Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBiedroneczkaaaa

CO ZROBIC?? - prosze poradzcie

Polecane posty

Gość BBiedroneczkaaaa

Jestem w Stanach. Przed moim wyjazdem mialam faceta z ktorym bylam prawie 2 latka. Rozstalismy sie bo wiedzial ze nie wroce tak szybko do Polski, a on sie nie kwpil do tego zeby starac sie dojechac do mnie. Jestem tutaj 2 lata i poznalam tutaj wspanilego chlopaka. Bylismy ze soba zamieszkalismy. Cudowny facet: na rekach nosil, gwiazde z nieba by dal, gdyby mogl, pokochal mnie. Lecz ja bylam tylko z nim dlatego, ze nie mialam opracie w kim innym. Nie powiem bo z mojej strony uczucie tez sie narodzilo, tylko ze przyjacielskie. Jednak caly okres mojego pobytu w USA moj byly, dla ktorego stracilam glowe i serce ,odzywal sie do mnie i jednk postanowil starc sie o wize i przyjechac do mnie. Z tym z USA rozeszlismy sie w przyjacelksim staosunku, ale chcialabym tez bardzo z nim byc, bo jest dobry i czuly, lecz z mojej strony nie odwzajemniam tego uczucia:( Ciezko mi jest bo jednak serce podopowiada mi ciagle-TAMTEN,a rozum ten.:( Co mam zrobic? Wrocic do tamtego, choc wiem ze tamten ma ciezki charakter i bedzie mi ciezko w zyciu, czy zostac z tym co wiem ze bedzie mi z nim dobrze:bedzie dobrym mezem i ojcem, tylko ze bez milosci z mojej strony do niego:( POMZCIE

Gość BBiedroneczkaaaa
plizzzzzzzz

Witam Współczuję ci takiej sytuacji, chociaż sama mam a raczej miałam podobnie. Byłam kiedyś z moim obecnym meżem, ale z nim zerwałam, ma naprawdę trudny charakter, ale wcześniej tego nie wiedziałam, Potem byłam z chłopakiem, który też nosił mnie na rękach, kochał naprawdę bardzo i wszystko by dla mnie zrobił, ale niesttey ja do niego nic nie czułam poza przyjaźnią, potem znów zeszłam się z obecnym mężem i pobraliśmy się, a teraz patrząc z perspektywy czasu, żałuję że zostałam jego żoną, mam naprawdę ciężkie z nim życie, a z tamtym byłoby super, może udasłoby mi sie go pokochać. Tego nie wiem, ale nie jestem szczesliwa w małżeństwie, coraz częściej i coraz bardziej się ranimy, stajemy sie po prostu sobie obcy, mimo tego iż ślub wzieliśmy z wielkiej miłości, do tego mamy 10 miesięcznego synka. Smutno mi. Taką decyzję musisz spokojnie przemyśleć

Gość siren
wedlug mnie nie powinnas sbyc z zadnym z nich, znajdz sobie innego tka bedzie lepiej:P przeciez jest tylu mezczyzn nie musisz wybierac tylko sposrod tych dwoch;)