Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia______16

prosba o przetlumaczenie z angielskiego

Polecane posty

Gość monia______16

moja mama, ona jest sama od lat ...ona teraz dostala maila od kogos , nie bedzie raczej korespondowac, bo nie nauczy sie jezyka w ciagu nocy, ale chce wiedziec co pan do niej napisal... ja ucze sie francuskiego :) prosze o przetlumaczenie, bardzo prosze ja i mama Dear Anna, I received a message from you today, but no name at the beginning, not much personal things to me directly. Already over *** klicks at your profil .How many of these messages have you sent to all intresting man ? Ýou can see my age at profil. Are you serious, that it is me you rearly want to contact ? To be honest, I do not like playing games here at sympatia, since I had many bad experience here and I always have to pay for first contact. But if you are honestly intrested, you can explain and write to me at follows:

Gość monia______16
podnosze :(

Gość toperharlej
no nie ładnie tak na mamę zganiać, nieładnie....

Gość blagam .....
....

Gość lets play
tak z grubsza: dostał maila (twoja mama ma konto na portalu randkowym?) bardzo ogólnego i zastanawia sie czy to do niego, czy mama rozesłała takie same do innych facetów też. Pyta czy twoja mama faktycznie chce utrzymywać kontakt czy tylko sie bawi bo miał niesympatyczne doświadczenia wcześniej i nie chce sie bawić. Jak twoja mama jest zainteresowana to niech napisze na wskazany aders konkretniej (czemu ja nie wierzę że to chodzi o twoją mamę? hmmm)

troche dziwny ten list ale sprobuje Droga Anno Dzis otrzymałem list od Ciebie ale nie bylo na poczatku imienia, niewiele osobistych rzeczy skierowanych bezposrednio do mnie. Juz ponad *** klika na twoj profil. Ile z tych wiadomosci wyslalas do wszystkich interesujacych (cię?) mezczyzn? Moj wiek jest umieszczony w profilu. Czy jestes pewna ze wlasnie ze mna chcesz nawiazac kontakt? szczerze mowiac nie lubie \'grac w gierki\' na sympatii gdyz mam zle doswiadczenia. Zawsze musze placic za pierwszy kontakt(???) ale jesli naprawde jestes zainteresowana mozesz to wyjasnic i napisac mi następująco:

Gość monia______
och, dzieki, sttoi nade mna, sama chce zeby kogos poznala, bo wtedy wreszcie zacznie sie usmiechac :)kocham was i pzodrawiam czy to normalne, ze chce zeby mama wreszcie kogos miala/? Monika

Gość lets play
to normalne :D ale jak mama nie zna języka to raczej nie pogada z nim

Gość to ja ja
niech mu odpisze: tea who you yeah bunny

Gość lets play
lepiej niech tak nie odpisuje :O nie ma jak inteligentna osoba na forum dla nieznających języka: herbata, ty, kto, yeah (odpowiednik naszego o tak!, hurra itp), królik czytane po polsku - ty chuju jebany :O :(

Gość monia______
caluski, dziekuje trzeba sie uczyc jezykow :))