Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nalesnikarka

zycie erotyczne

Polecane posty

hm od czego tu zaczac jestem w kropce i nie wiem co o tym sadzic i myslec poznalam rok temu chlopaka ale nie jestesmy razeem jestesmy znajomymi od tamtego czasu znajomsc sie rozkrecila w tym roku pisalismy sms i sie raz spotkalismy nawet hhehe potem sporadycznie pisalismy ale on nieraz dzwonil i chcial sie spotkac jak bylana miecie z kolegami bo ich tez znam. jestem z malej miejscowosci. jest tam 1 miesce do zabawy taki loklal cala mlodziez sie tam bawi w soboty ja tez on rowniez i byla tak sytuacja ze podchodzil do mnie i chcial tanczyc ale nie prosil tylko podchodzil a ja sie odwracalam plecami do niego i tak to z 5 razy bylo a teraz zaluje ze tak postepowalam, on sie odegral i spotkal sie z inn apanana na zazdrosc wiem to ..i za kazdym razem jak jestesmy na tych imprezach patrzy sie na mnie jak tancze z innymi a potem on fochy puszcza... nie we czy mu na mnie zalezy mi zalezy a najgorsze jest to ze dostal sie na tudia dalekood naszej miejscowosci i juz tesknie ze go nie bede widywala .....co am robic sorki ze tak dlugo ale to tak w skrocie

Gość 555yhfghhg
to straszne :O a teraz napisz to samo tylko z sensem i znakami interpunkcyjnymi

co ma piernik do wiatraka? gdzie tu u was zycie erotyczne? :O po ile wy macie lat, 15? porozmawiaj z nim powaznie bo co tu innego ci doradzic

1: Otwórz encyklopedię i sprawdź hasło \"interpunkcja\" 2: Kiedy już dowiesz się, co ono oznacza, zajmij się nieco tą dziedziną. 3: Odpuść sobie chłopaków i relacje damsko-męskie, gdyż ze sposobu pisania wynika, że jesteś albo bardzo młoda, albo bardzo infantylna.

Gość i bardzo mało inteligentna
zresztą ten facet się dostał na studia czyli ma jakieś 19 lat... a Ty? albo jesteś młodsza albo się nie dostałaś :O

sorki za ten temat jestem tu 1 raz wiec za bardzo nie wiedzialam co mam napisac z ta interpunkcjetez sorki pisalam szybko wiec nie zwracam uwagi na to ... ucze sie .....wiem ze to jest dla Was dziecinne ale nie dla mnie...

czepiacie sie intrpunkcji a gorsze błedy widze na tym forum... a problemy jakie ludzie tutaj maja sa jeszcze bardziej dziecinnne od moich!!!!!!

Przeczytaj uważnie to, co napisałaś jeszcze raz i odpowiedz sama sobie na jedno pytanie: \"czy Wy się nawzajem poważnie traktujecie?\" I nie chodzi mi o jakieś planowane relacje damsko-męskie, tylko czy traktujecie się nawzajem poważnie jako dwoje ludzi. Wystarczy przeczytać fragmenty mówiące o odwracaniu się plecami, spotykaniu się \"z inną panną na zazdrość\" (cokolwiek by to nie miało znaczyć) czy \"puszczaniu fochów\" (kolejne tajemnicze dla mnie wyrażenie), żeby mieć poważne wątpliwości. Żeby myśleć o jakichś flirtach, staraniu się o czyjeś względy czy jak to nazwiemy, trzeba najpierw nauczyć się podchodzić do ludzi w poważny, dorosły i taktowny sposób. Poprostu trzeba zachowywać się z klasą.