Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kant o kat

jak usypiaja wasze niemowleta

Polecane posty

Gość kant o kat

zastanawiam sie po jakim czasie od karmienie ida spac i jak usypiaja.. na raczkach, same w lozeczku? czy placza przy tym? moja corka nie umie usypiac sama- zawsze przed zasnieciem placze i kwili

Gość Gonia1987
a w trakcie karmienia nie usypia?

Gość kant o kat
usypia ale nie daje jej spac w ten sposob, po jedzeniu zasypia - tzn przy jedzeniu zasypia przy piersi, daje jej z 10-15 min podrzemac i zazwyczaj sama sie budzi a jak nie to ja ja budze ... bawimy sie z 45 minut i klade ja spac, nie wiem czemu teraz placze, ma 3 miesiace kiedys bylo ok teraz chyba kupki nie moze zrobic i sie wkurza - sama nie wiem przeczytalam ze nie nalezy klasc dziecka od razu spac - jak usnie przy piersi bo po odstawieniu od piersi dziecko nie potrafi samo usnac i potem jest problem z dzieckiem - a im wieksze dziecko tym ciezej oduczyc czegos a poza tym mojej corci zawsze sie musi odbic po jedzeniu i zazwyczaj od noszenia i klepania po pleckach sie i tak budzi

\"usypia ale nie daje jej spac w ten sposob\" jak możesz budzić maleństwo, które po przytuleniu do matczynej piersi zapada w spokojny, słodki sen?

Jak mój był niemowelakiem i jak widziałam że jest senny to kładłam go do łóżeczka i zasypiał, czasami zasypiał leżąc kołomnie. A teraz właśnie zasypia z nami a my go przenosimy do jego pokoju...

Gość kant o kat
jak moge budzic? ano normalnie! sorry ale jesli nie obudze w ten sposob dziecka ono za godzine obudzi sie samo... dluzej tak nie pospi, poza tym musi sie dziecku odbic i chcac nie chcac noszenie i klepanie ja rozbudza poza tym jak juz pisalam to jest pojscie na latwizne- usnie przy cycu i klade dzieciaka spac bo tak latwo.. sek w tym zeby pomyslec troche o tym co bedzie za kilkanascie miesiecy albo kilka kiedy odstawie dziecko od piersi albo kiedy przestane dawac butle... normalny czlowiek nie idzie spac po kazdym jedzeniu, nie mozna uzaleznic dziecka od piersi... potem do usypiania nie bedzie potrzebowalo lozka tylko Twojego cyca!

Gość kant o kat
sto procent a w ogole to co to za pytanie?! a Ty co robisz jak Ci dziecko przy cycu usnie? siedzisz z nim tak dokad sie nie obudzi???:P:P podejrzewam ze nie:P:P zabierasz je w koncu od piersi? jak mozesz!!!???:P:P

Gość kant o kat
sto procent a w ogole to co to za pytanie?! a Ty co robisz jak Ci dziecko przy cycu usnie? siedzisz z nim tak dokad sie nie obudzi???:P:P podejrzewam ze nie:P:P zabierasz je w koncu od piersi? jak mozesz!!!???:P:P