Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zaglodzona

Moje znajome mnie doluja . Czy jaj racje mowiac ze.....? pomocy

Polecane posty

Gość ona zaglodzona

ze jezeli facet odchodzi ktorego bardzo bardzo sie kocha ale on odchodzi i juz nie wraca, to nigdy juz dziewczyna nie zakocha sie po raz 2 tak samo i zawsze bedzie nosila smutek w sercu a jej zycie bedzie takie sobie :( to prawda?

Gość stokriee
hehehe gorszej bzdury juz danwo nie slyszalam:)

Gość straaaaaaaaaaszne
to fajne masz znajome jak Ci takie pier**oly opowiadają - nie słuchaj ich!! po burzy zawsze wychodzi słońce!!

Gość ona zaglodzona
Duzo tak osob mi mowi. Niekoniecznie do mnie tak mowia ale czesto slysze takie opinie, nawet od ludzi zdawaloby sie usmiechnietych, wesolych.

A ja myślę, że są różne rodzaje miłości i żadna nie jest taka sama, jak poprzednia...ale każda równie piękna:).

Gość ona zaglodzona
i ciagle slysze ze jakas dziewczyna nie ulozyla sobie jednak zycia bo bardzo kochala bylego i kazdy jej kolejny zwiazek byl taki sobie, bez emocji

Gość zycie S
roznie bywa, ja mialam sytuacje identyczna jak opisalas i po roku od Jego odejscia zwiazalam sie ze wspanialym chlopakiem i chociaz juz sobie wszytsko w glowie poukladalam, eks byl mi juz obojetny (chociaz sentyment pozostal) to nie wytrzymalam dlugo. rozne sytuacje zaczely mi przypominac o Nim, zaczelam wspominac nasze wspolne lata i czulam sie z tym strasznie zle. nie wiem czy uda mi sie jeszcze tak mocno zakochac i nie szukac w innych chlopakach czastki Niego :(:(:(

Gość zycie S
dokladnie to co napisalas o tym braku emocji, nastepny zwiazek wydal mi sie przy tamtym taki wyjalowiony z uczuc chociaz bylam pozytywnie nastwiona i zauroczylam sie w tym chlopaku. jedyny problem jaki powstal to to, ze ten chlopak nie byl Nim

Gość ona zaglodzona
wlasnie o tym mowie.....slyszalam ze czasami tak jest do konca zycia, po bylym trauma