Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliceeeeeeeeee

Bulimia- moim przekleństwem!!!

Polecane posty

Gość aliceeeeeeeeee

juz ponad 5 lat choruje na bulimię, nie daje sobie z nią rady, żaden lekarz mi nie pomógł, czuje że nienawidzę siebie, proszę o wypowiedz osoby krtóre sobie poradziły.

Gość aliceeeeeeeeee
nikt ni ma takiego problemu?????

Gość aliceeee

Gość eksperymentka
co to za pomoc skoro nadal nienawidzisz siebie? a tego negatywnego uczucia trzeba sie pozbyc szczegolnie w stosunku do siebie trzeba siebie szanowac i innych, kochac, akceptowac wszystko co bylo wybaczyc sobie i innym, starac sie nie popelniac juz podobnych bledow, pracowac nad swoim charakterem nikt nie jest idealem ja wyszlam "tylko" z nikotynizmu, zaburzen odzywiania nigdy nie mialam ale obserwuje perfekcyjnosc ( chore ) osob z blizszego otoczenia i sa to zawsze osoby z zaburzeniami odzywiania ( anoreksja, bulimia )

Gość eksperymentka
acha lekarz ci nie pomoze, trzeba na psychoterapie i to do zdolnego terapeuty

Gość ehmm
czy ty przypadkiem nie ogladalas dzisiaj rowmów w toku...?

Gość eksperymentka
nie nie mam w ogole polskiej telewizji a o czym bylo?:D

Gość aliceee
nie, nie oglądałam, codziennie rano się budzę spać nie mogę, śni mi się tylko to kiedy wkońcu bedę mogła jeść, pochłaniać jedzenie, już z samego rana się męcze, Często bywa tak, że nhie chcę próbuje się odchudzać, nie jem nic ( co jest dla mnie straszną katorgą), ale prędzej czy pózniej znowu te wyrzuty sumienia, co ja zrobiłam , i wizyta w wc, nienawidzę tego!!!!!!!! Mój ostatni lekarz jak mui powiedziałam że wizyty nic mi nie dają, cały czas to robie, to powiedział żebym radziła sobie sama.........

Gość szprota999
ale do jakiego lekarza chodziłaś? wydaje mi się ,że psycholog powinien jakoś pomoc