Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P O M O C Y

Nowotwór

Polecane posty

Gość P O M O C Y

Witam! Chciałabym się Was zapytać czy macie może jakiekolwiek informacje o : J. A. MAYER - koleś reklamuje się jako "full-wypas" lekarz, leczący z chorób nowotworowych... znalazłam stronę o nim, ale... kurcze nie przemawia do mnie, nie wiem, wydaje mi się, że koles naciąga ludzi, a tak się składa, że mam do niego jechać-podobno to moja last chance... Jeśli ktokolwiek wie coś, cokolwiek, to prosze powiedzcie mi... Mam do przejechania 500km, jesli okarze się cudotwórcą z Filipin, leczącym bezoperacyjnie to... :( Pozdrawiam

Gość a niue

Gość a nie
Możesz iśc do onkologa?

Gość Ja tez lecze nowotwory
I co z tego???Nie jestem cudotwórca z Filipi ale.......pomagam ludziom najwazniejsze ze skutecznie

Gość P O M O C Y
Byłam u onkologa - mam brac chcemię i to jak najszybciej... Ten lekarz jednak twierdzi, ze tego robić nie powinnam - gdyby to był katar, mogłabym słuchac kogokolwiek bo i tak by mi przeszedł... ale tutaj? Tu chodzi o moje życie! Naprawde nie wiem co robić. Dlatego pytam...

Gość z katarem to nigdzie
nie trzeba chodzic I co z tego???Nie jestem cudotwórca z Filipi ale.......pomagam ludziom najwazniejsze ze skutecznie,Dlatego odpowiadam bo to powazna sprawa nie dla lekarza,on moze sobie katar leczyc