Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja Kryśka

oddam serce w męskie rece

Polecane posty

Gość Twoja Kryśka

Jestem młodą, spontaniczną i atrakcyjną studentką. Można ze mną porozmawiać o wszystkim, lubię dlugie rozmowy o wszystkim i niczym. Bardzo lubie się śmiać i jestem osobą wesołą i pogodną. Jestem też samodzielna i niezależna. Chcę wiedzieć, że coś zawdzięczam tylko sobie. Nie nawidzę układów, fałszu, gier i chamstwa. Głupota mnie razi. Nie znam sie na polityce ale w życiu nie liczą się dyskusje o kolejnych aferach, ale zwykłe codzienne małe sprawy, które nadają życiu sens, jesli robi się je wspólnie. Mam dużo miłości do dania komuś kto na nie zasługuję. Nie ograniczam mężczyzny i mam swoje życie. Chętnie spędzałabym z nim czas aktywnie, na poznawaniu świata, uważam, że to cementuje związek. Nie muszę wychodzić za mąż, chcę tylko odpowiedniego partnera na poziomie z którym można konie kraść i który chce dzielić swoje szczęście z drugą osobą. Jestem atrakcyjna fizycznie, figura w kształcie klepsydry, dłuższe ładne włosy, zielone oczy, szczupła. Znajomi mówią, że jestem pogodną dziewczyna, wartościową i bardzo uczuciową. Zastanawia mnie, czy przed 30tką znajdę kogoś takiego.

jak myslicie, skąd ona to przepisała. moje typowanie statystyczne: viva - prawdopodob. 53 % życie na gorąco - 27 % przyjaciólka - 13 % pani domu - 7 %

Gość Twoja Kryśka
Nie przepisałam tego znikąd. :) taka jestem, to prawda. Nie wiem co oznacza cyniczne "taaa" ale mnie naprawde ciekawi czy przed 30stką znajde kogoś. Jeszcze 6 lat...od niedlugo 2ch nic się nie dzieje....

Gość Twoja Kryśka
Ciemny blond z pasemkami

Gość Twoja Kryśka
179 cm, czytaj uważnie!

Gość przeczytalam uwaznie
i nie ma slowa o wzroscie wiec chlopaka nie pouczaj, a po drugie nienawidzic a nie "nie nawidzic"

Gość Cicolas Nage
jestes wierzaca?

Gość Twoja Kryśka
"czytaj uważnie" jest po przecinku co się tyczyło koloru oczu. a błąd? cóż jesli ktoś ocenia człowieka po jednym błędzie, nie chciałabym być na Twoim miejscu.

Gość Twoja Kryśka
religia? miałki temat.

Gość przeczytalam uwaznie
nie oceniam, pouczam:)

Gość Cicolas Nage
pytam czy jestes wierzaca a nie jaki jest temat:p

Gość Twoja Kryśka
trudno powiedzieć, byłam ale jestem w trakcie kryzysu wiary więc ciężko stwierdzić, można by rzec pospolicie: wierząca, nie praktykująca to na pewno.

Gość Twoja Kryśka
No i to jest kolejna tajemnica wszechświata :D Ja mam Ci na to pytanie odpowiedziec? Jest wiele osób samotnych, wartościowych ale nie mających partnera. jeśli chcesz znać moje zdanie na temat mojej samotności.... długo pracuję, mam niewielu znajomych którzy są albo zdeklarowani albo właśnie się deklarują, towarzystwo zamknięte. sama nie chadzam do klubów, za którymi tak naprawdę nie przepadam. Ciężko znależć kogoś kto wyda nam się atrakcyjny i vice versa, jak to mówią niektorzy: w tramwaju, na pływalni bądź na wystawie....

Gość Twoja Kryśka
PS. Nie wiem czemu uważasz, ża ogłaszanie się w biurze matrymonialnym to kompletna porażka życiowa i musze nie mieć górnych dwójek i łuszczyce, żeby ogłaszac sie na necie. Dużo czasu tu spędzam, przebywają tu różni ludzie, mase ludzi, to prawie jak real. Nie uważam poznanie kogos na czacie, badz forum za coś wstydliwego. Chyba nigdy nie zetknęłaś się z atrakcyjną samotną kobietą, dlatego ciężko Ci w to uwierzyć. Miejmy nadzieję, że nigdy takiej nie poznasz, bo pewnie okazałaby się kochanką Twojego męża.

Gość franek z budowy
a ja jestem singlem i nie szukam dziewcyny :D

Gość Twoja Kryśka
spoko. stwierdziłam, że zaprzestaję poszukiwań tym samym wydaję na siebie wyrok: 6 lat pozbawienia seksu ;) odezwe sie kolo 30stki i napiszę podobny list

hehe i myślisz że po tych 6 latach będziesz nadal sama? ja w to wątpie. Właśnie powinnaś wyjść z domu iść gdzieś nawet na impreze poznałabyś wiele osób. A na studiach nie znajdziesz nikogo? Przecież tyle osób jest.