Monika017 0 Napisano Lipiec 25, 2007 Hmm czy tak macie ze kilka dni przed okresem pojawia sie wam bialy sluz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Lipiec 25, 2007 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Lipiec 25, 2007 a ile dni przed okresem tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 25, 2007 to zalezy.. 2-3 kumpela ma nawet do ok tygodnia. To normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edi33 0 Napisano Lipiec 25, 2007 to znaczy ze nie jestes w ciazy,bo inaczej mialabys zolta wydzieline.Jesli o to ci chodzi(tzw.cialko zolte) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 25, 2007 nie wiedzialam ze faceci tak dobrze sie znaja na `kobiecych` sprawach! -szacuneczek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Lipiec 25, 2007 Nie wiem pytam bo juz mnie kilka razy straszono ze biala wydzielina to objawy ciazy.ale ja najczesciej mialam przed okresem biala wiec pytam jak to jest u was.okres mialam 29 czerwca wiec nie wiem na ktorego mi teraz przypadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Lipiec 25, 2007 Biała wydzielina jest skutkiem wydzielanego w naszym organizmie progesteronu (od owulacji - do miesiączki). Nie jest absolutnie żadnym wyznacznikiem ciąży. Ja tak mam co cykl, czasem aż muszę wkładkę założyć, tak się, brzydko mówiąc - leje.Owszem, niektóre dziewczyny w ciąży odczuwają zwiększone wydzielanie białego śluzu ale równie często nie odczuwają nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Lipiec 25, 2007 edi33 zolta wydzieline tez mialam kilka razy przed okresem wiec to nie objaw ciazy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataleczka19902 Napisano Lipiec 25, 2007 a ja jestem w polowie cyklu i tez mam biała... a termin okresu mam na 12 sierpnia.czyli w ciazy tez nie moge byc tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach