Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkakratka

czy on kiedys bedzie żałował?

Polecane posty

Gość agatkakratka

zosatwił mnie 2 lata temu ja do dzis nie umiem zapomniec tamtego co przez niego przeszłam;( boli do dzis. Nie umiem sobie ułożyc zycia. a on no cóż...najpierw zdradził potem rozbił cudze małżeństwo a potem gdy bylo juz po rozwodzie pobrali sie...jest mi strasznie smutno z mysla ze nie moglam dac mu szczescia i ze nie chcial mnie a tamta choc znal krotko ( bo my bylismy 8 lat) stala sie tak wazna w jego zyciu. Cyz on kiedys bedzie za mna tesknił? żalował? czasem zastanawiam sie po co byc wierna? dobra? po co? zawsze bedzie lepsza ładniejsza ...smutno mi:(((((

Gość Jeden z kwiatków....
Będę z Tobą szczera - czasem miło Cie wspomni, ale żałował nie będzie, skoro sie z nią ożenił...Taki lajf kochana, taki lajf....

Gość agatkakratka
taa bedzie zalowal jak sie mu z nia nie uda. Ale poki co sie mu udaje:( chcialabym by czyl to samo co czulam ja kiedys gdy go tracilam...sraszn ale tak mam:(

Gość jak nie zaczniesz
wreszcie żyć dla siebie, to nie tylko nie bedzie żalował, ale bedzie się cieszył, że nie jest już z Tobą.

Gość Jeden z kwiatków....
Czy rzeczywiście go kochasz, skoro życzysz mu źle? Dla osoby którą kocham zrobiłabym wszystko, nawet usunęłabym sie w cień, żeby dać jej szczęście - no a poza tym, jak być z kimś, kto Cie nie kocha??

Gość agatkakratka
on tego nie wie co przechodze. Mysli ze juz dawno z tego wyszlam bo slyszal ze jestem z kims innym.

Ludzie opuszczeni lubią się pocieszać myślą \"jeszcze kiedyś będzie żałować\", ale brutalna prawda jest taka, że oni nie po to nas zostawiają, aby później żałować ...

Gość agatkakratka
wiem ze sie nie zyczy zle.Staram sie, choc przyznam ze lepiej mi gdy sobie pomysle ze kiedys za to co zrobił mi spotka go cos zlego..moze nie tak zlego ale ktos kto zadaje taki bol powinien kiedys tez dostac po tylku, inaczej tacy ludzie beda robic zawsze zle

Gość A NAWET JAK
będą żałować, to pewnie nigdy się do tego nie przyznają

Gość agatkakratka
pomimo tego ze slysze komplementy od innych jakies slowa uznania itp, wolalabym uslyszec cos prostego ale od tamtego:(ale wiem ze to niemozliwe...takie zycie jest niesprawiedliwe. Smutne jest byc ta gorsza to zsotawiona dla innej:(

Gość agatko nie jesteś sama
przechodzę przez to samo i nie potrafię sie odnaleźć zacząć żyć

Gość agatkakratka
kiedys wierzylam ze zlo wraca teraz juz watpie..i mysle nawet ze nie oplaca sie byc dobrym czlowiekiem

Gość bez_majtkuuuff
Kobieto, opanuj się!!! On nie zrobił Tobie na złość, nie wymyślił czegoś, by Cię skrzywdzić. Pokochał inną, jest szczęsliwy, spełniony. A ty zamiast zatruwać sobie życie też się ogarnij i żyj. Po prostu żyj!

Gość elka45
widac od razu ze pisze to ktos kto nie jest w temacie i na dodatek bez majkuuw;)