Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca odpowiedzi JA

miesiaczka po 1 tabletce

Polecane posty

ile powinna trwac miesiaczka po zazyciu 1 tabletki antykoncepcyjnej,kiedys juz zazywalam tyle ze nie pamietam jak to wygladalo...teraz mam ja juz rowno tydzien czasu,krwawienie wiadomo nie jest duze jak w ciagu kilku pierwszych dni ale jest....czy to normalne?

A ty zażyłać tylko 1 tabletkę. A co z pozostałymi 20 ??

zapomniała:P Współczuję, niezły burdel sobie zrobiłaś w organizmie

Jak to zapomniała ??? Kurde chyba nie rozumiem, no bo jak można zapomnieć przyjąć 20 tabletek ???

Gość moze po
1 zmienila zdanie i juz nie chce brac ;)

No to nieźle, skoro nie jest się zdecydowanym to po co zaczynać. Faktycznie narobiłaś sobie bałaganu w organiźmie.

kochane moje kobietki zaraz zaraz nieporozumienie sie wkradlo! nie zazylam tylko jedej biore kazdego dnia kolejna tak jak powinno byc moje pytanie jedeynie dotyczylo tego jak dlugo powinna trwac miesiaczka w trakcie zazywania pierwszego opakowania tabletek czy powinna byc dluga czy krotka...bo moja trwa juz tydzien i troche mnie to martwi...

hmmm.... powiem ci szczerze, że ja przy pierwszym opakowaniu miałam tak samo. Tzn w czasie tygodiowej przerwy dostałam okres, bardziej obfity był przez 3, 4 dni a potem się ślimaczyło jeszcze do 1,5 tygodnia takie jakby plamienie. Ale miałam to tylko przy pierwszym opakowaniu a potem wszystko było ok. Może organizm musi się przywyczaić do hormonów i tak zareagował.

A no to zmienia postać rzeczy. W takim razie : Krwawienie powinno trwać dokładnie tak samo, ale z tego co zauważyłam to życie nie jest tak piękne, a szczególnie przy pierwszym blistrze. W związku z tym możesz plamić jeszcze przez jakiś czas. Takie plamienia mogą się utrzymywać do 2-3 miesiący. Jeśli dłużej to nalezy się wybrac do lekarza.

ciesze sie ze w koncu sie zrozumialysmy:)biore tabletki novynette i wkurza mnie strasznie ulotka w tych tabletkach niby dzialaja one od 1 zazytej ale na ulotce tego leku nie ma nawet slowa o tym;/