Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość down-to-earth

NIeciekawe cialo - Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość down-to-earth

Pytam sie kobiet, bo wiem, ze normalni faceci nie siedza na tym forum. Czy ktoras z Was ma nieciekawe cialo, a mimo to wasz facet was kocha i pragnie?? Mowiac nieciekawe mam na mysli obwisle piersi, rozstepy itp. NIe chodzi mi tutaj o ladne dziewczyny z jedrnym cialem, ktore wymyslaja sobie, ze maja za duzo w lydce. Przez wiele lat sie odchudzalam, potem tylam i zniszczylam sobie cialo, a najbardziej piersi. Wiem, ze w ubraniu prezentuje sie dobrze, mam bardzo ladna twarz, jestem szczupla wysoka i proporcjonalna. Ale bez ubrania tragedia. Czy wedlug was moge liczyc na to, ze jezeli facet sie we mnie zakocha, to jak pojdziemy po jakims czasie do lozka, to nie bedzie zauwazal moich wad? skoro wokol jest tyle kobiet o pieknych cialach?? NIe chcialabym byc z facetem, ktory kjest ze mna, kocha mnie, ale ja go nie pociagam. Desperatka nie jestem. Czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia i moze sie wypowiedziec??

Gość NiKoLkA
Faceci jeśli im się nie powie, że ma się jakieś kompleksy to nic nie zauważają. Zazwyczaj tak jest

Gość down-to-earth
ale mi nie chodzi o jakies urojone kompleksy, ktorych nikt nie widzi oprocz osoby zakompleksionej tylko o sprawy, ktore widac golym okiem. Chyba kazdy potrafi rozroznic obwisly biust od normalnego...

Gość megana27
Moje ciało też nie jest idealne, ale mimo to podobam się facetom. Myślę, że liczy się zupełnie coś innego - ładna, zadbana twarz, uśmiech, pewność siebie i przede wszystkim - interesująca, intrygująca bogata OSOBOWOSC. Jeśli twój partner będzie się przy tobie dobrze czuł, będzie wiedział, że jest kochany, to wierz mi - nie będzie zwracał uwagi na takie szczegóły jak rozstępy, czy obwisłe piersi. Zresztą, nikt nie jest idealny, Rozejrzyj się wkoło - każda dziewczyna ma jakieś wady - a to grube nogi, a to mały biust, a to pokaźny brzuszek. A nawet jeśli ma świetną sylwetkę, to niezbyt ładną twarz. A ty jak mówisz, masz ładna buzię - a ona jest najważniejsza. Zrób więc delikatny, piękny makijaż, uśmiechnij się i ruszaj na podbój świata! :)

kochana, jesli będzie Cie kochał to napewno nie będzie mu to przeszkadzało (pod warunkiem że bedzie to rozsądny facet, a nie taki matoł, co tylko leci na \"dupy\".) :) Ale lepiej nie mów mu o obawach , kompleksach, bo jesli nie zwrócisz jego uwagi na to , nie zauważy ( albo nie bedzie się przejmowal) juz dawno dowiedziono, że to kobiety czepiają sie szczególów , faceci patrzą na \"całokształt\" A teraz prosze wejsc mna mój topik , i odpowiedzieć mi jak abedzie jutro pogoda , bo jade na wycieczke , plissss http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3524983

Gość oto..ja..
to prawda facetom jak sie nie powie to nie zauwaza:) ale rozumiem cie,bo mam przyjaciolke ktora po pierwszej ciazy,no jej cialo zmienilo sie o 180 stopni.io wlasnie ma obwisle piersi,i kupe rozstepow na brzuchu i piersiach...ma 24 lata...urodzila corke 6 lat temu...potem rozstala sie z facetem...i teraz wlasnie mija pol roku jak wyszla za maz i powiem ci ze jej maz jest w nia tak wpatrzony ze ogien!!!!zreszta ona ma ladna mila buzie i powiem ci ze nie narzekala na brak powodzenia nigdy!miala 3 facetow z ktorymi sypiala i to ona ich zostawiala,malo tegop rozkochanych w niej!!!!a jej cialo naprawde jest nieladne...pomomo iz jest moja przyjaciolka mowie ci to,ze ma wlasnie takie cialo o ktorym pisalas....zreszta nie moglabym jej nigdy powiedziec ze ma boskie cialo wlasnie ze wzgledu na nasza przyjazn...tlumaczylam jej z moim mezem,bo sie w trojke przyjaznilismy zawsze,ze to nie jest powod aby sie az tak zalamywac i uwierzyla w siebie!a teraz ma naprawde kochajacego meza...i jest w ciazy po raz drugi:) ja wiem,ze zaraz tu pewnie jacys idioci pojada po tym temacie,ale uwierz mi jak ktos kogos kocha nie patrzy na osobe tylko w takich perspektywach jak cialo....;moja tesciowa jest otyla i ma nieladne cialo po 3 dzieci i jakbys zobaczyla jak moj tesciu na nia patrzy,jak ja kocha.......faceci NORMANI zdaja sobie sprawe ze kobieta sie zmienia i jesli ktos powaznie mysli i kocha naprawde to nie patrzy na to tak myslisz........zreszta mezczyzni tez sie zmieniaja...a myslisze ze kazdy facet zawsze bedzie piekny i mlody???a co jak zacznie lysiec?rozwiedziesz sie?jak muy brzuszek urosnie?a jak bedzie mial prostate itd.....kazdego to czeka:)

Gość down-to-earth
megana27, dziekuje Ci za ten post, jednak wydaje mi sie, ze my kobiety inaczej troche do tego podchodzimy. Facet to facet i bodzcie wzrokowe sa dla niego bardzo wazne. Skoro ja sama nie moge patrzec na swoj biust i widze, ze jest po prostu brzydki, to nie moge wymagac od faceta, aby mu sie podobal:( Wiem, ze kazda kobieta ma kompleksy, ale one sa najczesniej wydumane. Ja naprawde sobie zniszczylam cialo, nawet nie moge nosic bluzek na ramiaczkach. To normalne, ze kiedy facet spotyka sie ladna dziewczyna, oczekuje takze milych wrazen wzrokowych podczas zblizen.

Gość oto..ja..
jesli moge sie wtracic...do wypowiedzi wyzej.....ja uwazam ze powinnas o swoich obawach z nim porozmawiac...ale nie na pierwszej randce...tylko jak sie blizej poznacie....szczera rozmowa duzo daje.....i ty bedziesz sie czula mniej skrepowana....mozesz mu napomknac ze sie kiedys odchudzalas i ze zmienilo sie twoje cialo,a mowisz mu to dlatego ze czujesz dyskomfort z tego powodu i jest to dla ciebie trudne i bardzo intymne

Gość
hmmm ja mam rozstępy, cellulit... gdybym nie powiedziała mojemu facetowi, to nawet by nie zauważył ;) (a sam ma rozstępy na plecach :D )ale to, że on zna mój KAŻDY kompleks nie oznacza, że go nie pociągam ;) nawet wolał, jak miałam więcej tłuszczyku, bo trochę schudłam... on nie widzi tego, że mój biust jest mały i obwisły, wg niego jest duży... wg mnie moje ciało jest wybitnie niedoskonałe, ale wydaje mi się że faceci widzą głównie plusy :) np ważne jest że kobieta w ogóle ma biust, a to że są na nim rozstępy to i za 10 lat chyba by nie dojrzał ;)

Gość down-to-earth
Dziekuje dziewczyny, podnioslyscie mnie troche na duchu. Juz powoli nastawialam sie na zycie w samotnosci. Spotykam sie z mezczyznami, widze, ze sa mna bardzo zainteresowani, ale kiedy zbliza sie powoli moment, w ktorym mogloby do czegos dojsc ja sie wycofuje. "Oto ja". Twoja kolezanka urodzila dziecko i facet zdawal sobie z tego sprawe..Ja mam 23lata, nigdy nie rodzilam, a moje cialo przypomina wlasnie cialo kobiety, ktora urodzila co najmniej dwojke dzieci. Zastanawialam sie nawet nad operacja, ale za bardzo boje sie bolu i powiklan....

Gość napisz czego oczekujesz
od faceta - chodzi mi o wrażenia wzrokowe jak samam to nazwałaś, wizualne? oczekujesz, aby twój facet był adonisem podczas gdy tobie daleko do ideału? jeśli facet będzie "normalny" lub bardziej taki jak ty (wiesz o co chodzi) to nie będzie problemów z rozstępami czy brzydkimi piersiami - bo sam też jakieś wady będzie miał

Gość ja powiem inaczej
moj maz np.bardzo zwraca uwage na jedrnosc ciala (na moje nieszczescie zreszta) dla niego nie ma znaczenia czy kobieta wazy 5 kg. wiecej czy 5 kg.mniej o ile jest w miare roporcjonalnie zbudowana i ma jedrne cialo ! i to jest obecnie moj najwiekszy kompleks :/

Gość oto..ja..
no ale przeciez jesli bedzie sie z toba spotykal to bedzie oznaczac ze mu sie spodobalas!!!mysle ze nie powinnas sie az tak tym zadreczac bo jesli znajdziesz normnalnego faceta to on nie bedzie sie zastanawial nad tym.poza tymjestes ladna dziewczyna,zadbana ,powinnas byc wesola otwarta i cieszyc sie zyciem i byc przede wszystkim pewna siebie!!!bo mam wiele kolezanek ktore nie sa zbyt ladne i zgrabne a maja takie powodzenie w przeciwienstwie do tych niby idealow!

Gość zamkompeksik
kuraiko pocieszyly mnie Twoje slowa, mam podobne mysli do autorki topiku i Twoja wypowiedz jakos dodala mi otuchy...mam nadzieje ze autorce tez :) buziaki dla wszystkich niedoskonalskich

Gość
down-to-earth ---> ja też mam 23 lata... mój biust, odkąd schudłam jest fatalny... tzn przedtem oczywiście też miałam rozstępy i wiotką skórę, ale teraz obwisł :/ ale facetowi to nie przeszkadza... tyle, że jesteśmy ze sobą już 3 lata...

Gość do ja powiem inaczej
cvzy Twoj maz narzeka na jedrnosc Twojego ciala? czy tez martwia Cie wnioski krtore sama wysnulas?

Gość
ahaaa i mam koleżankę, która się odchudzała drastycznie kilka razy, a potem zawsze efekt jojo.... skórę na brzuchu ma fatalną, biust ma bardzo mały (miseczka A), mimo to co chwilę ma faceta i udane życie seksualne ;) więc głowa do góry :)

Gość down-to-earth
Ktos sie zapytal czego oczekuje od faceta. Wydaje mi sie, ze facet nie musi miec idealnego ciala, aby pociagal kobiete...To my mamy byc piekne... Piszecie, ze jak poszukam sobie faceta podobnego do mnie, to nie bedzie problemu. Ale czy mam teraz specjalnie interesowac sie malo urodziwymi osobnikami, bo tacy beda w ogole szczesliwi, ze jakas kobieta zwrocila na nich uwage? Powiem szczerze, ze przyciagam raczej bardzo przystojnych mezczyzn, bo jak pisalam, w ubraniu prezentuje sie bardzo dobrze. Jeszcze raz dziekuje, dalyscie mi nadzieje...🌼

Gość oto..ja..
ale wiele kobiet rodzi dzieci i maja ladne ciala...zreszta wlasnie zdawal sobie sprawe wiec tym bardziej powinien ja skreslic,ale to jest wlasnie normalny facet i jego nie obchodzilo to ze ona ma rozstepy czy obwisle piersi,on sie w niej zakochal bo byla dla niego wspaniala i piekna...kiedys jak u nich bylam to powiedziala ze ja piersi bola a on ja zlapal za piersi i powioedZial...moje kochane piersiatka moja myszke bola...:)gdyby byla dla niego obrzydliwa to by chyba tak nie mowil:)a poza tym sypial z nia i na pewno nie z przymusu!!!:)ja cie rozumiem co przezywasz bo mialam to na codzien dopoki nie spotkala wlasnie jego,ale naprawde nie warto sie tak uzalac i zamykac w sobie!!!:) ps...normalny facet to wcale nie znaczy jak tu ktos napisal przecietny....bo akurat jej maz jest bardzo przystojny!normalny facet to taki ktory nie mysli od rana do wieczora o modelkach,pieprzeniu i innych pierdolach....tu chodzi przede wszystkim o dojrzalosc!

Gość ja powiem inaczej
nie on nie narzeka ale na pytanie co moglabym poprawic w swoim wygladzie w pierwszej kolejnosci stwierdzil ze nic (oczywiscie) ale ostatecznie stwierdzil ze moglabym byc bardziej shape :/ i w rozmowie o tuszy, wadze, sylwetce, wygldzie kobiet to sie potwierdzilo, ze nie nadmiar kg. a niejedrnosc stanowi defekt !

Gość down-to-earth
ja powiem inaczej, w takim razie ja cala jestem jednym wielkim defektem..

Gość napisz czego oczekujesz
w opakowaniu wszytsko wygląda ładnie. mnie dziwi, że uważając swoje ciało za małoatrakcyjne chcesz przystojniaka (nie idealnego oczywiście, ale piszesz że tylko tacy się tobą interesują, no biedaczka z ciebie :P ) spróbuj z jakimś to zobaczysz jak jest

Gość oto..ja..
ale wiele kobiet rodzi dzieci i maja ladne ciala...zreszta wlasnie zdawal sobie sprawe wiec tym bardziej powinien ja skreslic,ale to jest wlasnie normalny facet i jego nie obchodzilo to ze ona ma rozstepy czy obwisle piersi,on sie w niej zakochal bo byla dla niego wspaniala i piekna...kiedys jak u nich bylam to powiedziala ze ja piersi bola a on ja zlapal za piersi i powioedZial...moje kochane piersiatka moja myszke bola...:)gdyby byla dla niego obrzydliwa to by chyba tak nie mowil:)a poza tym sypial z nia i na pewno nie z przymusu!!!:)ja cie rozumiem co przezywasz bo mialam to na codzien dopoki nie spotkala wlasnie jego,ale naprawde nie warto sie tak uzalac i zamykac w sobie!!!:) ps...normalny facet to wcale nie znaczy jak tu ktos napisal przecietny....bo akurat jej maz jest bardzo przystojny!normalny facet to taki ktory nie mysli od rana do wieczora o modelkach,pieprzeniu i innych pierdolach....tu chodzi przede wszystkim o dojrzalosc!

Gość ZADBANY
Jestem facetem i muszę wam uświadomić niestety gorzką prawdę kobietki.Jak można kochać kobietkę która nie ma zadbanego ciałka.Wiem że ciąża zostawia defekty-moja żonka.Kocham się z nią bo nie chcę iść na boki ale powiem wam że tylko z potrzeby sexu.Jestem dla niej miły bo mi jej żal.Jednak mogła by zadbać lepiej o siebie,ubiur ,jest za chuda,dlatego piersi ma nieciekawe.Smutne to ale prawdziwe

Gość oto..ja..
ale glupoty teraz gadacie....!!!!a malo jest przystojniakow z brzydkimi ndziewczynami??a skad wiecie ze ta ladna co z przystojniakiem idzie nie ma pod bluzka rozstepow i obwislych cyckow?!!!ja mam meza super przystojniaka i sama uwazam ze jestem ladne,ale mam celulitis i jakos on nie ucieka z krzykiem ode mnie!malo tego nawet tego nie widzi,bo dla niego jestem piekna...:)zycze ci takiego meza...mam24 lata

Gość do ja powiem inaczej
wiesz wydaje mi sie ze nie powinnysmy zadawac takich pytan..NIGDY! wtedy dajemy powod do zastanawiania sie nad odpowiedzia a tak tylko przykrosci spotykaja nas, w tym wypadku powiedzenie ze ciekawosc jest pierwszym stopniem do piekla sprawdza sie przykro mi, musi byc Ci smutno i pewnie tracisz wiare w siebie..gdyby on wiedzial jak sie czujesz to trzasna by glowa w mur za swoja niewyparzona gebe (mam nadzieje)

Gość sad-girl2000
zadbany, a ty jesteś idealny, super zgrabny i przystojny jak model?

Gość oto..ja..
do ZADBANEGO FACETA.....chetnie bym cie zjebala,ale powiem ci tak...po pierwsze nie kochasz swojej zony...po drugie jak ci staje skoro cie nie pociaga...po trzecie jak bedzie lysiec i bedziesz mial prostate to ona zacznie cie zdradzac na prawo i lewo,bo o siebie nie dbasz:).... i to jest przyklad niedojrzalego faceta.....

Gość down-to-earth
"napisz czego oczekujesz", ze tylko kobiety z pieknym cialem powinny miec przystojnym partnerow? Ja nie powiedzialam, ze szukam przystojnego faceta i inny nie wchodzi w rachube. Ja w ogole nie szukam. Ja chce sie tylko zakochac, a serce nie wybiera. Jezeli zakocham sie w bardzo przystojnym facecie, to co?? "To ja", ciesze sie, ze weszlas na ten topic:) Troche sie ostatnio podlalamalam czytajac te wszystkie topiki facetow...Czy istnieja jeszcze dojrzali mezczyzni?

Gość
hmmm mojemu facetowi podoba się w moim ciele wszystko i nienawidzi, jak mówię że mam mały biust czy grube nogi :P on też nie jest ideałem, ale laski się za nim oglądają na ulicy ;) czyli też nie widzą jego wad (np chudość jest wadą, ale głównie w łóżku ;) nie lubię jak mi kości wbija :( )