Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adik 1988

pieszczoty

Polecane posty

Gość adik 1988

pieściłem sie z moja dziewczyna (dziewica)ona dotykala mnie a ja jej w pewnym momecie pomoglem odpiac jej moj pasek nastepne ''macalem ja po posladkach "na spodniach nie bezposrednio'' i po jakims czasie ponownie wkladalem palce w jej intymne miejsce i mam shize!!!!czy moglismy wpasc ??

Gość jcb
jest w ciazy poza macicznej

Gość adik 1988
no raczki mialem sucha na 100% ale sek w tym ze ja pomagalem jej odpiac ten pasek ale ona dotykala go wczesniej

jak jej nie wprowadziles plemnikow do pochwy to wszytsko ok !! albo ogarniasz żeby nie wkładac paluchów w spermie albo w ogole sie nie macajta bo potem tylko strach jest

Gość adik 1988
ale sek w tym ze ona mogla miec mokre rece kiedy dotykala tego paska a pozniej ja go dotykalem co pracda po tym macalem ja po posladkach zaznaczam''na spodniach''reka ktora odpialem tan pasek z tego co wiem to nie da rady zajsc w ciaze w taki spposob ale musze byc pewien prosze o odpowiedz szczera

Gość uspokoje Cie
na pewno nic nie bedzie na pewno!!!!! chyba ze sperme miales normalnie na rekachm,ale jezeli nie wytrysnal ci tonic nie bedzie!

Gość adik 1988
czyli dopoki nie wytrysne lub rekoma z wydzielinom z mojego penisa nie dotknej intymnego miejsca mojej dziewczyny nie ma sie czego bac dak ??prosze o szybka odpowiedz!!

Gość uspokoje Cie
tak!!1 moj facet nawet mial sperme na rekach i dotknal mnie kiedys nic nie bylo (co nie znaczy ze tak mozna robic bo mozna wpasc przypadkiem), albo penisem po mojej cipce jezdzil przed wytryskiem ale wydzielinai moja i jego byl, i tez nic nie bylo. wiec w Twoim przypadku akurat spokojnie;)

Gość uspokoje Cie
tak!!1 moj facet nawet mial sperme na rekach i dotknal mnie kiedys nic nie bylo (co nie znaczy ze tak mozna robic bo mozna wpasc przypadkiem), albo penisem po mojej cipce jezdzil przed wytryskiem ale wydzielinai moja i jego byl, i tez nic nie bylo. wiec w Twoim przypadku akurat spokojnie;)

Gość uspokoje Cie