kohannah 0 Napisano Lipiec 24, 2007 Mam 26 lat jestem wLondynie od 4 lat nadal panna - narzeczona slub 25 sierpien tego roku urlop w Polsce 29 lipec synek Anthony 3 miesiace i 4 dni dokladnie dzis narazie na macierzynskim ale pracuje w H&M Knigstbridge to tak w skrocie moze spotkam kogos z Wood Green i wspolnie spedzimy czas na zakupach i kawce we dwojkie czy trojke razniej w tym obcym miescie moze nawet nasze dzieci beda razem sie bawic ?! zapraszam do dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kohannah 0 Napisano Lipiec 25, 2007 i co wychodzi na to ze tylko ja jestem z Wood Green\'u czy po prostu za nudna sie wam wydalam zeby do mnie wogole cos napisac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Sunshine 0 Napisano Lipiec 25, 2007 Witaj Kohannah! Juz napisalam do Ciebie pare slow na Topiku Izawik. Ja jestem jeszcze w Londynie, ale wracam do Polski za 2 tygodnie na stale, wiec nici z naszego spotkania:( Jesli chcesz, mozemy sobie poplotkowac tutaj:) Pozdrawiam z East Londynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach