Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila tyszka

KOCHAM - kto pierwszy?

Polecane posty

Gość kamila tyszka

jestem w 4 miesiecznym zwiazku. jest ok... spedzamy ze sobą duzo czasu, nocujemy u siebie, czujemy sie dobrze ze sobą, planujemy wakacje, nawet już poznaliśmy swoich rodziców... Ale jeszcze nigdy nie usłyszałam od niego słowa KOCHAM... On też z resztą nie. Oboje jestesmy po przejsciach, po "wielkich miłosciach" które okazały się klapą. Oboje znamy znaczenie słowa "kocham"... i oboje myślimy powaznie o życiu... Ale 4 miesiace to już sporo...a ja nie usłyszałam nic....ani że mnie kocha,ani że jestem ważna,anie że nei moze żyć beze mnie.... On też nie. Zastanawiałam się co do niego czuję.... I chyba go kocham.... a na pewno jest dla mnie bardzo,bardzo ważny. I teraz siezastanawiam....czy wyznać mu miłość? czy dalej czekać na jego pierwszy krok....

Gość kamila tyszka
Na dodatek zeszlej soboty w nocnym autobusie wyrwał dermę z tylniego siedzenia za co dostal kolegium 500 pln :(

Gość kamila tyszka prawdziwa
:D dobre... ale ja tu pytam poważnie...

to nie ma znaczenia kto pierwszy.....wyznaj uczucie i czekaj na reakcje :D

a jeśli on mi nie odpowie tym samym....będe sie dołowac... :O i po co mi to?

no pewnie, to czekajcie tak nawzajem KTO pierwszy powie kocham az znudzicie sie sobie :o jak sie wstydzisz, to przynajmniej zasugeruj rozmowe o tym, bo moze i on sie krepuje, zacznij dzialac, 4 miesiace to juz najwyzszy czas :o

:( nie wiem sama.... boję się,że pogorszy sie w naszym zwiazku zamiast sie polepszyc :O

Gość 4 miesiace
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O no ty chyba żartujesz, po 4 miesiącach to on mozę ciebie lubić i pożądać, ale kochać :O

Gość 4 miesiace
a potem porzucone narzekają "a mówil, że kocha" :o

Gość stokri
ja jestem z moim 7 miesiecy i tez sobie jeszcze nie wyznalismy, ja wiem napewno ze go kocham, ale nie wiem czy on. Narazie mu nie mowie na wszytsko przyjdzie czas:) A znaim powiesz kocham upewnij sie ze naprawde to czujesz;)

Gość poppknhkbnmbn jbn

Gość takkocham sie z nim

Gość gfjkhlfdsgdsgdsdsg

Gość ja wam powiem
Mówi się 'kocham', bo chce się odzewu i 'śmierć' się odpowiada, choć inaczej trzeba dotyka się łagodnie, każdy dotyk ma echo i oczy się odwraca z delikatnością zwierząt (M. Świetlicki) jakoś mi tu pasuje ten cytat :) a tak w ogóle to słowa same przyjdą, nie musicie się śpieszyć

Gość ja jestem rok z facetem
i jescze tez sobie nie wyznalismy uczuc, tez sie zastanawiam czy zrobic to jako pierwsza