Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Łelkam ewrybady czyli SLD po angielsku

Polecane posty

Gość modra kapusta
on po rusku to by bez zajakniecia nawijal.Nie spodziewal sie biedaczyna,ze komuna padnie...

trzeba wprowadzic jakies normy dla kandydatow na stolki 1. ukonczone studia wyzsze 2. bardzo dobra znajomosc angielskiego i jakis drugi jezyk kominiktywnie 3. niekarany Matko, przeciez to nie tak duzo! Przciez na tym forum, na kafeterii siedza madrzejsi ludzie :O

Gość modra kapusta
lelkam ewrybady wszystkich co angielski nows,a szczegolnie towarzysza Olejniczaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość modra kapusta
a czemu on nie mowil:witam wszystkich towariszczi ???

z tymi kryteriami to by 90% samoobrony polecialo....ale to dobrypomysl tylko kto taki odwazny by byl zeby taki projekt zglosic...tam raczka raczke myje!!!

ja nie kumam tylko u nas taki syf w rzadziejest czy wszedzie tylko tego nie widac?odpowiedzcie mi...

Gość wattcher
wedlug tych kryteriow polecialoby tez jakies 99% SLD/PO.

Gość adrian w.
Śmiejecie się z Olejniczaka i tym podobnym politycznym zjawikom na dwóch nogach lecz czyja to wina ? Kto wybiera takich ludzi ? Wy wybieracie. Wystarczy że wyjdzie jakiś Kwaśnieski czy Tusk coś tam piernie , wszyscy klaszczą i idą za takimi ludxmi niezastanawiając się na tym co to pierdzenie tak faktycznie znaczy.

z tym PO nie bylabym taka pewna,ale moze zyje w bledzie ze tam sa wykrztalceni ludzie...

nie bardzo mnie z ta bialorusia pocieszyles...ale dobrze wiedziec ze nie tylko u nas takie asy sa...

Gość Ćwok z wa-wy
Wyższe wykształcenie to nie kryterium. Należy wprowadzić test na inteligencję.

Gość Ćwok z wa-wy
Mówia, mówia tylko od rzeczy.

i niech niemowia romek z olejniczakiem nadrabiaja za caly sejm...

Gość wattcher
wszedzie sa cwaniacy i zlodzieje.Problem w tym,zeby wybierac ludzi z tzw.zasadami.Ludzie ktorzy jak to sie mowi"Boga "sie boja,maja kregoslup moralny.Jedynie tacy sa zdolni tworzyc prawo,ktore zapobiega korupcji.W przeciwnym razie,jezeli ludzie glosuja na takich jak np.SLD,czy PO-jest tak jak jest,a caly czas po 89 r.oni rzadzili.PiS rzadzi za krotko,aby to wszystko posprzatac i skonstruowac nowe porzadne takie wlasnie prawo.Jest nieprawda ze wszyscy sa tacy sami.Przykladem tego o czym mowie jest Irlandia.Oni mieli tam bardzo dlugi czas takie wlasnie korupcyjne rzady.W 1981 wywalili ich,powsadzali i wybrali uczciwych.Od tamtego czasu nastapila zmiana trudna do opisania.

wiecie co jest irytujace oprocz tego ze posmiac sie idzie z blaznow/ze gowno robia a sie podniecaja jakby swiat zbawiali...np to ze bezrobocie spada...gowno spada po prostu kupa ludzi wyjechala..

test na inteligencje: podziel kwadrat na cztery trojkaty - taki polityk z nerwami skresla kwadrat ze slowami na ustach \"za cholere nie wiem jak to zrobic\" i tabliczka mnozenia z 9 1x9= \"to wiem, to 9 = 9 2x9= nie wiem, to zaznacze sobie po kolei, wiec 1 3x9= 2 nie wiem 4x9=3 nie wiem 5x9=4 nie wiem 6x9=5 nie wiem 7x9=6 niewiem 8x9=7 nie wiem 9x9=8 nie wiem hmmm, to lece od konca, moze cos przyjdzie mi do glowy 1x9= \"to wiem, to 9 = 9 2x9= 18 nie wiem 3x9= 27 nie wiem 4x9=36 nie wiem 5x9=45 nie wiem 6x9=54 nie wiem 7x9=63 nie wiem 8x9=72 nie wiem 9x9=81 nie wiem i tabliczke mnozenia przeszedl :P

Gość Ćwok z wa-wy
Bredzisz. Naćpałaś się ?

wszystko fajne co napisales tylko skoro kaczoty chca oczyscic panstwo i rzadzic normalnie to pokiego grzyba z takimi paprochami jak lepper i giertych wchodza w uklady i robia cyrk z pogrzebu...

Gość Ćwok z wa-wy
Piłaś coś ?

Gość 543210
Margo WykSZtałcenie tak sie pisze, na Boga. Olejniczaka krytykujesz, a sama masz problrm z polską ortografią.