Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justijusti

Czy jestem w ciazy? Pomocy!!!!

Polecane posty

Mam 19 lat i obawiam sie ze moge byc w ciazy :( Juz 10 dni spoznia mi sie okres, a zawsze byl regularny 28 dni. Robilam juz 3 testy ciazowe, ktore pokazaly wynik negatywny (brak ciazy) ale nadal mam watpliwosci. Jestem zalamana. Od roku kochalam sie z moim chlopakiem i to bez zabezpieczenia z tym ze nigdy nie doszlo do wytrysku we mnie. Blagam o pomoc! Czy biorac pod uwage wszystkie fakty jest prawdopodobne to ze jestem w ciazy...??????

no pewnie że możesz być w ciąży...to nic że nie spuscił się w tobie,przed wytryskiem pojawia się taki płyn (kropelkowanie) który też może zapłodnić bo zawiera plemniki....dziwię ci się że stosowaliście tą metodę bo to praktycznie żadna metoda....

Gość eksperymentka
raczej nie jestes, czasem zdarzaja sie niereguralne cykle ale juz nie uprawiajcie stosunkow przerywanych, zastanowcie sie nad inna forma antykoncepcji ( prezerwatywa? )

Gość glupie pytanie
ten plyn pojawia sie tuz przed wytryskiem ? czy w trakcie tez ? :O

Gość podrobka Madonny
jestes powodzenia mamusiu :)

kolezanko to nie jest zadne zabezpieczenie ze nie dochodzilo do wytrysku wewnatrz Twojego ciała. jest cos takiego jak wczesniejsze kropelkowanie. w ktorych znajduje sie mala aczkolwiek nadajaca sie do zaplodnienia ilosc plemników. najlepiej idz do lekarza, wtedy pozbedziesz sie watpliwości. życze powodzenia.

Gość xrip
Pewnie że możesz być w ciąży...słyszałaś o czymś takim jak antykoncepcja?:O

Gość eksperymentka
oj ale robila testy i wyszly negatywnie nie matrw sie na zapas ale niestety dziewczyny maja racje- nie zabezpieczalas sie

Gość czarna1995
A ja myślę,że skoro robiłas testy i wynik był negatywny to nie jesteś w ciąży.Myslę,że teraz Twój stres daje o sobie znać i dlatego tak jest.Idz do lekarza będziesz spokojniejsza i pomyśl o antykoncepcji Pozdrawiam

Gość ///
"oj ale robiła testy i wyszły negatywnie" i co kurna z tego? dziewczyna lat 19 i jest taka głupia! Jestem trochę starsza od ciebie i chyba o wiele mądrzejsza. Może zanim pójdziesz następnym razem do łóźka z facetem poczytaj w necie dlaczego stosunek przerywany jest beznadziejną metodą antykoncepcyjną? Generalnie gratuluję, idziesz do łóżka z facetem, nie dość, ze ograniczasz jemu przyjemność, no bo w końcu koleś musi się non stop kontrolować, myśleć o tym co robi i jak, i jeszcze nie może skończyć stosunku w normalny sposób, to jeszcze ryzykujesz ciążą. Jak można myśleć, że facet na pewno wytrzyma i nie wytryśnie w tobie (pomijam wspomniane tu już wydzielanie płynu z plemnikami przed wytryskiem)? Oni nie są maszynami, wystarczy jeden moment. Czemu dziewczyny za nic mają swoje życie, chyba można odrobinę pomysleć jeżeli któraś decyduje się na tak poważny krok jak seks? zeby nie było: o facetach, którzy nie mają nic przeciwko bez zabezpieczenia myślę tak samo: to nieodpowiedzialne. Może niech to będzie dla ciebie nauczką, jeżeli nie będziesz w ciąży może zdecydujecie się na jakąś metodę antykoncepcji? Tabletki nie są aż takie drogie, można kupić je już za 7zł za opakowanie/miesiąc. Nieduży wydatek a szansa na wpadkę praktycznie zerowa. Nie warto marnować życia.. Pozdrawiam, powodzenia i nie obrażaj się jakby coś za mój post, życzę ci dobrze :)