Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość down-to-earth

NIeciekawe cialo - Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość down-to-earth
Masz racje, niewidomie maja bardziej rozwiniety zmysl dotyku. Jak widzisz przychodza mi do glowy rozne pomysly... "oj dziewczyny", w takim razie moj facet nie moze chodzic na silownie;)

Gość oto..ja..
ale wiesz co...moj maz naprawde nie wiedzial co to jest celulitis!powaznie!na pewno nie zwracal uwagi na ten lajtowy,bo taki mocny to wiadomo ze widac.albo sprawdza sie moja teoria ze MILOSC JEST SLEPA:)

Gość zazazazazazaaaaaa
do oj dziewczyny dziewczyny--> spieprzaj z tymi protekcjonalnymi tekstami albo gadasz z nami jak rowny z rownym albo idz popakowac z wcale nie pustakami :P

Gość oto..ja..
HAHAHAHAHA

Gość down-to-earth
*niewidomi Dziewczyny, a czy Wy mnie po prostu nie pocieszacie?? Gdyby do mnie przyszla dziewczyna z takim problemem, to tez bym ja pocieszala;(

Gość dariaa
down-to-earth --> doskonale Cie rozumiem mam 24 i moje cialo tez juz wyglada nieciekawie po odchudzaniu, rozstepy mam wszedzie praktycznie i tez nie nosze bluzek na ramiaczkach

Gość
down-to-earth ----> ja po prostu piszę jak to u mnie jest, czysta prawda :) dla mnie problemem było, czy w ogóle będę mieć faceta... a co sobie pomyśli jak zdejmę ubranie, to ciul, bo nawet w ubraniu idealna nie jestem :P

Gość zazazazazazaaaaaa
dp down-to-earth pocieszajac Ciebie dzielimy sie z Toba uczuciami, doswiadczeniem, obawami ale tez szukamy prawdy i tego co jest tak naprawde wazne, byc moze rowniez motywacji wiary w siebie i wsparcia

Gość oto..ja..
do OJ DZIEWCZYNY--------tak powaznie teraz....ja tam jestem zadowolona z penisa mojego faceta,bo jak mowilam jest idealny:)ale to ze mowisz ze penis to nic w porownaniu z ogolnym wygladem ciala to nieprawda...albo masz malego penisa...(bez obrazy!)albo nie rozumiesz powagi sytuacji......przeciez maly penis to dopiero problem!....ale ja kiedys mialam chlopaka z malym penisem i powiem wam szczerze ze mi to wcale nie przeszkadzalo!!! co do pocieszania to my tu od tego nie jestesmy,nie placa nam...:)to jest forum i wyrazamy swoje zdanie i opinie a takze wymieniamy doswiadczeniami:)

Gość oj dziewczyny dziewczyny
aha, i koleżanek w pracy też nie ma co;) nie daj się nabierać:) ostatnio koleś mnie zaskoczył kompletnie - ćwiczyłam razem z jedną babeczką (pokazywałam jej ciwczenia) i potem miałam pokazać zestaw jemu, idę już do niego a on mówi "ale ta babka ma silikony nierówne" - czujecie?? ja nie zauważyłam zupełnie (a w koszulce cieniutkiej i z dekolten nad którym się stale pochylałam była) żeby miała nie dość, że silikony, to jeszcze nie równe.. potem zgadałam się z tą kobietką, faktycznie, robiła zabieg - anatomiczne wkładki ale coś jej lekarz speiprzył i ma mieć poprawkę bo są nierówne - szok:) w życiu bym nie powiedziała, a niby my bardziej krytycznie inne kobiety oceniamy.. aha, dodam, że to nie jest typ wlepiający gały w cycki lasek - normalny koleś, zajęty itd

Gość zazazazazazaaaaaa
przepraszam ze wypowiadam sie w imieniu wszystkich..ponioslo mnie :)

oto ja no mikroskopijnego mam penisa, w zasadzie niewidocznego:D jestem kobietą

Gość zazazazazazaaaaaa
do oj dziewczyny dziewczyny--> wiec co chcesz nam powiedziec? dokladnie, nie aluzjami

Gość down-to-earth
Oto ja i Kuraiko, gdzie znalazlyscie takich swietnych facetow:)?

że głupotą jest myśleć, że facet cellulitu nie widzi czy fałdek - widzi tylko (jeśli mu się one nie podobają) nic nie mówi aby was nie urazić, albo je lubi i ma gdzieś czy je macie:) to chyba oczywiste

Gość zazazazazazaaaaaa
hmm wydaje mi sie ze mowilysmy o tym od poczatku, dlatego zdziwily mnie Twoje proby "oswiecania" ktore odebralam zreszta jako bardzo protekcjonalne

Byłam ładna zgrabna wysoka 92-62-92 to były moje wymiary moj maz mnie zdradzał,ponizał 2 dzieci rozwod od 11 lat mam przyjaciela przez te 11 lat tyłam chudłam,mam rozstępy teraz tez jestem na diecie efekt 21kg mniej a chce jezcze z 9 własnie mam na twarzy maseczke z kremu z wiesiołka nakładam go bardzo grubo czekam ok 30 min az sie wchłonierezte zmywam.A moj kochany mnie kocha zawsze i wtedu gdy wazyłam prawie 100 i dzis gdy waga pokazuje 75,8 a jestem wysoka.Za dwa tygodnie pobieramy sie wiec rozstepy ani nic innego nie stoją na preszkodzie by miec udane zycie.A probo moj ex miał przyjaciołke gdu ją zobaczyłam pełna trzgedia ,koszmar a jednak był z nią .Ja mysle ze od naszego podejscia zalezy jak nas widzą faceci,uwiez ze jestes piękna .Ja byłam zakąpleksiona gdy nie miałam powodow,a dzis gdy nie jestem juz jędrna potrafie przyciągnac wzrok jak chcea moje wym.tez nie głupie biodra 102 -75-106.I chociaz mam zwałeczek na brzuszku to nie przeszkadza mi on na codzien dobrz bielizna a w łozku wystarczy być aktywnam i nie ma czasu na zwracanie uwagi o pare fałdek.A w czasie natrysku stosuj nacieranie pilingiem z kawy,soli,cynamonu i oliwki dla dzieci a zobaczysz jak poprawisz stan skory--pamietaj nie ma BRZYDKICH KOBIET SA ZANIEDBANE pozdrawiam

Gość
down-to-earth ----> dość prozaicznie... to był kolega z grupy mojej przyjaciółki (chodziliśmy do tego samego liceum, znam masę lasek z jego klasy, ale się nie znaliśmy), to ona nas poznała, tzn zaprosiła go i jeszcze koleżanki na wieczór. jeden facet i cztery baby XD biedny :P no a cztery miesiące później już byliśmy razem, ale okupiłam to nerwami :P

Gość Moj facet
lubi moje boczki... i kocha je pieścić ;) choc ja ich nienawidze ;) a on tak dotyka,miętosi,sciska,caluje itd

Gość down-to-earth
NIki, nastepna pokrzepiajaca historia:) Gdyby to chodzilo tylko o cellulit czy rozstepy, to bym tak sie nie martwila. Ale co zrobic z naprawde obwislym biustem? Przeciez KAZDY facet patrzy na te czesc ciala...

Gość oto..ja..
do oj dziewczyny....myslalam ze facet jestes:)no wiesz,ja ci powiem ze moze i ty zyjesz w takim swiecie gdzie mezczyzni gadaja tylko o tym co to celulitis i nierone cycki....ja widocznie mam faceta ktory ma ciekawsze tematy do rozmowy z kumplami niz kompleksy i wady moje a takze ich kobiet ..ale nakrecilam:) down to earth ja swojego na przystanku poznalam:)

Gość
down-to-earth ----> a jaki masz rozmiar biustu? bo ja mam podobny problem :( już nawet nie chodzi o faceta, ale nie mam biustu, nie mam tyłka, nic już nie mam :/

Gość ja nie jestem ideałam
niska, marne włosy. biust to jajka sadzone- a jednak nie jeden facet ma fioła na moimpunkcie, na męzu zacząwszy. Chyba bardziej facetów pociąga styl- chyba go mam taka mała kokietka ;)

Gość oto..ja..
niki zaraz ci oj dziewczyny napisze ze pewnie twoj facet do niej na silonie przychodzi i cie obgaduje z kolegami:)

Gość down-to-earth
Kuraiko, ja bym wola nie miec biustu nic miec mocno obwisly. Nosze stanik 75B, zawsze mialam normalny biust, ale przez ostatnie 2 lata tak wykonczylam swoje cialo naprzemiennym odchudzaniem i tyciem, ze po prostu skora nie wytrzymala...

Gość down-to-earth
*wolala

nie tylko takie tematy! ale takie też - przecież to element życia:) a obwisłe piersi można, a nawet trzeba podnieść ćwiczeniami! to samo z mało jędrnym ciałem - samo z siebie ma być jędrne? ;)

Gość down-to-earth
*niz wybaczcie, nie wiem dlaczego takie dziwne slowa mi dzisiaj wychodza;)

Gość oto..ja..
widzicie dziewczyny!!!ile jest normalnych facetow!i w ogole bzdura z tym co napisala oj dziewczyny,bo zaden facet nie lata z centymetrem i waga kolo swojej dziewczyny,nie mierzy jej cyckow i nie zaznacza dlugopisem gdzie sie koncz!to swiadczy o poziomie tych mezczyzn a ty obracajac sie w ich towarzystwie zaczynasz przyjmowac ich tok myslenia....musze cie zmarwic ale skoro pracujesz na silowni to musisz miec zarys miesni...no moj facet takich dziewczyn nie lubi niestety.....bo mu sie z kolesiami kojarza:)

Gość
no właśnie ja mam 75 C zwis :/ też bym wolała nie mieć biustu, albo mieć mały ale na swoim miejscu :/ nawet sobie marzę o usunięciu biustu, wtedy bym była doskonałym hermafrodytą XD (zawsze miałam większe powodzenie u kobiet :P )