Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

khadija

Islam

Polecane posty

Bismillah.Dwa lata temu przeszlam na islam alhamdulillah. Jesli ktos ma jakiekolwiek pytania dotyczace tej religii, to chetnie odpowiem.

Gość ppppppppp
jak tam uwas z bara bara

Gość ppppppppp
ciekawe, przecież to własnie Arabowie rozprzestrzenili ten rodzaj sexu, szczególnie w wersji homo

Gość dlaczego seks analny
nie wchodzi w grę?

Gość yaka ona
własnie ? też mnie to zaciekawilo

jest to zabronione jak wszystko inne co grozi zdrowiu. w dzisiejszych czasach lekarze ustalil,ze jezeli ktos uprawia seks analny po jaikims czasie miesnie przestaja byc mocne i mozna np skonczyc robiac w pampersy

Gość dlaczego seks analny
bzduryy

Gość 9989836763
sunnitka? szyitka? wahabitka?

na tej stronie jest wytlumaczone dokladnie dlaczego seks analny nie jest bezpieczny www.nastolatek.pl

Gość oooooooop
dokładnie. Widziałem co robia studiujący tu Arabowie- piją, i zaliczają panienki. Sex przed ślubem zarezerwowany jest dla kobiet,

Gość czesiek twoja ortografia
do autorki - czy przeszlas na islam,bo ta religia bardziej ci odpowiadala, czy tez zrobilas to dla meza? Czy przeszlabys na islam rowniez, gdybys za niego nie wyszla?

jestem sunnitka. To prawda ze duzo muzulmanow zle przedstawia wizerunek islamu. niektorzy bija kobiety i je ponizaja, ale to nie jest to co nam nakazal robic mohamed(SAWS). naszym zadaniem jest pielegnowac stosunki w rodzinie.

Gość czesiek twoja ortografia
+ franczesko - bo to ta sama osoba Po wypowiedziach widac, ze jestes chamem, ktory z cala pewnoscia bedzie lal żonę predziej czy pozniej. Badz łaskaw nie zabierac głosu w temacie moralnosci, bo nie jestes wiarygodny.

Gość ppppppppppp
Arabowie rozprzestrzenili sex analny (chodzi o czasy przed islamskie) Była to forma upokarzania jeńców

Sex przed ślubem???? Wierzysz w to??? A co powiesz na gwałty na kobietach, nakręcane na video, które potem służą jako szantaż, by zmusić zgwałconą do tego aby zgodziła się na robienie za żywą bombę, wybuchajaca np na środku targowiska??? Przecież to normalny sposób wrbunku u islamskich ekstremistów.

wiekszosc muzulmanow z turcji czy kurdystanu popelnia te tak zwane morderstwa dla honoru rodziny. Nie robia tego przez islam. niestety w tej okolicy niektorzy mieszaja swoje wlasne zwyczaje i nawyki z religia.

no dobra tak mowcie ze w islamie facet leje babe, itp a przepraszam bardzo!!! a u nas to co inaczej?! ile sie slyszy ze facet pobil babe albo na odwrot??!! ile sie slyszy o pobitych dzieciach!!!!!!!!!! wy widzicie tylko cos zlego w innych religiach, innych panswtach ale o swoim to nawet nie wspomnicie jak jest kolorowo!!i moim zdaniem seks analny powinien byc zabroniony wszedzie bo ile to zarazkow jest przenoszonych, i miesnie zwieracza juz nie te same i to prawda z tymi papmersami

ja tez mieszkalam kilka lat w niemczech i to prawda ze tam muzulmanie nie zachowuja sie dobrze.

No nie rozśmieszaj mnie. Kobiety są gwałcone specjalnie, by potem same na sobie taki mord popełnić, a przy okazji uśmiercić setkę innych. To stały element gry politycznej.

Gość no nie wierze
khadija, a co ty wiesz o turkach??? Bo ja mam faceta turka i jakos z jego relacji morderst dla honoru rodziny juz nie ma, z reszta inni znajomi potwierdzaja. Wez ty sie doksztalc najpierw, bo w tr to sie bardziej puszczaja laski niz u nas w polsce. A takie jak ty co przeszly na islam sa bardziej islamskie niz muzulmanie z krajow muzulmanskich, to samo powiedzial moj chlopak

Moja koleżanka zaszła w ciążę z Arabem bez żadnego ślubu :P

Gość arabeska1980
przyznam ze niektorzy sa przystojni.

zawsze interesowaly mnie rozne kultury i religie. najpierw bardzo interesowal mnie buddyzm, potem zaczelam czytac o islamie. jezus przepowiedzial, ze przyjdzie po nim\"pocieszyciel\"(to slowo znaczy w jezyku arabskim mohamed). islam nie jest religia arabow ale religia swiata. od pierwszego proroka adama, po noe, mojzesza, jezusa(AS) i mohameda(SAWS)my wierzymy,ze kazdy z nich byl wyslany przez allaha. na islam przeszlam zanim wyszlam za maz.

Gość pppppppppppp
jednym słowem nawiedzona

Gość franczesko
wybitna debilica

Gość jesli przeszlas na islam
przed slubem,to zrozumiale ,ze wyszlas za muzulmanina. Czy mozesz jak najprosciej powiedzic, dlaczego akurat ta religia, a nie chrzescijanstwo czy buddyzm ci odpowiada?

chrzescijanie modla sie na przyklad do jezusa lub marii. w islamie to podchodzi pod wielobostwo. oni nie zyja jak maja pomoc. w islamie prosic i modlic sie trzeba tylko do boga.Zydzi uwazaja za swojego proroka mojzesza, chrzescijanie jezusa, buddysci budde. a w islamie wierzy sie ze kazdy z nich byl prorokiem.

Gość czyli chodzi ci o wiare
w jednego boga - tak to zrozumialam. Czy tylko to cie sklonilo do przejscia na islam, czy jeszcze cos?

Gość pppppppppppp
pewnie moda, chęć wyróznienia sie z tłumu