Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem-pomocy

duzy problem, nie radze sobie

Polecane posty

Gość mam problem-pomocy

moj chlopak ogolnie jest bardzo kochany jestesmy juz dlugo, ale wkurza mnie to jak zmusza mnie zebym mu brala do buzi. ja czuje lekki wstręt gdy pcha mi wielkiego patana od ktorego troche smierdzi. Zawsze na koniec kaze mi lizac jego sperme, a ja tego nie lubie. Jak nie zgadzam sie na to zmusza mnie a ja placze- lecz nic na niego to nie dziala... czy byl ktos w podobnej sytuacji?

Gość mam problem-pomocy
help

Gość wiesz że to gwałt

Gość kwiatek6666
jezus maria zostaw tego psychola! ja pieprze to zajebiscie cie musi "kochac" az mi sie w glowie nie miesci.spierdalaj poki ci nie wsadzi do pizdy ciezarowki

Dziewczyno rzuc tego zboczenca w cholere,niech sam sobie robi loda a ty spadaj gdzie piepsz rosnie. Przez niego bedziesz miala wstret do facetow juz nie mowie o seksie,zniszczysz sobie zycie... A tak wogole to jedna tu osoba miala racje to podchodi w prawie karnym jako GWALT!!! Nie wiem ile masz lat,ale mozesz go odkarzyc o zmuszanie do nierzadu... Posluchaj wszystkich jak ci dobrze radza i RZUC GO W CHOLERE

Gość zaden maczo
twoj chlopak to piepzony maczo..... bedzie tak mocno pchal ze wsunie ci do gardla....wtedy bedziesz miala odruch wymiotny i sie zrzygasz.... wiesz jak on zaraguje? w najlepszym wypadku bedzie cie pieprzyl nadal w face, albo nadal w usta, w gorszym trzasnie cie reka w gebe i zgwalci cie w tyleczek, a w najgorszym tak ci przylozy, ze przeleci cie nieprzytomna na podlodze.... kobieto zostaw tego palanta..... znajdz normanego faceta i zapraszam do jakiegos kolka z poradami psychologa bo juz teraz nie bedziesz potrafila normalnie sie kochac..... pozdrowienia

Gość zaden maczo
ps.Widziałam takie rzeczy kiedyś na tele5 po 23 i sie zessrałam :O