Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asystentka aniola

Chce kupic projektor - jaki?

Polecane posty

Gość asystentka aniola

prosze, doradzcie mi, jaki kupic? jakiej firmy? na co powinnam zwrocic uwage? dzieki

Gość fetaas
Przy wyborze projektora zwraca się zawsze uwagę na następujące cechy: żywotność lampy (tutaj standardowe wyniki to 30 000 godzin), gwarancja producenta, wejścia sygnału (im więcej nowoczesnych, tym moim zdaniem lepiej), kontrast (najczęściej regulowany przez oprogramowanie wewnętrzne), jasność projektora, rozdzielczość. No i ostatecznie na rynku spotkasz głównie dwa typy technologiczne wykonania projektorów, a mianowicie DLP i LCD. Jeżeli chodzi o moje doświadczenia z projektorami to z czystym sumieniem brałbym z oferty http://maxled.tv. Z jednym projektorem od nich mam do czynienia w pracy biurowej. Zarządzam szkoleniami i ten projektor mam od początku już kupiony przez szefa. Świetnie się sprawdza, cichy model, łatwy w przenoszeniu, regulacja na każdym poziomie praktycznie, no i jakość Full HD. Nie spotkasz lepszych konfiguracji na rynku.

Gość gość
Siedzę w instalacjach kina domowego zawodowo i standardowo korzystam z katalogu www.uchwytyekranyprojektory.pl, bo zdecydowanie jeden z największych w Polsce, do tego mocno czytelny i można się doradzić w zakresie konfiguracji lub pewne zadania po prostu przenieść na ich ekipę techniczną.

Gość rrrrs

Dobrą ofertę ma Kraftmann w kwestii systemów do audio i video. Kupowaliśmy u nich wyposażenie do sklepu z elektroniką, mają duży wybór stojaków, uchwytów i innych akcesoriów dzięki którym można wygodnie i efektownie zaprezentować swoje produkty. Szybka realizacja, dobry życzliwy kontakt z obsługą.