Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

ile zarabia pedagog?

Polecane posty

Powiedzcie mi ile średnio zarabia kobieta-pedagog pracujaca np.w przedszkolu,szkole,itp.

Gość kropelllka
maluuuutko zalezy gdzie pracuje bo jak na panstwowej posadzce to cieniutko

Gość ona i ona i ona
tyle ile nauczyciel a nauczyciel zaleznie od stopnia awansu

Gość tak mnie to zastanawia
jakies 1,200 - 1,500 . NA wiecej nie licz. Ale bedziesz miec satysfakcje z pracy:)haha

Gość kropelllka
mniej niż nauczyciel mniej wlasnie

moja mama jest pedagogiem (no i nie tylko ale reszte specjalizacji pomijam) jakieś 1300 zł. 30 lat pracy. śmieszna kasa. tyle powiem. za taką harówę!

Gość ona i ona i ona
a właśnie, że tyle samo jedynie czym sie obie pensje róznią, to dodatek za wychowawstwo tego dodatku nie maja nauczyciele bez wychowawstwa i nauczyciele świetlicy szkolnej Sama jestem pedagogiem

Gość MOZETOJAAAA
satysfakcja owszem!!! ale portfel biedny.................. 1200-1400 w przedszkolu prywatnym postudiach pani przedszkolanka zarabia, ktora musi podjac doatakowa prace, zeby studia podyplomopwe zacza!!!!!!

a co to sa za podyplomowe.Jak sie je ukonczy to gdzie mozna pracowac i ile zarobic?

Gość ona i ona i ona
studia podyplomowe to studia po ukończeniu studiów magieterskich badź licencjackich o pokrewnym kierunku, np. po pedagogice wczesnoszkonej może być kierunek p[edagogika opiekuńczowychowawcza oczywiście studia te są zaoczne i płatne

Gość guta
moja znajoma po 25 latach 1300

Gość guta
.... wszyscy zazdroszcza jej wakacji (ona nie wyjeżdża, bo gdzie za taka kasę??)

Gość KASIA 23 BLE BEL
Z TYMI PEDAGOGAMI TO JA SIE JUZ PRZEJECHAŁAM....TYLKO DZIECI CIERPIA ...LUDZIE JAK NIE LUBICIE DZIECI TO MOZE IDZCIE NA EKONOMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agrafka2805
Ja w grudniu kończę studia podyplomowe:zintegrowana edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna. Właśnie dostałam pracę w prywatnym przedszkolu na cały etat -7godz. dziennie i zaproponowano mi pensję 2.000zł na rękę. Mam możliwość awansu zawodowego, więc nie jest źle,a wręcz przeciwnie:)

1200 na rekę na pół etetu w przedszkolu. Tyle zarabia moja dobra znajoma. To mało???? Do tego wolne wekendy, ferie, wakacje. Ludzie harują po 10-12 godz dziennie za tyle samo lub nawet mniej i to jest w porządku?????

Gość trelemorele123
moja siostra ma specjalizacje podyplomowa dla uzaleznieniowców (narkomani, alkoholicy) pracuje w psychiatryku i w przywatnej poradni (nie swojej) i ma okolo 3,5tysiaca, zalezy wiec w jakim miescie szukasz pracy i jaka masz specjalizacje po magisterce

Gość anilorak1234
a ja mam pytanie - czy pedagog pracujacy w szloe a pedagog przecujacy np w domu dziecka sie czym rozni? chodzi mi o czas pracy

Gość KATYENS
WITAM WSZYSTKICH! WYBIERAM SIĘ W TYM ROKU NA STUDIA W GDAŃSKU - NA KIERUNEK PEDAGOGIKA OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZA. ZASTANAWIAM SIĘ ILE BĘDĘ ZARABIAŁA PO UKOŃCZENIU STUDIÓW? CZY JEST TO KIERUNEK OPŁACALNY FINANSOWO?

konczylam ten sam kierunek w slupsku. + resocjalizacja. niby mozliwosci duzo ale to i tak nic nie dalo. przez kilka mc siedzialam bez pracy az wyjechalam zagranice i nie mam zamiaru wracac. zastanow sie albo pracy szukaj od 1 roku !!!

Na własnym przykładzie :). 2500 netto, po wszystkich odliczeniach. Ale to prywatne przedszkole..

do dupy jest byc pedagogiem. W praktyce zajmujesz sie tylko przywieszaniem gazetek i zbieraniem orzeczeń, nie jestes ani nauczycielem ani psychologiem, nie pakuj sie w to.

Gość gość
pedagog szkolny powinien pracowac 8 godzin, a nie 4,zeby moc sie zajac szkola, zarabiaja tyle co naczyciele 2500 pln,nic nie robią taki etat zapchaj dziura,dawniej tego nie bylo ,pozniej wytworzono taki bezsensowny etat