Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana....

URODZINY SPĘDZIŁ Z INNĄ! -OKŁAMAŁ MNIE !

Polecane posty

Gość oszukana....
ta dziewczyna mi powiedziala o wszystkim - to od niej sie dowiedziałam tego wszystkiego. rozmawiając ze mną mówiła jak bardzo ciepi bo kocha mojego byłego i swego faceta i nie wie co ma zrobic. mysle ze nie klamała bo ta rozmowa była przyzwoita. ona na opisach na gg ma teksty w rodzaju " męki tantala" " samodestrukcja cd" - wskazujące ze nadal ma dylemat nie wiem czemu on milczy..

Gość oszukana....
milczy 12 dni

Gość Ramonaa1
a przed spotkaniem tej dziewcyny przez niego, jak czesto razem spedzaliscie czas?

Gość Ramonaa1
Ostatni raz sex uprawialismy w marcu. Pozniej nie mielismy ze sobą kontaktu az do momentu kiedy...--> Jakies 2tygodnie temu dowiedziałam sie ze czyli dopiero 2 tyg temu nawiazalas z nim kontakt? zero kontaktu od marca?

Gość oszukana....
poznał ją w grudniu przez czat ale nie wiem kiedy sie pierwszy raz spotkali.. do grudnia spotykalismy sie raz na tydzien ,ale pozniej w rudni ui tyczniu też. tak,dopiero 2 tyg temu sie odezwałam do niego gdy si dowiedziałam. od 28 marca w ogole do mnie nie pisał/ nie dzwonił. zero.

Gość no cóż...
przyjaciel nie musi się spowiadać ze wszystkiego a Ty chcesz z buciorami wejść w jego życie osobiste. Skoro twierdzisz, że jest w seksie Wam dobrze... to dobrze i na tym trzeba poprzestać a na zwierzenia nie licz bo każdy mówi to co chce powiedzieć. Skłamał...bo się bał, że Wasze kontakty skończysz lub tak się ułożyło że nadarzyło się spotkanie. On uważa się za człowieka wolnego bez zobowiązań i nie rozumiem co Cię tak oburza. a kim Ty dla niego jesteś? o To spytaj przy najbliższym spotkaniu.

Gość zazazazazaz
spotkanie.... spotkania nie było od 4 miesięcy... a teraz myslisz ze do niego dojdzie z jego inicjatywy ? wątpię moglabym przez gg zapytac... ? ale to nie to samo..

Gość oszukana....
to moj wpis ten zazazaza

Gość Ramonaa1
na to mi wyglada ze on spotkal ja w grudniu jak piszesz, jeszcze nie wiedzial jak to bedzie z nia wiec nadal z toba chcial sie widziec mysle ze jak utraciliscie juz kontakt to miedzy nimi moglo byc cos powaznego albo facet np jest sam i zaczal ukladac sobie zycie bez nikogo na dzien dzisiejszy nie pisal do ciebie ani nie dzwonil, musial z kims sie spotykac mysle ze jakbys nie zadzwonila, on by nadal milczal chyba to jest koniec i waszej znajomosci i czulosci

Gość oszukana....
nie dzwoniłam... na gg go zagadnęłam ...

Gość Ramonaa1
1. on ma kogos 2.on wycofal sie z waszego niby zwiazku i szuka dziewczyny nic innego, przyke ale prawdziwe:(

Gość no cóż...
skoro nie odzywa się to nie ma ochoty na dalszy kontakt. A narzucać się ....z pytaniem nie ma sensu. Widzisz co robi i masz odpowiedź.

Gość oszukana....
był ostatnią osobą którą podejrzewałabym o kłamstwo az nie wierze ze to zrobił... a moze ta dziwucha zmysla?

Gość Ramonaa1
no to na gg....zobacz ze on cie olewa:( mija 12 dzien a tu nic..jakbys milczala to on by nie zagadal pierwszy to jest koniec chyba waszej przyjazni, mozliwe ze facet spotyka sie z inna i chce byc fair wobec niej

Gość Ramonaa1
ps pociesze cie, mialam tak samo z bylym... tez lozko itp... to trwalo rok po rozstaniu az zamilkl na wieki, potem go zobaczylam na ulica z inna za reke-taka prawda

Gość oszukana....
otym nie pomyslama ze moze spotykac sie z kims teraz i chciec byc z nia fair ale czy rozmowa ze mną to zdrada? gdzie tu nie bycie fair...

Gość Ramonaa1
ja mysle, ze on moze na powaznie sie zkims spotykac i po prostu odsunal ciebie od siebie bo zamknal ten juz rozdzial w zyciu... faceci tacy sa mozliwe, ze mu bylo glupio, nie wiedzial ci jak powiedziec, ze jest z kims -moze bal ze cie zrani tym moze postanowil ze miclzenie bedzie lepsze?

Gość no cóż...
czy bardzo Ci zależy by usłyszeć odczep się?

Gość Ramonaa1
chyba daje ci do zrozumienia, ze wasze kontakty to juz przeszlosc raczej na pewno

Gość subiekta
Facetowi ewidentnie "zależało" na cielesnej stronie waszej znajomości-bo związek to za duże słowo...i nie rozumiem dlaczego czujesz się oszukana? Przecież takie układy są jasne...zero zobowiązań-same przyjemności. Miej do siebie chociaż minimalny szacunek i powiedz temu "panu" dziękuję...w koncu tego kwiata jest pół swiata:)

Gość oszukana....
mam nadzieje ze on nauczy sie na bledach i juz zadnej tak nie zrani "milczeniem" :-/ bo mnie to wiele nauczyło... dziekuję dziewczęta :* dobranoc :]

Gość Ramonaa1
od konca marca on milczy.... ty 2 tyg temu odezwalas sie do niego na gg.... on nadal milczy w grudniu poznal kogos zaczyna sie logiczna calosc, niesiety zapomnij o nim

Gość no cóż...
taaak życie to ciągła nauka. Jeśli Cię to czegoś nauczyło.

Gość oszukana....
ale on z nią nie jest w zwiazku! nigdy nie był! on ma innego! chyba ze on ma jeszcze jakąś :-/ paranoja "subiekta" zgoda na seks była z mojej strony dlatego bo twierdzil ze nikogo nie ma-kłamał - dlateg otak sie czuję. chyba oczywistym jest ze gdybym go wtedy nie kochała choc resztami miłości porozstaniu to bym z nim nie spała

Gość oszukana....
ona ma innego ! *

Gość Ramonaa1
nie ma znaczenie kogo on ma, jasne jest to ze on nie chce miec z toba kontaktu

Gość zgadzam sie z Ramona

Gość gochaaaaaaa
czy ty masz chociaz z 16 lat? bo odczucia jak nastolatki po utracie pierwszej milosci.. ehhh

Gość oszukana...
był moją pierwszą miłością.. jestem po 20stce

Gość oszukana...
wiecie co ta dziewucha ma na opisie?! "zaręczyny??? ja dziekuję :/ " a ja tylko mysle czy z tym swoim facetem czy z moim byłym... załamka pier.dole gadu