Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malae5

Praca w kredytach - ile placa?

Polecane posty

Staram sie o prace w centrum udzielania kredytow. Nie wiecie ile moga tam placic? Moze ktos z Was pracuje przy udzielaniu kredytow albo ktos z rodziny?

Gość która z Was...
A może najpierw się zpaytasz, za co tam płacą? Umiesz coś w temacie udzielania kredytów? Znasz metody obliczania zdolności kredytowej? Masz łatwy kontakt z kudźmi? Umiesz sie prawidłowo i jasno wysłowić?

O udzielaniu kredytow mialam na studiach, ale raczej tam bedzie przyuczenie do zawodu. W ogloszeniu bylo napisane, ze potrzebuja studentow zaocznych kierunkow ekonomicznych i bankowosci. Gdy skladalam podanie to gadalam z szefem i on chcial wiedziec raczej tylko o mojej osobowosci. Stad wnioskuje, ze bedzie przyuczenie. Interesuje mnie wynagrodzenie, bo jutro ide na rozmowe \"z wybranymi\" i boje sie pytania o oczekiwana pensje. Jaka kwote moge podac? Dodam, ze jestem po licencjacie z ekonomii i ide dalej na magisterskie.

wlasnie jak to jest z tymi kredytami i ubezpieczeniami, osobiscie nie chcialabym pracowac w takiej branzy, ale ciekawa jestem jak tam placa skoro jest tylu chetnych?

Ja tez bym wolala cos lepszego, ale jakos trudno, zeby przebierala w ofertach majac ledwo licencjata ;)