego chlopaka, ni w pipkie, ni w oko, kup sobie koszulkie z napisem np szybkosc kobry, sile slonia da ci ranne bicie konia, chle, chle chle