Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omenka

moze to ciaza

Polecane posty

Gość Omenka

jejku strasznie bola mnie plecy tak na samym dole.... :(:( piersi pieka jestem w 20 dc za tydzien powinna byc @ czy to mozliwe ze jestem w ciazy?prosze odpowiedzcie mi co o tym sadzicie.

nie sadze by ból pleców i piersi byl oznaka ciazy. mnie zawsze przed okresem bola piersi;)

Gość Omenka
a bylas juz w ciazy?

nieeee;) zobaczysz czy dostaniesz okres, jesli nie to wtedy sie martw (albo ciesz)... watpie tez ze tak wczesnie mozna miec objawy ciazy;)

Gość Omenka
malo wiesz na ten temat szkoda czekam na kogos kto byl w ciazy i wioe jakie moga byc objawy...

skoro wnioskujesz ze malo wiem to twoja sprawa, ale zobaczysz ze raczej nikt nie wywrozy ci ciazy po bolu plecow w 20 dc:O:O

omenka nie sadze aby bol pleców był oznaką ciazy,piersi owszem ale to nie jest objaw bo tak jak pisała moja przedmowczyni piersi bola tez przed @.Ja jestem 2 raz w ciazy i za kazdym razem odczuwałam takie kłucie jajników a pozniej sa takie objawy jak na @ czyli bol w dole brzucha i bol piersi ale jak to napisała juz niejedna osoba kazda kobieta i kazda ciaza jest inna i nie kazdy przechodzi przez to tak samo wiec radze poczekac do terminu @ i zrobic test jesli podejrzewasz ciaze i nie nakrecac sie bo to moze opoznic @ i spowoduje niepotrzebne nerwy.Powodzenia.

Gość Omenka
czemu klamiesz przeciez jestes w ciazy

Gość Omenka
to bylo do Dark water

a jesli chodzi o dzien cyklu to zalezy jakie te cykle masz bo owulacja nastepuje 14 dni przed nastepna miesiaczka a 20 dc to chyba troszke za wczesnie na objawy ciazowe. dark Water ma racje i nie krytykuj za to bo tak jak juz zostało napisane po Twoich opisanych objawach to raczej nie ciaza tylko objawy @.Przykro mi jesli czekałas na inna odpowiedz.

Gość Omenka
a suwaczek ?????

rudi26 dziekuje za poparcie🌼 chociaz pewnie Twoje wypowiedzi tez nie zasatysfakcjonuja autorki topiku

omenka chyba suwaczek jest ogólny a nie dotyczacy autorki.Chyba troche za szybko osadzasz ludzi:/

Omenko w suwaczku mym jest napisane : jestem z moim misiem juz tyle i tyle i ze go kocham - czyt. mojego faceta, a nie dziecko

dark Water omence chyba chodziło o ten pierwszy link ze strona z suwaczkami:) omenko jesli okaze sie ze jestes w ciazy to mozesz skorzystac z takiego linku i utworzyc sobie suwaczek:)

Gość Omenka
dziewczyny jestem w 20 d c owulacje mialam w 12 dc czyli do@ pozostalo 6 dni ...podobno po zaplodnieniu juz po kilku dniach zaczynaja bolec piersi powiekszac sie i ciagnac .....

ejejej;) ale suwaczek nie jest tylko dla oznaczania ciazy;) tam mozna sobie poustawiac wiele innych rzeczy;)

Gość Omenka
to po co wpisujesz 2 jak mozna jeden suwaczek???? po co???

Dark Water --> bo se niepotrzebnie tak długiego linka wklejasz do stopki :P :D :D patrzaj na mojego ;) ;) ;) Omenka każda babeczka ma inne objawy więc nie ma co się innych słuchać tylko czekac trzeba cierpliwie :)

to moze byc objawem ale nie musi! nie wmawiaj sobie ze jestes w ciazy jesli nie masz konkretnych powodow ku temu, najlepiej zrobic test a nie snuc domysly

Gość Omenka
dark Water to ty juz sporo po slubie planujesz ciaze??? czy narazie nie wychodzi?

omenka, a powiedz mi jakie to ma znaczenia ile mam linkow w stopce? to tez jest wg ciebie objaw ciazy?

omenko, planuje ciaze ale dopiero po slubie, narazie slubu nie mam i nie planuje dziecka:) chce miec dzidzie ale jeszcze nie pora na to

teoria sorki ale to chyba indywidualan sprawa kto ile i po co ma te suwaczki a jak komus nie odpowiada to nie musi w nie zagladac,prawda:) omenko nie potrafie stwietrdzic czy jestes w ciazy i chyba nikt nie odpowi Ci na twoje pytanie ,po prostu musisz poczekac do terminu @ i zrobic test ewentualnie mozesz zrobic test z krwi bhcg on wykazuje ciaze juz po kilku dniach od zaplodnienia i jest 100 %.Mozesz go zrobic w kazdym laboratorium i kosztuje ok 25-35 zł i to chyba bedzie dla Ciebie najlepsze wyjscie.

Rudi ale przeciez ja nie kazałam Dark Water zmieniac stopki tylko pokazałam o co chodziło Omence kiedy sie czepiła tego suwaczka ;) ;) ;) mnie to rybka jaki ma , widocznie jej się podoba :D :D tylko już było kika przypadków, że dziewczyny miały takie jak one bo po prostu najzwyczajniej w świecie nie wiedziały, że można go skrócić a i tak będzie działał wiec ja to nie ze złośliwości tylko z dobrych chęci ;)

Gość Omenka
jejku Dark water ja tylko zapytalam ..... jejku juz sie nawet o suwaczek spytacf nie mozna..... teoria tez nic takiego nie powiedziala o tych suwakach a rudi od razu ze przeciez nie trzeba na to wchodzic....wiem ile kosztuje bhcg chcialam tylko podpytac czy ktos tak mial ? a potem okazalo sie ze jest w ciazy ..jesli to nie objaw to ok swiat sie nie zawali bede dalej probowac , mimo wszystko dzieki za rady.

teoria ale ja tez nie napisałam tego złosliwie o czym swiadczy minka na koncu zdania.Wydaje mi sie ze omenka za bardzo chce byc w ciazy i sobie to wmawia a to nic dobrego nie przyniesie oprocz niepotrzebnych nerwow. darkWater mnie sie Twoj suwaczek podobał taki jaki był :) teraz jest za krótki:):P