Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna babeczka

Układ opierający się tylko na sexie.....a ja sie zakochałam

Polecane posty

Gość hahahahahaha
grzegorz - jest inteligentym mężczyzna z dwoma fakultetami , dobra prace , wysoki , przystojny, zielonooki, czest podrózuje , jest rewelacyjnym kochankiem i poza tym łamie serca kobieta . ja nie byłam jedyna. Taki ma sposób na zycie

Gość hahahahahaha
czy któraś zna mojego Grzesia? . Wcale mnie to nie dziwi. hahaha

Gość elizaaaa
a dlaczego masz zabronione dzwonic?? czyzby on dalej byl z zona??:o

Gość serrena
to ty lat 22 a on 39 - to w jakiej sytuacji wy sie poznaliscie???

Gość do hahahha
To nie ten, odetchnęłam, chociaż nie jestem byłą, obecną ani przyszłą flamą.

nie wiem czemu ale on czesto ma u siebie dzieci i mówi ze nie moze przy nich rozmawiac....ja mysle, ze jeszcze sie nie rozwiodł i gdyby sie wydało, ze ma kochanke mógłby przegrac w sądzie a tak wygrywa...

Gość hahahahahaha
wiedziałam , że nie pozwala Ci dzwonić... jak myslisz dlaczego??? odp jest prosta: on MIESZKA Z INNA KOBIETĄ, a Ty podobnie jak ja , jesteś namolna podrywką. Sorry. Chwila prawdy to była. Zacznij dzweonic , Zobaczysz w jaką panikę wpadnie...pobaw sie nim , niech sie boi , nie Ciebie - ZONY

Gość hahahahahaha
Ty wiesz , ja jestem prawnikiem . Sprawy o rozwód sie nie wygrywa , ani sie nie przegrywa. Po prostu sąd orzeka rozpad związku malżeńskiego i Koniec! Żeby był rozwód , musi być rozpad zycia uczuciowego i intymnego. A jeżeli Twój Pan jeszcze tego rozwodu nie ma , to coś chyba nie tak z tym zyciem

Gość jak nie tak
juz tez sie balam ze to moj grzesiek ale ...moj ma mniej lat......odetchnelam....:D ;) ja tez mialam takiego kolege od seksu ...ktory mial dziewczyne ale spotykal sie ze mna( mi taki uklad odpowiadal:P) kidys sie go spytalam dlaczego to robi...to mi powiedzia; ze mu malo.....:O a;e potem sie przyznal ze nie jest mu dobrze z dziewczyna..... i o co tym facetom chodzi...:O

Gość hahahahahaha
a skąd wiesz , że nie mieszka z żona . przeciez u niego nie byłaś. A może jego kolega Ci powiedział? SZok

Gość hahahahahaha
mysiucha , Ja juz częśc napisałam , ale ten Twój to blondyn , mój ma ciemne włosy i jest du zy

Gość hahahahahaha
ja nie napisałam ile mój grzesiek ma lat, ale moge napisać -33

wiem tylko tyle, ze jego zona najpierw wywaliła go z mieszkania ( bo jest jej) wniosła sprawe o separecje ale potem juz o rozwód...to trwa zanim sie poznalismy czyli 2 lata juz bedzie na pewno...podobno to sie ciągnie tak długo bo jakas opinia psychologa była potzrebna bo dzieci nie wyobrazaja sobie rozwodu rodziców, podobno ta zona jakies cyrki z policją robi , psycholog z nia gadał, potem ona podwazyła jego opinie, ten \"mój\" chce etraz ja pozbawic praw do opieki.....strasznie to zagmatwane..... ale wiem, ze nie meszkaja razem, widziałam jego maile ( sam mi pokazał) maile do jakiegos prawnika i tam opisywał co zona wyprawia, ze zabrania mu kontaktu z dziecmi, jemu i babci, ze utrudnia ten kontakt itp.

ok teraz przeczytałam sorki. Ale u mnie do niczego nie doszło ,bo.... ja po prostu stchórzyłam.Chciałam i nadal chce z nim is c do łózka(głupia jestem ,wiem).ale..... mam obawy.Boje sie ze moge zaangażowac sie i co wtedy? Już tera czesto o nim mysle.

Gość hahahahahaha
mieszka sam i nigdy Ciebie do siebie nie zabrał.To widac mieszka z jeszcze z inna , a nie zona . Ma w każdym razie powody , zeby nie byc z Tobą

Gość naiwna babeczko
Nie widziesz ze to nie ma sensu?? Czemu niszczysz sobie zycie????????? Lepiej pomecz sie i pocierp teraz przez chwile niz masz to ciagnac w nieskonczonosc. Nawet jak bedzie dzwonil czy pisal to nie odbieraj, trudno, jak przyjdzie to nie otwieraj drzwi, w koncu na pewno odpusci. Na pewno bedzie Ci ciezko ale to chyba najlepsze wyjscie z sytuacji. Na pewno bedziesz teraz cierpiala, ale w koncu to minie i na pewno poznasz kogos normalnego, kogo pokochasz i z kim bedziesz chciala byc!

Gość jak nie tak
ale z drugiej strony patrzac na to...co z tego ze on z zona nie mieszka ze nie chce z nia byc ...ale nie chce sie T obie zakochac...trzeba teraz znaleźć rozwiazanie jak to zrobic.....:D ps moj grześ ma 31 lat:D

Gość hahahahahaha
mysiucha , , wiesz , a ja taka głupia byłam. najpierw nie chciałam iśc do łóżka , miesiącami zwlekałam...no wiesz ...buahahaha...żeby facetowi zależało.... a mu zależało ..padne sama z siebie ze smiechu...inna w tym czasie posuwał i czekał , ąz przyjdzie czas na mnie. Szit !!!!!!

Gość hahahahahaha
no , ale posuwał nieźle . Tu reklamacji nie zgłaszam.

dla mnie to głupie ale on twierdzi ze nie chce juz sie wiazac z zadna babą chyba ze tylko do lózka, ze mnie lubi nawet bardzo, podobam sie mu ( chyba tylko moje ciało) i chce sie ze mna spotykac i niczego wiecej nie potzrebuje...

no my kobiety jestesmy naiwne.Musze jednak przysnać,ze ten mój flirt z Nim był fajny,sms-y,maile,czasem dzwonił.....Byłam zadowolona,szczęsliwa,że moge znó podobac się komus.Jestem mężatka z 10 letnim stażem,wiec wiecie jak to z mezem tyle lat po slubie..... Atu Grzegorz miły,no niewielw brakowało abysmy wyladowali w łózku,nie wiem czy to zle czy dobrze.

Gość hahahahahaha
no tez to słyszałam. To takie oczywiste stanowisko. Daj mi swoje ciało , oczywiście wiem , co do mnie czujesz , i mi miło z tego powodu, ale tak właściwie , to ja nie wiem , chce , czy nie chce ...wygodnie mi tak jak jest , więc po co to zmieniać . Nie mam zobowiazań, żadnej odpowiedzialności, nikt mnie nie rozlicza , robie co chcę ...- to własnie mysli Twoj facet

Gość jak nie tak
ale czy Tobie to pasuje ....tylko bzykanie...? no prosze Cie przyjdzie moment kiedy bedziesz chcila miec w domu swojego...misia do ktorego mozesz sie przytulic...i wiesz ze on zawsze jest.....:) on marnuje Twoje mlode lata i wyjdzie na to ze zostaniesz starą panną..:O chyba nie tak to ma być?

Gość hahahahahaha
no ten mój tez jest miły. Ma klase i autyzm chyba. na szczeście znam takich facetów mnóstwo , szkoda więc , że traciłam czas na kogos kto nie zasługiwał na moje uczucie , ale ... co nas nie zabije...

Gość jak nie tak
sorry ze napisalam to tak poważnie...ale jak bedziesz w wieku 30 lat to bedziesz chciala juz miec rodzine...moze dzieci..... a w tym przypadku .....