Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia dziewczyna

Zapomniałam hasła na Windowsa!

Polecane posty

Gość glupia dziewczyna

Okey, wiem, ze ktos zasugeruje, że próbuję się włamać, ale naprawdę zapomniałam:( Dlugo nie używałam komputera i teraz nie mam pojęcia co mi wtedy do głowy przyszło. Byłam jedynym użytkownikiem, więc nie mogę wejść nawet jako gość. Myślałam żeby zainstalować wszystko od początku, to jest laptop z gotowym opragramowaniem, na początku użytkowania trzeba było zrobić kopię na wypadek wirusa itp. No więc mam to na trzech płytach DVD, wkładam pierwszą w momencie kiedy trzeba podać hasło żeby zalogować się do systemu (dalej pójść bez tego nie mogę) no i... nic się nie dzieję. Okey, wiem, że sierota ze mnie, ale proszę o pomoc!

Gość nie wiem ale podbiję
może ktoś inny wie;)

Gość glupia dziewczyna
Wiem, że nie wypada, ale też sobie podbiję

Gość taki sobie student
to skad teraz piszesz? Musisz zresetowac caly system inaczej sie nie da. Za glupote trzeba placic

Gość glupia dziewczyna
Ojejku, skąd teraz piszę? Mój komputer nie jest jedyny na świecie:) Siedze sobie u mamy w biurze... No chciałam zrestartować system, i tak nie miałam tam nic ważnego (o ile dobrze pamiętam:P) no ale nie wiem jak... Jak wkładam tą płytę z kopią to nic się nie dzieje

Gość glupia dziewczyna
Aa... i tak na moim laptopie nie mam internetu... tz. mam tego całego iPlusa, ale zapomniałam jaki jest pin, wcisnęłam trzy razy zły i teraz potrzebuje puk, a nie mam tej karteczki:D

Gość burza mnie przeraza
to Ty chyba nie powinnas do niczego miec kodow, bo wszystko pozapominasz. Oddad do informatyka ,50 zl i problem z glowy