Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_T

turystyczni rodzice -

Polecane posty

Gość mama_T

Szukam rodziców , którzy jak my lubią posadzić swojego dzieciaczka w nosidle i odbywać górskie ( i nie tylko) wycieczki. Mam nadzieję , że możemy się wymienić doświadczeniami co do fajnych miejsc, bazy noclegowej itp. ZAPRASZAM!! Mieszkamy w mieście - do gór niedalego , a że przed pojawieniem się naszego skarbu lubilismy takie wypady chcemy to kontynuować tyle że teraz już przystosowani do nowej sytuacji. Chcielibyśmy poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach. :-)))))

Gość Asssia
Ostatnio widzialam taką rodzinke jak schodziłam z Nosala. Maluszek spał w nosidełku u taty, a rodzice szli pod góre trzymając sie a ręce. Słodki widok :)

Gość mama_T
Założyliśy sobie , że jeżeli zauważymy u synka że jakoś go to nie bawi zrezygnujemy. Dzięki naszej uciesze reaguje super, wydaje nam się że bawi go takie spędzanie czasu. Może jeszcze nie wiele z tego rozumie ale cała nasza trójka jest zadowolona i szczęsliwa :-)

Gość bcncnn
Nie mam dziecka ale gdy będzie, zamierzam od początku przywyczając je do aktywnego życia (oczywiście w miarę możliwości...) bo takie mam wzorce rodzinne. Zatem będzie i sport, i wyjazdy. Tak wychowywana byłam ja, tak moja siostra, ona od malucha podróżowała w nosidełku i tym podobnych... Może się więc kiedyś, wy i my z dzieckiem i psami, spotkamy gdzieś na trasie. Pozdrawiam!