Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sztolwerka

TWÓJ MALUSZEK

Polecane posty

DROGIE MAMY. DOSTAŁYŚCIE LIPCOWY TWÓJ MALUSZEK? MA SIĘ GO DOSTAWAĆ AŻ DZIECKO SKOŃCZY 2 LATA A JA W LIPCU NIE DOSTAŁAM CHOCIAŻ SYNEK NIE MA JESZCZE 1,5 ROKU I SIĘ ZASTANAWIAM CZY TO POCZTA ZAWALIŁA CZY WYDAWCA MI NIE PRZYSŁAŁ.

Gość 13 GRUDNIA
ja dostałam

ja jak w szpitalu wypelnilam ankiety do wyprawki o zaczelam dostawac ;) pozdrawiam Paulka ;) jak tam dzidzia? masz juz wyniki moczu?

No to chyba zajdę na pocztę i zapytam co jest grane. Pewnie się im nosić nie chciało!

dostaniecie ;) tak mysle hehe a Paulka ty niedlugo dostaniesz lyzeczki, probki kaszek, mleka, obiadkow, i nie pamietam co tam jeszcze :P ciesze sie ze z corcia u ciebie juz dobrze ;)

a mi w szpitalu nic nie dali do wypelnienia... nie dostalam tez paczuszki dla maluszka tej narodzinowej... coooz widac kto inny sobie to wzial

ja tez zawsze to dostawalam, ale dzis jeszcze skrzynka pusta :-P

Myslicie ze moglabym gdzies napisac zeby otrzymac taka ankiete i ja wypelnic? w sumie urodzilam 6tyg temu wiec tez chcialabym takie rzeczy otrzymywac

Gość 13 GRUDNIA
a ja ani razu nie dostałam zadnych próbek,kaszek doslownie nic!a juz córcia ma 8 m-cy i wypelniałam te wszystkie duperele

moge podac ci Aneczko adres z paczki ktora dostalam w szpitalu: PRESENT-SERVICE S.A. ul.Armii Poznań 2 62-030 Luboń badz www.present-service.com.pl mozesz sprobowac napisac, moze w twoim szpitalu nie ma czegos takiego jak wyprawka, ale watpie :O ja dostalam dwie walizeczki ale tylko na jednej byl adres

Aneczka możesz wejśc na serwery producentów \"dzieciowego\" jedzenia, np. Nestle czy Nutricia, tam są ankiety do wypełnienia to dostaniesz próbki jedzonka i z Nutrici poradnik żywienia. Ja Maluszka dostałam w paczce od razu po porodzie, potem rok ciszy i od dnia pierwszych urodzinek przychodzi co miesiąc...

pokurcz - wlasnie w moim szpitalu daja wyprawke tyle ze ja rodzilam w Warszawie, moze dlatego ze mojego synka zabrali na operacje to juz bylam traktowana inaczej bo w sumie w szptialu po cc lezalam sama bez maluszka? nie wiem ale uwazam ze to nie fair bo moja paczke z pewnoscia sobie ktos przywlaszczyl :O Slonko - pozdrowionka 🌻 o nestle i nutricia nie pomyslalam ale to wykorzystam :)

Slonko ja chyba nie kumata jestem... przejrzalam strone Nestle i mowiac szczerze nie wiem gdzie do nich napisac...

www.nestle.pl/dziecko tam jest zakładka kontakt i na dole formularz rejestracyjny http://www.nutricia.pl/klub_przylacz_sie.php tu masz z Nutrici www.hipp.pl tam też masz zakładkę kontakt i możesz zamiast pytania wysłać prośbę o jakieś informatory i próbki. Ja dostawałam paczuszki od każdej z tych firm kilkakrotnie, najwięcej chyba od Nutrici przyszło, tylko Gerber nic nie wysłał:(