Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona.

dziecko zdrady

Polecane posty

Gość zrozpaczona.
a narazie dziekuje za wsparcie naprawde to dla mnie bardzo wazne

Gość upupup

Gość nie zazdroszcze....
.... cale zycie ze swiadomoscia, ze nie dosc, ze sie skurwilas nawalona, to jeszcze oklamujesz faceta, ktory chce byc z toba na dobre i na zle.... have a happy life, idiotko

Gość w moim miescie
byla podobna sprawa... dziewczyna wpadła szybki slub z narzeczonym a po slubie powiedziala mu ze to nie jego dziecko ... chłopak się powiesił ...

Gość upupup
no wlasnie...obawiam sie ze moj mąz zrobilby to samo... a jak sie dowiedzial?

Gość date wyznacza sie z długośąci
uda i czegos tam papatrz w necie!!!!

Gość asasa
no i bardzo dobrze, powinno ci się zabrac to dziecko abyś cierpiała ty do końca życia,

Gość zedzisia
Napisała: "zrozpaczona. na pierwszym usg wyszlo to samo co na drugim.i wszystko byloby ok gdyby nie to ze moj gin powiedzial ze zawsze wyliczane jest wczesniej o 2 tyg.wiec jak dodam te 14 dni wypada na ta noc! " 1.Czyli wiedziała już o tym wcześniej, skoro to było już drugie usg 2.Do zapłodnienia nie dochodzi w momencie stosunku, to może potrwać nawet kilka dni - u mnie było ok 6.

Gość zrozpaczona.
tak jak napisalam wczesniej dopiero wczoraj gin mi powiedzial o tej roznicy 2 tyg. ze to zawsze tak jest.do tej pory myslalam ze to dziecko mojego męża

Gość zupelnie nie pojmuje jak
moglas nic nie pamietac. Przecieze to byly, a nie jakis obcy typ, ktory by ci podsypal czegos do kieliszka, Jesli nie pamietasz, to znaczy ,ze cie zgwalcil, bo to by bylo bez twojej woli i to juz kryminal. Zadawalas sie z przestepca? A skad wiesz, ze to bylo, jesli nie pamietasz? Nie gra mi to. A odchylki w ustalaniu terminu zdarzaja sie.

Gość Alexxxa
Wiesz, u mojej siostry lekarz podał zupełnie niemożliwy termin zapłodnienia. Oni też się mylą, dzieci nie rozwijają się wzorcowo. Ja bym o niczym nie mówiła. Po urodzeniu dziecka zrobiła badanie DNA i dopiero po uzyskaniu potwierdzenia zaczęla zastanawiać się, co dalej.

Gość marna prowokacjia
spadaj trollu!!!

Gość NIKI..
nic nie mow i ty tez zapomnij o tym!!!!!!dziecko musi miec ojca

Gość zrozpaczona.
no wlasnie ten chlopak mi powiedzial ze do tego doszlo.twierdzi nawet ze pytal mnie czy mam nieplodne!to jest dla mnie jak jakis koszmar.jeszcze gdybym wiedziala co sie naprwade stalo.mam taka nadzieje ze nawet usg moze sie mylic co do tyg dziecka.moj gin twierdzi ze pierwsze dziecko zaczyna kopac w 20 tyg. mnie kopalo juz na poczatku 17tyg. wiec moze naprawde cos sie niezgadza. nie wiem kompletnie co o tym myslec.boje sie ze jak mu nie powiem to jakos sam sie dowie...

Gość zrozpaczona.
a na usg na jakiej podstawie ustalaja ze dziecko ma wlasnie tyle tyg?

Gość zrozpaczona.
ale chodzi mi o pierwsze usg.gin ustala date porodu na podstawie ost @ a przeciez zdarza sie tak ze kobieta jest w ciazy i ma jeszcze @.a na usg tym na poczatku ciazy juz chyba patrza na cos innego?wiec na co?

poza tym data poczecia może być inna to nie zawsze jest data stosunku do zapłodnienia może dojśc nawet za 3 dni dlatego lekarze liczą od miesiączki

kochana jak chodziłas to powinnaś wiedzieć że na początku ciąży jest pęchcerzyk małą czarna kropeczka a pozniej widać zarodek ale widać że to prowokacja

Jeśli to nie prowokacja. Powiedz prawdę. Nikt nie zbudował niczego dobrego na kłamstwie. Będzie trudno, ale trzeba to oczyścic jeśli nie chcesz złamac zycia sobie, dziecku , mężowi i moze jeszcze ojcu dziecka

A co powiesz mężowi, gdy okaże się, że twoje dziecko nie ma ani twojej ani męża grupy krwi? Grupę krwi dziecku określić trzeba nawet w przypadku drobnych zabiegów typu wycięcie migdałka. Przemyśl to dobrze. Może lepiej wyjaśnić wszystko na początku, niż niszczyć życie sobie, mężowi i dziecku życiem w kłamstwie.

Gość bedzie dobrze
Grubalola Ty naprawde masz Cyryla ? :D:D:D:D:DD:D:D::DD:D:D:D:D:D:D:

Gość NIKI..
ja poczulam kopniaki pod koniec 18,wiec nie przejmuj sie tymi kopniakami

Gość assaa
z tego co widać to ty na kopniaki nie reagujesz już dosyć wcześnie, nie ma 18 a juz dziecko, no nie, to od kiedy zaczęłaś się seksować

Gość zrozpaczona.
co?a gdzie jest napisane ile mam lat?hmm?chyba sie troche pomylilas...