Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość down-to-earth

NIeciekawe cialo - Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość down-to-earth
"oj dziewczyny", moze mozna podniesc delikatnie obwisly biust, ale nie moj...

Gość oj dziewczyny dziewczyny
obgadywać to tylko kobiety - niestety.. na przykład penisy facetów:P oni raczej wymieniają uwagi (serio serio) jak coś tam się robi, jak to zwalczyć i takie tam, nie że moja babka to ma taaaaki cellulit" "a moja to krzywe nogi" - nie nie nie

Gość oto..ja..
oj dziewczyny!no co ty kochana mowisz!ja pierwsze slysze zeby facet traktujacy powaznie swoja dziewczyne opowiadal o jej wadach kolegom na silowni...czy ty widzisz jak to wyglada?!a co do piersi to niestety cwiczenia nie wiele zdzialaja,powinnas o tym wiedziec skotro tam pracujesz!!!!

gdzie ja pisze o mierzeniu i suchych faktach??? chyba doszukujesz się ideologii w tym co pisze, niepotrzebnie

Gość down-to-earth
wiecie co, ja chyba sie zdecyduje na seks z facetem jesli w mieszkaniu prad wysiadzie;)

oj dziewczyny...nie rozumiem...to co wchodzi taki jasiu i mowi...czesc chlopaki...nie wiecie jaki jest najlepszy krem na celulit...nie zeby moja kobieta miala!...tak tylko pytam?!....hahaha

wiem - i widzę jak one pomagają babeczkom które cwiczą nie, faceci nie obgadują (!!) swoich kobiet, tylko kobiety ogólnie poza tym chirurgicznie możńa podnieść - jak już tak zapuszczone są

Gość ja nie jestem ideałam
chyba to w jaki sposób kobieta nosi swoje ciało ma przeogromny wpływ, mój mąz jest pełen zachwytu dla otyłej znajomej- chodzi z gracja i tryska optymizmem że niejeden facet by miał chrapke mimo nadwagi, z kolei najpiekniejsza laska gasnie i jest na tzw, raz ( uwaga usłyszan od facetów) jak jest pusta po za wyglądem nie ma nic do powiedzenia.

zdziwiłabyś się - widać że to ty (choć mi zaarzucasz) zadajesz się z półgłówkami:) faceci to nie idioci choć tak jakby w takim klimacie się o nich wypowiadacie

ja nie jestem ideałam --> zgadza się, zwłaszcza jak ma szerokie zainteresowania dotyczące tipsologii czy wizażystwa (autentyki):)

Gość down-to-earth
Z tego co czytalam w Internecie, to zostaje po tym duza blizna, po za tym chirurdzy plastyczni stosuja taka metode, ze przesuwaja sutek(!!!), a efekt wcale nie musi byc zadowalajacy..

twierdzisz, że jest tak źle, że gorzej być nie może z tym twoim biustem pomyśl, co będziesz miała po ciąży i karmimeniu:(

oj dziewczyny no wlasnie...tylko nie mow ze zapuszczone,bo tu dziewczyny maja od odchudzania a nie od zaniedbania takie problemy....ja teraz przytylam 3 kilo i poszlo wiekszosc w biust...i maz sie odlepic nie moze:) oj dziewczyny...no moze i ty znasz takich kolesi...ja uwazam ze jesli ktos kocha to po pierwsze....nie ma czasu na silownie....:)po drugie.......nie zajmuje sie pierdolami....:)po trzeciez....zdaje sobie sprawe ze czas mija a tym bardziej mlodosc i kiedys sam bedzie obwisly i pomarszczony!:)

no nie uwazam by jakis mezczyzna obgadywał swoją kobiete chyba ze to nie jest facet tylko teoki od kalesonow ale gdyby tak dyło to najlepiej dobry biustonosz mozna zamowic i uszyc na miare ja tez mam problem bo moje sa duze a duze to i cięzkie nie moga byc jedrne chba ze wypchane silikonem ale nie naturalne .Gdyby mojenu przyszło do głowy gadanie głupot to mankamenty urody mozna korygowac i wzbudzic zazdrosc na mojego to działa

Gość ja nie jestem ideałam
podam trzeci przykład - mój szwagier ( dosłownie Apollo po AWF) poznawał piękne kobiety które w trakcie wykładu nad wyższościa tipsów nad paznokciami nie zauwazyły że on po angielsku sobie.... Od kilku dni jest zonaty ale mimo nadzwyczajej inteligencji, urody i charakteru( w koncu brat mojego meza :D) ma żone której wiele brakuje do ideału z plaktów. Więc dziwczyny chowajcie kompleksy - kochajcie zycie i siebie . pozdrówki

ja cwiczę razem ze swoim facetem często (tzn to moja praca a on przychodzi poćwiczyć, ale jak nie pracowałam tu to też razem chodziliśmy poćwiczyć czy na basen) straszne jest takie wytłumaczenie - sorry - nie dbania o siebie - nie mam czasu bo mam faceta:O pracuje ze mną babeczka po 50. której większość 20kilkulatek które do nas przychodzą zazdrosci wyglądu - ona ćwiczyła (nie wyczynowo, tylko tak - kilka razy w tyg ginastykowała się, teraz prowadzi zajęcia dla kobiet w swoim wieku) - więc nie pisz, że każdego czekają zmarszczki i obwisła skóra - jasne ze czasu nie pokonasz, ale nie musisz go też marnować - tylko o siebi dbać

oj dziewczyny a po czym wnioskujesz ze iseie z polglowkami zadaje?....bo to nie ja opowaiadam ze moi koledzy o celulitisie gadaja...

wypowiedź z 20.10 - mi wystarczy ps. to nie są moi koledzy.

hehe do czasu:P

no to teraz zes powiedziala!kobieto ty wiesz ile jest takich 50latek z takim cialem?malo,bo niektorzy maja rodziny i prace i nie maja pieniedzy na latanie po silowniach kosmetyczkach solariach itd...a ty w ogole masz dzieci czy ci ciala szkoda?

Gość zazazazazazaaaaaa
jasne jest ze trzeba dbac o siebie a moze raczej warto nie trzeba :) ide wiec pociwczyc oj dziewczyny ... kojarzysz mi sie z buldogiem, ucapilas sie nas i nie puszczasz...dobra dobra, kupimy kurwa te karnety na Twoja silownie;) wpadne poznej do Was

niestety, jeszcze nie:( ale ta babeczka od roku chyba pracuje tu, wcześniej nie cwiczyła (prowadzi pilates dla babeczek ok 50) bo ją córka namówiła żeby skończyła kurs czy takie coś ma 4 dzieci i wyobraź sobie, prowadziła normalne życie i nadal prowadzi - na przykład z wnukami nie chodzi do Mc'a tylko na basen:) a ćwiczyła jk mówi, bo lubi i jej się chciało:) i nie jest przypadkiem odosobnionym akurat

kostek się nie ujędrnia, kostki się obudowuje tkaną mięśniową delikatnie:P do czasu z tobą cwiczy.. jak ci co teraz ćwiczą u mnie - dla lasek w wieku swoich córek (ohyda jak dla mnie, ale..) oglądałaś nigdy w życiu? tam na początku są sceny jak babka smętnie ćwiczy na siłce bo ją facet dla młodszej zostawił.. doskonała matafora naszych czasów.. nie jestem buldogiem:D tylko widzę sprawę z drugiej strony, którą spychacie na bok jakby jej nie było

Gość down-to-earth
"oj dziewczyny", ale kto i co spycha?? Czasu nie cofne. Mam takie cialo jakie mam i jedyne co moge robic to regularnie uprawiac jakis sport, aby chociaz troche poprawic jakosc skory. Takze powiedz mi co spycham??

nie ty, tylko reszta dziewczyn, które uparcie twierdzą, ze miłość jest ślepa itd itd itd. ok może i jest, na początku, póki klapki z oczu nie spadną. ty masz w miarę dobre podjeście - wiesz co chcesz zmienić chociaż i nie myślisz nawinie, że eeeee tam dobrze jest i będzie. ja ćwiczę i dbam o siebie bo to uwielbiam - uwielbiam się sobie podoać - i w tym tkwi siła kobiety - musi się sobie podobać, wtedy może wszystko;)