Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eve66

NIE TANKUJ 26.07.2007 !!!!!!!!

Polecane posty

Gość eve66

Jutro ogólnopolski bojkot stacji benzynowych. Nie tankujmy tego dnia! Ceny paliw to jakiś żart ostatnimi czasy... Przyłączcie się!!!!!!!!!

no to żeś wymyśliła :-D:-D:-D znalazła sie wojująca z koncernami :-D :-P

jeśli kogoś należy bojkotować to nie stacje tylko nasz pikny rząd - on ustala akcyzy, podatki itd, które stanowią ponad połowę ceny wachy :O ale o tym nie myślisz - winne są wstrętne stacje

Gość majjkka
ja moge nie tankować jutro bo..mam pełny bak :)_

Przykro nam, ale strona o podanym adresie nie istnieje. Prawdopodobnie wpisany przez Ciebie adres strony jest niewłaściwy. Możesz wybrać z linków poniżej i zapoznać się z zasobami serwisu Motoryzacja. :-P

Gość majjkka
ale tak serio serio zawsze zazdrościłam ze inne narody-amerykanie francuzi potrafia coś ZBOJKOTOWAĆ a polacy?? takie barany jak była nagonka na Biedronke ,to co ? ełno ludzi tam bo taniej o 50 gr tak samo z benzyną kosztowałaby 8 zł wszyscy by potulnie tankowali i narzekali jakby był ogłodszony bojkot to jakbym 10 km na rowerze do pracy ro bym jedziła a nie zatankowałabym

Gość eve66
canberra- najpierw upewnij się co znacy "bojkot" Nie napisałam,że winne są stacje benzynowe- ale łatwiej zwróić w taki sposób uwagę naszego wspaniałego rządu... A Ty co robisz w tym kierunku by było lepiej z cenami paliw? Narzekasz tylko na rzad? Próbować nic nie szkodzi....

żeby coś zbojkotować najpierw trzeba poznać przyczyny tego co chce sie zbojkotować :O inaczej nie ma to żadnego sensu

hehehe twój jednodniowy bojkot stacji mnie rozwesela za benzynę płacisz kupując również chleb, marchew i buty (itd) to że raz nie zatankujesz nie ma ŻADNEGO znaczenia :O

co ty pierdzielisz? :-0 tam gdzie jest ogromna kasa tam nie ma sentymentów i oglądania sie na maluczkich :-0 poza tym ten ,,rząd\'\' powoli chyli sie ku upadkowi, więc teraz priorytetem jest ustawić sobie jak największą liczbe państwowych posadek, bo po wyborach może nie być już tak różowo :-0 no i wreszcie jednodniowy bojkot, jak ty to nazywasz, przez nikły procent kierowców będzie prawie niezauważalny przy takiej ilości sprzedawanego paliwa :-0 szkoda sie gardłować, bo nic nie wskórasz :-0 to tyle

Gość majjkka
canberra lepiej spróbować niz nie zrobić nic jakby tak przypuszczalnie!!! nikt w tym dniu nie zatankował na pewno by to nie umkneło uwadze mediów politycy zaczeliby gadac gadac i kij ze dla własnej popularności ale moze by sie zaczeto zastanawiać nad ceną a to juz coś

ciekawe czy ktoś z was faktycznie działa na rzecz obniżek podatków (nie tylko za benzynę) jako szary człowieczek niewiele mogę zrobić, ale od lat np. głosuję na UPR - twardą choć malutką partię która postuluje poważne ograniczenie tego rozhulanego państwa (jeżeli zrealizowaliby choć 20% z tego co obiecują, wszystkim nam byłoby lepiej) może to was śmieszyć, ale jeśli głosujecie np. na sld, po czy pis to nigdy nic się nie zmieni w tym kraju

a z tego bojkotu tylko media miałyby gadaninę przez tydzień przeciętnie inteligentny polityk wie, że i tak benzynę kupić musisz - prędzej czy później

Gość eve66
hehe- dobry entuzjazm nie jest zły... W takim razie co po niektórym zostało wiecze zrzędzienie na zły rząd, na grupy/spólki trzymające kasę i władzę, bo to tak strasznie boli rozstać sie z autem na 1 dzień lub z sąsiadem razem się zapakować do jednego Kto będzie chciał ten się przyłączy. A ten pomysł nie mój, ale chwałę autora ,że chce coś robić w tm marnym kraju

Gość majjkka
dlaczego tak jest ,ze jak tylko Bush napomknie o podwyżce benzyny to jest ..zagrozony w posadce on sie boi opinii puulicznej a u nas ,ludzie sa tylko czarna masą służącą do głosowania potem koniec nikt sie z nami nie liczy i dlatego ja nie głosuje od lat i żadne gadki do mnie nie dojdą,ze to przez takich jak ja ten kraj tak wygląda ja w tym udziału nie biore

w USA demokracja jest dojrzała w przeciwieństwie do naszej tam politycy faktycznie dostają po dupie jak coś poknocą - a u nas? ciepłą posadę w banku na przykład :O a nie głosując tak naprawdę nie ma się prawa do krytyki tego co się dzieje skoro wcześniej umyło się ręce od decyzji

Gość eve66
Z tym głosowaniem to się zgodzę ,z canberra.Nie idziesz głosować - sam sobie szkodzisz i nie marudź później. Można zawsze wybrać te "mniejsze zło" ;P Ale canberra- z takimi bojkotami ,które w zasadzie nic nie kosztyją, a mają zwrócić ogólną uwagę, uważam ,ze jest podobnie. Niestety ale nie można sie godzić na ciągle rosnace stwaki. Ludzie muszą otworzyć oczy. Pod parlament setki tysięcy kierowców nie pójdzie, a stacje ominąc w ten jeden dzień można.

eve66 - ja chyba wolę mniej spektakularne ale długofalowe działania z tego wynika :) i wkurza mnie jak ktoś narzeka a sam NIC nie zrobił żeby to zmienić (choćby przez głupie głosowanie) problem u nas jest taki, ze ludzie nie myślą przez perspektywę własnej kieszeni i pracowitości (tzn - jak pracuję to chcę żeby moje podatki były jak najniższe i jak najefektywniej przez państwo wykorzystane) Polak myśli tak - obiecali mi to i tamto za darmo (mit \"bezpłatnych\" świadczeń od państwa) to głosuję. Ja zasadnicze problemy widzę 2: 1. Polacy generalnie nie znają nawet podstaw ekonomii, nie rozumieją mechanizmu budżetu państwa, podatków itd 2. lubią darmochy - szkolnictwo, zdrowie itd - tak jakby z góry przyznawali że są bezradnymi dziećmi we mgle które bez pomocnej ręki państwa zginą bo nie zarobią na siebie

Gość majjkka
odwracająć kota ogonem moge miec pretensje do tych co głosują ze mi taki los wtym kraju zgotowali swoim bezmyslnym i głupim głosowaniem więc nie tedy droga

to wyjedź - z twojej wypowiedzi wynika że sie tu męczysz może gdzie indziej będzie ci lepiej a jeśli pracujesz - po co wspierasz podatkami ten kraj?

Gość majjkka
a ty sie nie meczysz? w kazdej swojej wytykasz polakom głupote no sorki ja tez mogę wytknąć tylko co to zmieni ja sie okresliłam-nie głosuję i nie biore w tym udziału i nikt nie moze miec do mnie o to pretensji tak jak ja ,ze ktos mnie wsadził w to bagnoa awoimi 'madrymi' poglądami przekładanymi na głosowanie :O

Gość trusski
a ja proponuje zebyscie weszli na www.orlen.pl i zobaczyli jakie tam sa ceny. ktos kto kupi paliwo tansze o 2,3 gr wiadomo gorszej jakosci (tj wlasciciel stacji) i wystawi je po cenie orlenu i tak ma gowno z tego. znam kogos kto posiada stacje beznzynowa i wcale z tego kokosow nie ma. te ceny to tylko i wylacznie wina naszego rzadu bo wszedzie muusza miec akcyze... w alkoholu, papierosach (teraz lm 6;75)... i w benzynie. sama jezdze samochodem i kiedys jak zatankowalam za 20 zl to pojezdzilam 2 dni bez problemu a teraz 20 zl to dziennie...;/

Gość bojkot
bojkot

Gość bojkot
bojkot

Gość upaaaaaaaaaa
upaaaaaaa

Gość wawa....
haahhah rzad odpowiedzialny za ceny benzyny hahha canberra jestes mega przyglupem!!!!!

Gość bezsens bo jak nie zatankuję
dziś to znaczy ze musiałam to zrobić wczoraj albo będę musiała jutro,na powietrze mi samochód do pracy nie dojedzie:O