Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

khadija

Islam

Polecane posty

Gość hej hadijaaaa
co dalej z tematem >?

Gość kaczory jak zajebali to z
autorka wsadziła sobie w piczkę dynamit i wysadziła się w pociągu. Przy okazji miała tak wybuchowy orgazm, że nogi jej urwało.

Gość nawi
Witam. Widzę, że Pani Podpisuje się Khadija. Zastanawia mnie co to znaczy? ostatnio poznałam mężczyznę który pochodzi z Arabii i powiedział tak na mnie ale nie wiem co oznacza to imię...:( Pozdrawiam

Gość anty islam
Araby to zaraza, w Polsce powinien być zakaz noszenia turbanów i budowania meczetów, rodzą po 5-6 dzieci i już sie nie mieszczą w swoich brudnych nierozwiniętych krajach

Gość Marta gość
Witam, mam pytanie odnośnie zakazu spożywania wieprzowiny oraz alkoholu ? Jaki jest Pani stosunek do tego? Jaki był przed przejście na islam i jaki jest teraz ?

Gość gość
autorka zgineła w zamachu samobójczym

Gość MAGILLA
no tak maja po 5-6 dzieci i tam im nikt nie odbiera tylko w ue celowe działanie zaleja nas przepowiednia kaddafiego sprawdza sie polecam the flood max tv i mysle ze nie potrzeba o tym pisac sami meszczyzni w wieku poborowym czy to nie dziwne? inwazja bez użycia broni:) i jeszcze ludzie przechodzic chca na islam no coż myśle że prodkowie nie są z was dumni. ps ten jan trzeci sobieski przewraca się w grobie z predkoscia swiatła:) to jest dramat poprawnosci politycznej multikulturyzmu.

Gość MAGILLA
a czy ktos wie kto dostał nagrodę kisiela kto jest best of the best w prawdziwym dziennikarstwie nie zatrutym multikulturyzmem wie ktos? nieeeeee na pewno nie media w tv:)