Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

khadija

Islam

Polecane posty

Gość czyli chodzi ci o wiare
ale np chocby swiadkowie Jehowy tez uznaja tylko 1 boga,( nie Trojce Swieta). Nie jestem biegla w temacie, ale mysle,ze sa jeszcze i inne religie uznajacę tylko 1 boga

islam to wiara,ze: 1) jest tylko jeden bog 2) wiara w jego prorokow od adama(as) do mohameda(saws) 3) wiara w zeslane ksiegi 4) anioly/dziny 5) dzien ostatni 6)wszystko co sie dzieje zostalo wczesniej zapisane

Gość a czemu umiescilas temat wiary
na forum ertotycznym?

jakos samo musialo przezkoczyc nie wiem moze przez to pierwsze pytanie

Podobno kobieta musi odbyć stosunek zawsze kiedy facet tego chce. Dlaczego?

Gość czy dlugo i doglebnie
studiowalas inne religie , i ile ich poznalas - zeby dosjsc do tego,ze najbardziej odpowiadas ci islam. Czy moze poznalas muzulmanow, ktorzy do tego cie przekonali?

nic nie musi :) mezczyzni sa bardziej pobudzeni seksualnie niz kobiety. ale oczywiscie jak sie jest chorym czy cos nie tak to malzonek ma to zrozumiec. wszedzie musi byc balans.a poza tym kazda kobieta lubi sie chyba kochac z mezem. nawet lekarze udowodnili,ze jezeli mezczyzna dlugi czas nie mial wytrysku sperma sie psuje i wydzielaja sie substancje toksyczne.

duzo osob pyta sie mnie czy ktos mnie namowil-nie. poprostu jak zaczelam czytac o islamie to wszystko jest zgodne z natura z instynktami czlowieka. to wydaje mi sie bardzo naturalne.

Gość bzzdurry
szczególnie ta podrzędna, słuzebna rola kobiety

dlaczego jak europejka jest w domu opiekuje sie dziecmi i mezem to nazywa sie ja dobra kobieta a jak muzulmanka robi to samo to zaraz sie mowi ze jest ponizana???!!! :p

Gość Jak was tak bardzo ten temat
interesuje to polecam artykuł o seksie w islamie: http://facet.wp.pl/kat,1007823,wid,8613473,wiadomosc.html Tu znajdziecie (chyba) wszystkie odpowiedzi.

O przepraszam, teraz powinno działać: http://facet.wp.pl/kat,1007823,wid,8613473,wiadomosc.html

Gość ale wiesz. to zalezy jak
czytac. Zawsze jest pewna przenosnia - np z tym wplacaniem ilus tam procent zarobkow dla biednych - znojomy muzulmanin nie wplaca, bo uwaza, ze jest dostatecznie bogaty - a to rzecz wzgledna przeciez. A czemu np nie judaizm? tez jest 1 bóg i tez wszystko jest logiczne i zgodne z instynktem. Czy tez sie w to wczytywalas?

Nie wiem dlaczego ten przecinek się wciąż przesuwa. Po prostu skopiujcie tem link i przed klinkięciem Enter, usuńcie spację między "http://facet.wp.pl/kat" a ",1007823,wid,8613473,wiadomosc.html".

Gość Zim zim
to zabawne jak wielu ludzi myli religię z kulturą - polecam podróżowanie po róznych krajach muzułmańskich i przekonanie się jak bardzo są różne! Nie jestem muzułmanką i nie mam zamiaru zmieniać religii, bo Bóg i tak jest jeden (tak mówi m.in. Islam) natomiast mam wielu przyjaciół muzułmanów i muzulmanek oczywiście - i są różni, ale nie dlatego że wyznają Islam, ale dlatego, że albo się trzymają postanowień w nim zawartych, albo nie. Z moich obserwacji, Ci którzy trzymają się zasad Islamu a nie nakazów kulturowych, są niezwykle otwartmi ludzmi, miłymi i bardzo sympatycznymi, pozostali, cóż różnie :) Khadija, gdzies słyszałam, że seks analny z zoną jest jednoznaczny z rozwodem - oczywiscie źródło malo wiarygodne, ale chętnie potwierdzę bzdurnośc tego stwierdzenia u ciebie :) Pozdrawiam serdecznie

Gość zim zim racja
my tez zyjemy w kulturze chrzescijanskiej, a ilu ludzi tak naprawde przestrzega zasad religii?

Gość Zim zim
Otóż to! Jesteśmy tylko ludźmi, a wierzących głęboko, ale tylko tych otwartych na świat trzeba podziwiać. A tak BTW - Jan Paweł II, sam powiedział, ze modlący się 5 razy dziennie muzułmanin powinien być dla wszystkich przykładem :)

oczywiscie czytalam i o judaizmie. jest to czesc religii islamu. muzulmanin nie tylko wierzy w proroka mohameda(saws) ale we wszystkich lacznie z mojzeszem i jezusem.tylko mohamed byl ostatnim ktory sie pojawil i ktory przyniosl nowe reguly.

seks analny nie jest jednoznaczny z rozwodem. jest to zabronione.czytalam w hadisach od albukhari, ze jezeli ktos mial seks analny to w dzien sadu allah(swt) nie spojrzy na niego. mocz i kal jest przez muzulmanow uwazane za cos bardzo nieczystego. dlatego tez prorok nakazal nam po kazdym byciu w toalecie podmyc sie.

modlenie sie 5 razy na dzien pomaga odsunac nas od robienia grzechow.pomaga nam caly czas myslec o dobrych rzeczach, jest to bardzo odprezajace

zdzisiek, seks tylko po slubie ogranicza rozprzestrzenienie sie aids. oczywiscie mozna sie zarazic np w szpitalu. statystycznie w arabskich krajach jest bardzo malo% ludzi chorych na aids. a to dlatego, ze wiekszosc trzyma sie zasady seks po slubie.

Gość tima
hallo khadija ja tez jestem muzulmanka i chciala bym nawiazac z toba kontakt.

Gość zla glupia sucz i blondynkaa
wycinanie lechtaczki jest okrutne ale nie ma nic wspolnego z islamem to kulturowe w Afryce, robia tak tez chrzescijanie z Nigerii i innych krajow afrykanskich

Gość Karol Kmieć
Mahomet - to człowiek, który taki raj urządził , że gdyby istnienie jego zostało potwierdzon, wszyscy warszawiacy natychmiast rzuciliby się w objęcia islamu .

Gość muzułmanie są ok.
To tacy rozrywkowi ludzie. Lubią fajerwerki i wybuchy. Nie wiem co od nich chcecie!

Gość Kłamiesz z tym seksem
Muzułmanie to najwięksi dziwkarze. Europejki jeżdżą sobie do nich dla seksualnych rozrywek. Wielu użycza im swojego ptaka. Widziałem jednego z taką ohydą której żaden Polak by nie tknął, a Egipcjanin się do nie zalecał. Blee

Gość Kłamiesz z tym seksem
I co ty na to?