Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkaaa

KAŻDA KOBIETA KTÓRĄ ZNAM MOWI ZE JE FACET TWIERDZI ZE JEST IDEAŁEM!!

Polecane posty

Gość kilkaaa

KAZDEJ FACET TAK MOWI..NO SZOK!ze jest ideałem dla niego ..to skad tyle rozwodów i zdrad??

Gość kwiatuszek taki ładny
to ze tak mówi nie znaczy że tak myśli ;)

Gość TO PRAWDAAAA
MI TEZ FACET MOWI ZE JESTEM NAJPEIKNIEJSZA DLA NIEGO:)

Gość taaaaa mi tez mowil
ze takiej kobiety jaka ja zaden facet nie zdradzi bo jestem idealem zdradzal mnie i odszedl faceci klamia

Gość kwiatuszek taki ładny
hahaha- a faceci milczą :D

Gość taaaaa mi tez mowil
teraz jak facet mi mowi ze jestem super, to mam ochote plunac mu ze smiechu w twarz...

Gość petit a petit
a moj mi mowi ze jestem wrzodem na dupie i mam niewyparzona gebe ale i tak mnie kocha :D

nie ma to jak uglaskanie kobiety, aby stracial czujnosc :) ktos musi mu posprzatac, ugotowac itd... a on na boku bedzie sie zabawial

Gość kkkangyrzyca
MI ZAWSZE MĄŻ MÓWI ZE JESTEM IDEAŁEM DLA NIEGO I PIEKNIEJSZEJ NA SWEICIE NIZ JA NIE MA ..WIERZE MU!

Moj eks nigdy nie twierdzil, ze jestem idealna. Wrecz przeciwnie - lubil mi moje wady powytykac :O A moj obecny chlopak ma mnie za 8 cud swiata :D

fajnie jest taki komplement uslyszec od swojego faceta, ale bym sie mocno zastanowila, czy nie ma tam jakiegos drugiego dna..

Gość petit a petit
jeb - tak, tez doceniam jego szczerosc :D

Gość laski do lekarza wio
moj mi mowil ze nie widzial piekniejszej i ze mam wszystko tak idealne ze nie wierzy ze jestem czlowiekiem i mnie zdradzal ciagle ...okazalo sie po czasie:(

A mój mi ciągle powtarza, że to on jest idealny i że drugiego takiego, jak on, to nie ma na całym świecie.:( Uwierzyć mu? :O

Gość petit a petit
Perla - moj byly byl takim idealem. zawsze wiedzial wszystko najlepiej. najprzystojniejszy i wszystkie laski na niego lecialy. zawsze mi to powtarzal. i zdradzil mnie (chyba zeby udowodnic ze laski tak leca :D ) wierzyc nie wierzyc... taki z niego teraz ideal ze pije i nie pracuje, jest sam i za wszystkie swoje niepowodzenia obwinia innych :O

Gość grzebyczek
moj byly mowil mi ze jestem jego idealem, chociaz zdawal sobie sprawe z niektorych moich wad i o nich rozmawialismy ale i tak uwazal ze jestem dla niego stworzona i najcudowniejsza. obecny rowniez mowi ze jestem idealna i patrzy na mnie jakbym byla jakims objawieniem. ale to chyba typowe u facetow, a juz myslalam ze to ja jestem taka wspaniala:D:D i niech tak mowia, mozna sie podbudowac byle to nie bylo czcze gadanie