Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzinka

Jaki powinien być stanik pod suknię ślubną bez ramiączek?

Polecane posty

Gość ludzik123
fajna jest bardotka firmy konrad od malych po miseczke G, mozna wyjac poduszeczki a mozna wlozyc silikonowe wkladki do niego (sa kieszonki) jest dodszyty silikonem wazne zeby dobrac wlasciwy rozmiar pod biustem wtedy sie bedzie trzymal...

Gość ja mam ten sam biustonosz
co femipleasure rozmiar 70 ff i potwierdzam - pod suknie ślubną jest rewelacyjny, nawet na spore piersi, polecam

Gość klassi
Według mnie wybór stanika zależy od rodzaju sukni jak i wielkości oraz kształtu piersi. Całkiem niezłe widziałam komplety od nipplex. Ostatnio nabyłam sobie u nich jeden stanik i jest bardzo wygodny i bardzo dobrze podtrzymuje piersi.

Gość SylwiaKos
Jeśli suknie masz bez ramiączek to powinnaś założyć biustonosz typu bardotka czyli bez ramiączek, jest naprawdę duży wybór w sklepach takich staników zobacz np tutaj http://ekskluzywna.pl/bielizna-damska mają dobrej jakości bieliznę damską.

Gość gość
Ponawiam temat jakie polecacie bardotki do sukienki ślubnej, najlepiej z grubym push upem, na mały biust i obwód.

Gość gość
moim zdaniem najważniejsze, żeby pasował do sukienki i był subtelny ja taki kupiłam w Salonie Zdrowego Biustu, gdzie dodatkowo mi doradzili i sprawili, że chętnie powrócę do tego sklepu

Gość gość
Też jestem za tym że ma pasować do sukienki, najlepiej chyba kupić go zresztą w sklepie z suknią ślubną jeśli dany salon posiada bieliznę w ofercie. Możesz sprawdzić na www.gdziewesele.pl tam jest moda damska może znajdziesz :P

Ja polecam ten gorset: https://bilbetteoutlet.eu/produkt/6160/ Idealnie się sprawdził przy mojej sukni bez ramiączek. Pięknie wymodelował biust, chociaż nie jest zbyt duży, to dekolt prezentował się pięknie. Do tego talia jak u osy dzięki przedłużeniu gorsetowemu :D Warto zaglądnąć!