Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaaa

nie mozna na nim polegac !!!

Polecane posty

Gość elizaaaa

Jestem z chlopakiem pol roku miesiac temu zaplanowalismy ze wspolnie z moimi znajomymi pojedziemy nad morze, data wyjazdu przypada w piatek, a on mi pisze ze on nie wie co robic bo jak bedzie brzydka pogoda to on sie bedzie nudzil. No zalamalam sie:( Wlozylam juz w ten wyjazd spory wklad finansowy, biegalam po sklepach zeby mi i jemu kupic jakies rzeczy na ten wyjazd. I on nagle z takim tesktem;/ Teraz sie zastanawiam czy ja wogole chce z nim byc, bo po co mi facet na ktorym nie moge polegac:( Bardzo go kocham ale nie wiem czy warto to dalej ciagnac:( Ps. Dzis wieczorem ma mi dac odpowiedz czy chce jechac

Gość elizaaaa
no wlasnie mu to samo napisalam ze przeciez bedziemy mieli siebie ze spedzimy wkoncu razem wiecej czasu a on nic wtedy nie odpowiedzial:(

Gość ja bym powiedziała
to super! pojadę sama i nareszcie odpocznę/pojadę z kumpelą i wybawimy się za wszystkie czasy. za nic w świecie bym go nie przekonywała do wyjazdu

Gość elizaaaa
no ale w 2 dni nie znajde nikogo:(

Gość ja bym powiedziała
to jedź sama. :) takie wyjazdy są świetne. Baw się dobrze 🌼

Gość elizaaaa
sama nie pojade napewno bo znajmoi to tylko para, wiec zostalabym tam totalnie sama, a zrsezta nie stac mnie oplacac pokoj 2-osobowy

Gość ja bym powiedziała
ja myślę, że jak mu powiesz tylko, że w takim razie sama pojedziesz, to on od razu zmieni zdanie. Taka pokrętna natura większości facetów.

Gość kanapka z serem
Faktycznie chłopak zachował się fatalnie. Nie znosze takiego zachowania, odwoływania planów jeśli nie ma aznego powodu. Popytaj, może siostra, brat, kuznka, koleżanka z toba pojadą? Nie rezygnuj z wyjazdu i baw sie dobrze;)

Gość Czy mozesz podac
inne przyklady kiedy Cie zawiodl?

Gość kanapka z serem
A nie masz już możliwości zamiany pokoju na 1-osobowy?

Gość elizaaaa
nie nie moge zmaienic pokoju, pytam sie znajomych ale ciezko jest moze sie uda bo nie chce rezygnowac z wyjazdu. Tylko teraz zastanawiam sie co wtedy zrobie zz tym zwiazkiem jak on mi dzis napisze ze jednak nie jedzie. Mi juz sie odechciewa tego zwiazku:(

Gość elizaaaa
a zawiodl mnie w jeszcze jednej sytuacji , tylko wtedy jeszcze nie bylismy para, ale juz sie cos krecilo on mi dawal nadzieje ze cos z tego wyjdzie, ale pewnego razu poszlismy na impreze ze znajomymi i on spotkal swoja ex, i poszedl sie z nia bawic tak bez slowa, wiec ja poszlam do siebie a on z nia bawil sie do rana, zranilo mnie to strasznie,ale mu wybaczylam , moze zle zrobilam:(

Gość kanapka z serem
coś czuję, ze on jednak pojedzie ale jesliby cie wystawił to nie powinnas sie nawet zastanawiać czy dalej z nim być

Gość elizaaaa
napisze wam jeszcze dzis wieczorem co mi odpowiedzial ale czarno to widze:( dlaczego ja mam takiego pecha do mezczyzn 😭

Gość elizaaaa
😭

Gość kanapka z serem
i jak tak z chłopakiem?

Gość elizaaaa
No jednak jedzie, powiedzial ze skoro obiecal to pojedzie. Ale mi sie juz odechcialo z nim jechac:o